Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τέτα Καμπουρέλη: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Όντως;

19 Οκτωβρίου 2019 12:27
Τέτα Καμπουρέλη: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Εσείς γνωρίζετε την ηλικία της Τέτας Καμπουρέλη; Δεν φαντάζεστε...

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι μανικιουρίστ - ιδιοκτήτρια κέντρου αισθητικής. Την γνωρίσαμε στο Πρωινό mou του Mega όπου παρουσίαζε μυστικά ομορφιάς και τις νέες τάσεις στα νύχια. Στο σημείο να σας θυμίσουμε και την ηλικία της Βίκυς Καγιά.

Το 2014 μάλιστα, την είδαμε και στο Just the two of us, ζευγάρι με τον Χάρη Βαρθακούρη. Από τα πρώτα κιόλας live όμως αποχώρησαν.

Η Τέτα Καμπουρέλη απολαμβάνει μια ήσυχη οικογενειακή ζωή με τον σύζυγό της Βασίλη Γκουρούση. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Αλέξη.

Πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Τέτα Καμπουρέλη γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1972 που σημαίνει ότι είναι 47 ετών!

Σπάνια φωτογραφία της Τέτας Καμπουρέλη! Δείτε την ντυμένη νύφη!

Η Τέτα Καμπουρέλη είναι μια γυναίκα που σκορπίζει χαμόγελα και την αγαπούν όλοι στην showbiz! Η μανικιουρίστα των διασήμων, που το κοινό γνώρισε και αγάπησε μέσα από το Just the two of us, παντρεύτηκε σε πολύ μικρή ηλικία! Εμείς εντοπίσαμε όμως μια σπάνια φωτογραφία της όταν ήταν νύφη!

Η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξη της είχε δηλώσει: «Ερωτεύτηκα στα 14, αρραβωνιάστηκα στα 16 και στα 20 παντρεύτηκα».

Με τον άντρα της Βασίλη είναι μαζί περίπου 30 χρόνια και έχουν αποκτήσει τρεις γιους, τον Χρήστο, τον Παναγιώτη και τον Αλέξη. Περιοδικό είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της Τέτας από τον γάμο της με τον Βασίλη, το 1989. Η Tέτα είναι πραγματικά αγνώριστη και φαίνεται πόσο όμορφη ήταν από παλιά!

Δείτε την φωτογραφία εδώ:

«Παρακαλώ το Θεό να γίνει καλά...»! - Συγκινεί η Τέτα Καμπουρέλη!

Δύσκολες ώρες για την Τέτα Καμπουρέλη! «Παρακαλώ το Θεό να γίνει καλά...», έγραψε και συγκίνησε με την φωτογραφία της.

Η επιχειρηματίας, τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η μητέρα της. Πασίγνωστη Ελληνίδα αποκαλύπτει: "Έχω κάνει βλεφαροπλαστική..."!

Το γεγονός έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με ένα κολάζ φωτογραφιών της ίδιας και της μητέρας της από το κρεβάτι.

Η μαμά μου κι εγώ... Παρακαλώ το Θεό να γίνει καλά η μανούλα μου. Πάντα δίπλα σου...», έγραψε και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν περαστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share