Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Το «καρφί» της Ραμόνα για την Ζενεβιέβ: «Είναι...» (Video)

Τα καυστικά σχόλιά της για το GNTM 2!

20 Οκτωβρίου 2019 15:51
Το «καρφί» της Ραμόνα για την Ζενεβιέβ: «Είναι...» (Video)

Το «καρφί» της για τη Ζενεβιέβ Μαζαρί έριξε η Ραμόνα Βλαντή!

Σχολιάζοντας το φετινό GNTM 2 το μοντέλο και νικήτρια του My Style Rocks χαρακτήρισε την art director του ριάλιτι μοντέλων του Star, «υπερβολική». GNTM 2: Αυτές οι κοπέλες φτάνουν έως και τον τελικό!

«Βρίσκω υπερβολική τη συμπεριφορά της Ζενεβιέβ και εγώ είμαι έντονη προσωπικότητα, αλλά νομίζω πρέπει να είναι πιο κουλ» δήλωσε η Ραμόνα Βλαντή στην κάμερα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» του Open με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Δουλεύω 18 χρόνια και δεν με έχει βάλει κανείς να κατέβω από ένα κτίριο, μου φαίνεται υπερβολικό», σχολίασε για το Greece’s Next Top Model 2.

«Βλέπω μόνο τέσσερα μοντέλα. Οι υπόλοιπες θα μπορούσαν να δουλεύουν σε πρακτορείο μοντέλων, όχι ως μοντέλα φυσικά ως γραμματεία ή κάτι άλλο» πρόσθεσε.

Απίστευτο: Δείτε την Βίκυ Καγιά και την Ζενεβιέβ έγκυο πριν το GNTM! ( photo)

Μία φωτογραφία από το παρελθόν ανέβασε στα Insta Stories της η Ζενεβιέβ Μαζαρί του GNTM και μείναμε άφωνοι. Μπορούμε να δούμε την Ζενεβιέβ και την Βίκυ Καγιά, πριν χρόνια, και είναι αγνώριστες αλλά εξίσου κολακευτικές!

Δείτε επίσης: Βίκυ Καγιά: Φόρεσε το μποτάκι που όλες θέλουμε! Κοστίζει 67 ευρώ!

Η art director του GNTM, η οποία κατάφερε να γίνει η αγαπημένη του κοινού από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στο «Greece’s Next Top Model», ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία της. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με total black look ποζάρει σε προχωρημένη εγκυμοσύνη και δίπλα της είναι η Βίκυ Καγιά με μακριά μαλλιά.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι μια γυναίκα με καυστικές ατάκες της και φοβερό της στιλ. Τα δύο αυτά χαρακτηριστικά έκαναν το διαδίκτυο και τους τηλεθεατές να την λατρέψουν.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είναι παντρεμένη με τον φωτογράφο Βασίλη Καρύδη και έχουν δυο παιδιά, τη Ροζαλία και τον Μιχάλη. Δείτε την φωτογραφία!

GNTM: Δεν άντεξε η Ζενεβιέβ και τράβαγε τα μαλλιά της! (Video)

Η Ζενεβιέβ "τρελάθηκε¨ με την πολυλογού cheerleader η οποία πάλεψε για μία θέση στο GNTM;

Τι της έκανε και αναγκάστηκε να τραβήξει τα μαλλιά της; GNTM: To twitter μοίρασε άφθονο γέλιο! Τρελό κράξιμο στου κριτές και τις παίκτριες!

Μία από τις πιο ευχάριστες auditions της Αθήνας στο αποψινό επεισόδιο του GNTM ήταν σίγουρα αυτή της Μεταξίας.

Ωστόσο έκανε την Ζενεβιέβ να τραβάει τα μαλλιά της! Πάντως δεν κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση!

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share