Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Βουτσάς: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός!

Τι συμβαίνει;

22 Οκτωβρίου 2019 16:25
Κώστας Βουτσάς: Στο νοσοκομείο ο ηθοποιός!

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς! Τι συμβαίνει;

Ο Κώστας Βουτσάς είναι ένα πολύ γλυκός και τρυφερός πατέρας. Αφιερώνει όσο το περισσότερο χρόνο μπορεί στον γιο του, Φοίβο και την σύζυγό του, Αλίκη Κατσαβού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μίας μικρής περιπέτειας με την υγεία του. Με την ευκαιρία δείτε την περιουσία που αφήνει στον μικρό Φοίβο!

Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτουν πηγές μας ο Κώστας Βουτσάς νοσηλεύτηκε με ίωση, την οποία κόλλησε από τον μικρό Φοίβο.

Μπορεί ο Φοίβος να πέρασε ανώδυνα αυτήν την ίωση, ωστόσο ο Κώστας Βουτσάς λόγω του χρόνιου αναπνευστικού προβλήματος του χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο γνωστός ηθοποιός είναι ήδη καλύτερα και σύντομα θα επιστρέψει στην καθημερινότητά του!

Αλίκη Βουγιουκλάκη - Κώστας Βουτσάς: Δεν φαντάζεστε πόσα χρήματα έπαιρναν τις "χρυσές" εποχές!

Με πόσα χρήματα γέμιζαν οι τσέπες της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Κώστα Βουτσά τις "χρυσές" εποχές; Δεν φαντάζεστε...

Σύγκριση με το μηνιαίο μισθό των υπόλοιπων ηθοποιών έκανε ο ηθοποιός ο οποίος αποκάλυψε τις τρελές ημερήσιες αποζημιώσεις που έπαιρνε ο ίδιος και η εθνική σταρ της εποχής Αλίκη Βουγιουκλάκη. Στο σημείο να σας θυμίσουμε όλη την αλήθεια για τη διαθήκη του Κώστα Βουτσά!

Καλεσμένος στο "Μες Στην Καλή Χαρά" τον Απρίλιο του 2013, ο Κώστας Βουτσάς ρωτήθηκε για το αν έχει βγάλει χρήματα από τις ταινίες που πρωταγωνιστούσε τη χρυσή περίοδο του ελληνικού κινηματογράφου και απάντησε με κάθε ειλικρίνεια για τα ακριβή ποσά που έπαιρναν ο ίδιος και η Αλίκη Βουγιουκλάκη για κάθε μία ημέρα γυρισμάτων.

«Βγάλαμε πολλά λεφτά!Πάρα πολλά λεφτά!», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βουτσάς και ανέφερε πως τη στιγμή που οι νέοι ηθοποιοί της εποχής έπαιρναν 1,400 δραχμές το μήνα, εκείνος λάμβανε 6,000 δραχμές την ημέρα. Όσο για το κασέ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ήταν το υψηλότερο και έφτανε ημερησίως τις 9,000 δραχμές.

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share