Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτό είναι το πολυτελέστατο και αρχοντικό σπίτι της!

Παλάτι!

19 Οκτωβρίου 2019 15:31
Ντόρα Μπακογιάννη: Αυτό είναι το πολυτελέστατο και αρχοντικό σπίτι της!

Η Ντόρα Μπακογιάννη μας άνοιξε το πολυτελέστατο και αρχοντικό σπίτι της! Πάθαμε πλάκα με το εσωτερικό του!

Το παλάτι της μας είχε παρουσιάσει η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο παρελθόν. Η πολιτικός διαμένει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι το οποίο ήρθε η ώρα να δείτε.

Με την ευκαιρία μπορείτε να δείτε τα έξι εγγόνια της μαζί!

Ντόρα Μπακογιάννη σπίτι

Δείτε το πολυτελέστατο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη:

Ντόρα Μπακογιάννη: "Η χώρα χρειάζεται κυβερνησιμότητα αλλά και πιο αναλογικό σύστημα!"

"Η χώρα χρειάζεται κυβερνησιμότητα αλλά και πιο αναλογικό σύστημα!" δήλωσε σε συνέντευξη της η Ντόρα Μπακογιάννη! «Δεν δικαιούται κανείς να παίζει με την πορεία της χώρας και άρα με τη δυνατότητα να έχουμε σταθερή κυβέρνηση» προσθέτει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας!

Για τις απειλές της Τουρκίας στο προσφυγικό η πρώην υπουργός επισημαίνει ότι «η Τουρκία με τις απειλές της δεν πιέζει την Ελλάδα, την Ευρώπη πιέζει» και υπογραμμίζει ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια, «πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι ότι η συμφωνία της ΕΕ με την Τουρκία πρέπει να ισχύσει, πρέπει να εφαρμοστεί. Ότι, δηλαδή, οι πρόσφυγες που δεν δικαιούνται άσυλο στην Ευρώπη θα επιστρέφουν στην Τουρκία». Η Ντόρα Μπακογιάννη γιορτάζει στο ιστορικό σπίτι! Τι δήλωσε;

Σε ερώτηση για τις αιτιάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα πρωτογενή πλεονάσματα, η Ντόρα Μπακογιάννη απαντά ότι «η έλλειψη επιχειρημάτων του ΣΥΡΙΖΑ είναι κατανοητή, άλλωστε δυο μήνες μετά τις εκλογές δεν έχουν ακόμα συνειδητοποιήσει και αποδεχτεί την ήττα τους» και υπογραμμίζει ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει ακριβώς αυτό που είχε υποσχεθεί προεκλογικά. Δίνει καθημερινές μάχες για να αποκτήσει η χώρα πολιτική αξιοπιστία, ώστε σύντομα να κερδίσουμε τη μείωση των πλεονασμάτων».

Ντόρα Μπακογιάννη

«Η ΝΔ δεν θα μετατρέψει τη Βουλή σε βιομηχανία εξεταστικών»

Τέλος για το ενδεχόμενο να ζητήσει η ΝΔ εξεταστική για Novartis και ΔΕΗ η πρώην υπουργός δηλώνει ότι «η ΝΔ δεν επιδιώκει να μετατρέψει τη Βουλή σε βιομηχανία εξεταστικών επιτροπών και δεν θέλει να πάρει τη ρεβάνς» συμπληρώνει όμως ότι αν προκύψουν ευθύνες από την Δικαιοσύνη η Βουλή δεν μπορεί παρά να τις ερευνήσει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share