Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Από θαύμα ζει ο Μπίλυ του «Καφέ της Χαράς»

Σοκ!

21 Οκτωβρίου 2019 07:24
Από θαύμα ζει ο Μπίλυ του «Καφέ της Χαράς»

Τον τρόμο στον αέρα έζησε ο Δημήτρης Τσακάλας, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή του στο «Καφέ της Χαράς» ερμηνεύοντας τον Μπίλυ, κατά τη διάρκεια πτήσης από την Αθήνα στη Λάρνακα.

Ο ηθοποιός περιέγραψε τη τρομακτική εμπειρία, που έζησε μέσα στο αεροπλάνο, στην εκπομπή «Μαζί Σου Σαββατοκύριακο»:

«Ερχόμουν από Αθήνα για Λάρνακα την Παρασκευή το βράδυ. Λίγο πριν την προσγείωση στο αεροδρόμιο Λάρνακας, έχασε ύψος το αεροπλάνο, κανονικά όπως πρέπει για να πάρει θέση για προσγείωση και ξαφνικά ανέβηκε πάλι πάνω.

Η Γωγώ του «Καφέ της Χαράς» έγινε 35 χρονών και ζει μόνιμα στη Ρωσία! Δείτε πώς είναι σήμερα

Εκεί μια κοπέλα έπαθε κρίση πανικού, έκλαιγε και ούρλιαζε, που είναι αρκετά τρομακτικό από μόνο του. Και κάποια στιγμή είχε αυξήσει ταχύτητα το αεροπλάνο, να κλαίει άλλη μια κοπέλα από πίσω, να ουρλιάζει η επιβάτης με την κρίση πανικού μπροστά. Οπότε και να θες να μείνεις ήρεμος, δεν γινόταν, όταν τρέμει το κάθισμά σου και το αεροπλάνο έχει αναπτύξει μια απίθανη ταχύτητα.

Κι εκεί είσαι σε μια φάση ότι οκ, κάτι γίνεται, πέφτουμε. Εγώ είχα παγώσει στο κάθισμά μου και δεν είμαι από εκείνους που φοβούνται τα αεροπλάνα»

«Καυτή» η νέα πρωταγωνίστρια του «Καφέ της Χαράς» που «δαιμονίζει» τον Πώποτα

Το όνομα – έκπληξη της νέας πρωταγωνίστριας του «Καφέ της Χαράς», αποκάλυψε ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς, Χάρης Ρώμας. Καφέ της Χαράς: Αντικατάσταση σοκ στην σειρά!

Πρόκειται για την Ζέτα Δούκα, η οποία μπαίνει στη σειρά με νέο ρόλο.

Αρχικά, επρόκειτο να πάρει το ρόλο της Χαράς Χάσκα, αλλά η αποδέσμευση της Ρένιας Λουϊζίδου από τον Alpha ανέτρεψε τα σχέδια.

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα», ανέφερε ο Χάρης Ρώμας στην εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα».

Και συνέχισε: «Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική».

Απίστευτη αποκάλυψη: Ποια παρουσιάστρια του Ant1 θα δούμε στο Καφέ της Χαράς;

Παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μπαίνει στο Καφέ της Χαράς και η αποκάλυψη έγινε τώρα!

Ο λόγος για την κούκλα Φαίη Σκορδά, η οποία είχε καλεσμένο τον Χάρη Ρώμα!

Ο ίδιος, μίλησε στο Πρωινό για τα νέα επεισόδιο του Καφέ της Χαράς και ανακοίνωσε όλες τις αλλαγές! Μάλιστα πρότεινε στην Φαίη να κάνει guest και η παρουσιάστρια δέχτηκε με χαρά.

«Θα κάνω την Χαρά και δεν κάνω πλάκα...» είπε γελώντας!

Δείτε το σχετικό βίντεο του youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share