Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Τραγικές οι ώρες!

23 Οκτωβρίου 2019 10:42
Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, αφού τα ξημερώματα του Σαββάτου, έφυγε από τη ζωή την μητέρα του.

Ο παρουσιαστής καλείται να αντιμετωπίσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, ακόμα μία μεγάλη δυσκολία στη ζωή του, την απώλεια της μητέρας του.

Συγκεκριμένα στις αρχές του 2019 ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε χάσει τον πατέρα του και το τελευταίο διάστημα βρισκόταν πολύ κοντά στη μητέρα του, ενώ είχε δίπλα του ανθρώπους που του συμπαραστάθηκαν και τον βοηθούσαν, ακόμα και μέχρι πριν λίγο καιρό να ξεπεράσει τη θλίψη του.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ραγίζει καρδιές η εικόνα του από την κηδεία της μητέρας του!

Πριν καν προλάβει, όμως, να δώσει τέλος στο πένθος για τον πατέρα του ήρθε αυτή η νέα απώλεια να του θυμίσει πόσο πόνο μπορεί να κρύβει η ζωή.

Η μητέρα του παρουσιαστή έδινε το τελευταίο διάστημα μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, την οποία δυστυχώς δεν κατάφερε να κερδίσει. Λέγεται ότι η υγεία της επιδεινώθηκε μετά τον θάνατο του συντρόφου της και πατέρα του παρουσιαστή.

Με τη μητέρα του ήταν πολύ δεμένοι και μάλιστα το τελευταίο διάστημα ζούσαν μαζί καθώς ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήθελε να τη φροντίζει λόγω της σοβαρότατης περιπέτειας της υγείας της η οποία τελικά απέβη μοιραία.

Μάλιστα, είχε κάνει και μια προφητική δημοσίευση λίγο πριν φύγει από την ζωή μητέρα του! Μια μέρα μετά την κηδεία, ο ίδιος δημοσίευσε και μια φωτογραφία στο Instagram του. Ο παρουσιαστής ανήρτησε στα stories του μία φωτογραφία από το πολυαγαπημένο του λαμπραντόρ, τον Κούπερ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και του έδωσε χαρά. Λόγω του πένθους του, είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τον θάνατο της μητέρας του!

Μια μέρα μετά την κηδεία της μητέρας του, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε την πρώτη ανάρτηση στο Instagram!

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Ο παρουσιαστής ανήρτησε στα stories του μία φωτογραφία από το πολυαγαπημένο του λαμπραντόρ, τον Κούπερ, ο οποίος επέστρεψε στο σπίτι του και του έδωσε χαρά. Λόγω του πένθους του, είχε αφήσει τον Κούπερ για λίγες ημέρες να φιλοξενηθεί σε ξενοδοχείο σκύλων!

Πέθανε η μητέρα του Δημήτρη Ουγγαρέζου!

Στο πένθος βυθίστηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος! Πέθανε η μητέρα του και περνάει πολύ δύσκολες ώρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν πριν από λίγα λεπτά στο διαδίκτυο, τα ξημερώματα του Σαββάτου έφυγε από τη ζωή η μητέρα του γνωστού παρουσιαστή.

Η μητέρα του ήταν η γυναίκα της ζωής του, αφού εκείνη τον έφερε στον κόσμο, τον ανέθρεψε και τον έκανε τον άνθρωπο που είναι σήμερα.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στις αρχές του χρόνου είχε χάσει και τον πατέρα του.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε γνωστό μέσω του «Πρωινού» ότι μετά από πέντε χρόνια σχέσης, χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό. Φυσικά η παρουσιάστρια δε γινόταν να μην τον ρωτήσει για αυτό. Χαμός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά! Την έλουσαν με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (video)

«Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Μια φράση που είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, προκάλεσε μια ιδιαίτερη αντίδραση από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του». Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πάλι καλά δεν σκότωσα κανέναν...»! - Η απίστευτη on air αποκάλυψη για το τροχαίο!

Η Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε πριν καν εκείνος ολοκληρώσει τη φράση του και είπε: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε γελώντας ο Δημήτρης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ραγίζει καρδιές η εικόνα του από την κηδεία της μητέρας του!

"Πνιγμένος" στα δάκρυα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, φανερά καταρρακωμένος! Ραγίζει καρδιές η εικόνα του από την κηδεία της μητέρας του.

Ο παρουσιαστής, περνάει πολύ δύσκολες ώρες αφού το Σάββατο έχασε την αγαπημένη του μητέρα.

Σήμερα, Δεύτερα 21/10 έγινε η κηδεία της, σε κλίμα οδύνης, με... Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share