Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νόνη Δούνια: Η πρώτη της βόλτα μετά την επέμβαση καρδιάς!

Με επιτυχία έγινε η επέμβαση!

19 Οκτωβρίου 2019 16:13
Νόνη Δούνια: Η πρώτη της βόλτα μετά την επέμβαση καρδιάς!

Η Νόνη Δούνια έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το σοβαρό χειρουργείο επέμβαση καρδιάς!

Δείτε επίσης: Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η σωσίας της Σίας Κοσιώνη!

Η ίδια, μόλις δέκα ημέρες αφότου πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, έπειτα από σοβαρή επέμβαση καρδιάς, η Νόνη Δούνια έκανε την πρώτη της βόλτα.

Συγκεκριμένα, η επέμβαση αφορούσε επιδιόρθωση βαλβίδας καρδιάς, έγινε με επιτυχία.

Tα δύσκολα πέρασαν για την βουλευτή της Ν.Δ, και ευτυχώς όλα πήγαν καλά και σήμερα μετά από δυο εβδομάδες ανάρρωσης η βουλευτής επέστρεψε στα καθήκοντά της στην Βουλή ενώ έκανε και την πρώτη της βόλτα στη Μαρίνα Φλοίσβου!

Η ίδια δημοσίευσε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και στην λεζάντα έγραψε:

«Μετά από δύο εβδομάδες απουσίας, επιστρέφω στα καθήκοντα μου υγιής, δυνατή. Ευχαριστώ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον, είναι συγκινητικά τα μηνύματα που δέχτηκα και εξακολουθώ να δέχομαι.Υγεια εύχομαι σε όλο τον κόσμο. Πάμε δυνατά! Με χαμόγελο και αισιοδοξία».

Δείτε τις σχετικές δημοσιεύσεις:

Πηγή: Youweekly.gr

Μετά το χειρουργείο καρδιάς η Νόνη Δούνια επέστρεψε στην Βουλή!

Μετά το κρίσιμο χειρουργείο καρδιάς που υπεβλήθη η Νόνη Δούνια επέστρεψε στην Βουλή!

Επέστρεψε για να ψηφίσει για την προανακριτική επιτροπή για τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο. Μάλιστα η βουλευτής ήταν από τις πρώτες που ψήφισε στη μυστική ψηφοφορία.

Σημειώνεται πως η κ. Δούνια αντιμετώπιζε χρόνιο πρόβλημα με την καρδιά της, ενώ παρά το γεγονός ότι θα έμπαινε στο χειρουργείο ήταν παρών στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους νέους βουλευτές.

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τη Μίνα Αρναούτη: Τι είπε για το θάνατο του πατέρα της; (photo)

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Μίνα Αρναούτη για το θάνατο του πατέρα της! Την ιστορία αυτή μοιράστηκε για πρώτη φορά μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, όπου θυμάται τι συνέβη εκείνο το βράδυ και συγκινεί τους πάντες. Μίνα Αρναούτη: ''Είμαι εγώ και ένας νεκρός μέσα'' - Η εξομολόγηση που δεν είχε κάνε ποτέ ξανά!

«Ήταν 16 Οκτωβρίου 1999 όταν άκουσα την μητέρα μου να φωνάζει από το δίπλα δωμάτιο απαντώντας σε ένα τηλεφώνημα στις 04:00 τα ξημερώματα. Άνοιξε απότομα την πόρτα του δωματίου μου και την ρώτησα ανήσυχη αν έπαθε κάτι η γιαγιά, ήταν σε πανικό και έτσι κοφτά και απότομα μου είπε: Μίνα σκοτώθηκε ο πατέρας σου. Δεν θυμάμαι ξανά από τότε να έκανε η καρδιά μου αυτόν τον χτύπο. Μίνα Αρναούτη: Την "είπε" άσχημα στην Κατερίνα Καινούργιου! - Η μπήχτη που θα συζητηθεί!

Ήταν ένα τακ που άλλαξε για πάντα το 13χρονο αυτό κορίτσι και όλα τα τικ-τακ μετά ήταν χωρίς υπόσχεση, την υπόσχεση που δίνει ένας πατέρας ότι θα είναι πάντα δίπλα σου. Δεν θυμάμαι πως ετοιμάστηκα, πως πήγα εκεί ,τι σκεφτόμουν … ήμουν εκτός σώματος, ήμουν σε έναν κόσμο που με βοηθούσε να φτιάξω την επόμενη μέρα χωρίς πατέρα πια.

Δεν μίλησα ποτέ γι αυτό, σε κανέναν. Πήγα σχολείο την επόμενη μέρα και ήταν μια απλή συνηθισμένη Δευτέρα με μερικά συλλυπητήρια πολύ ενοχλητικά για εμένα. Έκτοτε δεν λέω ποτέ σε κανέναν αυτή τη λέξη. Είχε πιει μου είπαν, ήταν μόλις 33 ετών. Θα του κρατάω μούτρα για πάντα».

Η Μίνα Αρναούτη ετοιμάζει μήνυση εναντίον του Sin Boy

«Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου», υποστηρίζει η Μίνα Αρναούτη

Στα δικαστήρια ετοιμάζεται να σύρει τον Sin Boy η Μίνα Αρναούτη. Αφορμή στάθηκαν τα stories του Sin Boy στο Instagram για το μοιραίο τροχαίο που στέρησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, στα οποία προσβάλλει τόσο την ίδια όσο και τη Φρόσω Κυριακού, σενεπιβάτιδες του άτυχου τραγουδιστή, «φωτογραφίζοντάς» τες και χρησιμοποιώντας αισχρά επίθετα. Η Μίνα Αρναούτη πριν από μερικές μέρες μέσα από τα social media είχε αφήσει αιχμές πως θα κινηθεί νομικά εναντίον του ράπερ, γιατί διασπείρει ψευδείς ειδήσεις.

Να σας θυμίσουμε την πρόσφατη αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη

Η ίδια με δηλώσεις της αποκάλυψε ότι πρόκειται να κινηθεί δικαστικά: «Δεν το έχω κάνει ακόμη αλλά σκοπεύω να κινηθώ νομικά εναντίον του. Είμαι αποφασισμένη. Επικοινώνησα ήδη με τον δικηγόρο μου και θα επικοινωνήσω ξανά προκειμένου να προχωρήσουν οι νομικές διαδικασίες εναντίον του. Θα του κάνω αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση. Θίγει την υπόληψή μου και το ήθος μου. Δεν είναι ότι έγραψε κάτι για την εμφάνισή μου ή για την δουλειά μου. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα με αφορούσε. Αλλά με προσβάλει βάναυσα. Πώς θα νιώθατε εσείς αν κάποιος έγραφε δημόσια ότι είστε πόρνη;» δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει: «Η υπόθεση του ατυχήματος έχει κλείσει δικαστικά και με το να βγαίνει να λέει όλα αυτά αναζωπυρώνει φήμες που μου κάνουν κακό. Δέχομαι μηνύματα τύπου «για να το λέει… διάσημος Sin Boy, κάτι έχει γίνει που δεν το ξέρουμε» και ξανά τα ίδια και τα ίδια» αναφέρει φανερώς ενοχλημένη η Μίνα Αρναούτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share