Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αντίνοος Αλμπάνης: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Ανατριχιαστικά λόγια!

23 Οκτωβρίου 2019 09:45
Αντίνοος Αλμπάνης: Ραγίζει καρδιές η εξομολόγηση του ηθοποιού!

Ανατριχιάζει η εξομολόγηση από τον Αντίνοο Αλμπάνη για τον καρκίνο που του «χτύπησε» την πόρτα έτσι ξαφνικά! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν...»!

Αντίνοος Αλμπάνης: Τα μηνύματα που πρόδιδαν τον καρκίνο!

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη στον AlphaTv, «Μεσάνυχτα».

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και γνωστοποιήσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Πήγα έκανα κάποιες εξετάσεις, οι οποίες οδήγησαν σε κάποιες άλλες εξετάσεις και εκείνες σε κάποιες άλλες εξετάσεις από τις οποίες διαγνώστηκα με λέμφωμα.

Πάντα με το μυαλό μου βάζω το κακό, οπότε το ένιωθα. Κάτι θα ακούσω πως δεν θα ‘ναι πολύ βολικό. Όταν πήρα τα αποτελέσματα ήμουν μόνος. Το πρώτο πράγμα που είχα στο μυαλό μου ήταν πως πρέπει να δω τι θα κάνω.

Σαφώς πολύς φόβος, γιατί είναι ένα άγνωστο πεδίο πολύ. Είναι αλλιώς να το σκέφτεσαι και αλλιώς να είσαι. Έκανα προσπάθεια να κατεβάσω τον φόβο, την αγωνία και να γίνω πιο πραγματιστής.

Είχα να διαχειριστώ τους πόνους μου. Πόνους που δεν έχεις φανταστεί ποτέ ότι υπάρχουν τέτοιου είδους πόνοι. Να θες να ξαπλώσεις και να πονάει το κεφάλι στο μαξιλάρι…»!

"Είμαι ζωντανός και δυνατός": Νίκησε τον καρκίνο ο μαχητής Αντίνοος Αλμπάνης! (video)

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μάχη του με τον καρκίνο, έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης. Με μια ανάρτησή του το περασμένο καλοκαίρι είχε ανακοινώσει ότι έκανε χημειοθεραπείες.

Παράλληλα, συνέχισε τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Σήμερα, ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι καλά και τα λόγια του δίνουν δύναμη και κουράγιο σε όποιους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας.

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…» είπε χαρακτηριστικά ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Αντίνοος Αλμπάνης: Η ανάρτηση και το μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έκανε μια ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του αφού δίνει μια σκληρή μάχη με τον καρκίνο!

Ο ηθοποιός ακολουθεί μια σειρά θεραπειών και συγκεκριμένα χημειοθεραπειών για μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και συγκεκριμένα στο Instastory του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μερικές σκέψεις του.

Η ανάρρωση είναι μία διαδικασία που απαιτεί χρόνο, χρειάζεται υπομονή, παίρνει όλα όσα έχεις», έγραψε.

Αντίνοος Αλμπάνης: Το νέο μήνυμα ζωής που έστειλε!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης συνεχίζει να δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο και ο ηθοποιός έστειλε ακόμη ένα σπουδαίο μήνυμα ζωής!

Η ανάρτησή του στο instagram που πρέπει να διαβαστεί!

Νέο μήνυμα του Αντίνοου Αλμπάνη στο instagram, ο οποίος έκανε γνωστό πριν λίγο καιρό πως δίνει μάχη με τον καρκίνο!

Ο γνωστός αυτή τη φορά έγραψε το πώς αντιμετωπίζει το πρόβλημα, στέλνοντας ένα μαχητικό και αισιόδοξο μήνυμα!

Συγκεκριμένα έγραψε: «Νικάς τον καρκίνο με τον τρόπο που ζεις, με το ότι ζεις και με την συμπεριφορά την οποία έχεις ζώντας».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share