Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η κόρη του Νίκου Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM! (photos)

Μοντέλο!

19 Οκτωβρίου 2019 11:48
Η κόρη του Νίκου Παπανδρέου θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM! (photos)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έδωσε έναν αγώνα με αντίπαλο το Χούμπερτ Χούκας και οι κερκίδες ήταν κατάμεστες: πλήθος κόσμου έσπευσε να παρακολουθήσει τον τενίστα που μέσα σε ένα χρόνο έχει κάνει το άθλημα να μπει στα σπίτια των Ελλήνων με τις επιτυχίες του σε παγκόσμιο επίπεδο. Ανάμεσα στους θεατές, βρέθηκε η σύζυγος του Νίκου Παπανδρέου, Αλεξία Κληρονόμου-Παπανδρέου και η κόρη του Φαίδρα!

Δείτε επίσης: Πρώην παίκτης του «Fame Story» έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! (Video)

Ο Νίκος Παπανδρέου είναι συγγραφέας, οικονομολόγος και αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Έχει αποκτήσει μαζί με τη σύζυγό του δυο παιδιά, τη Φαίδρα και τον Ανδρόνικο.

Η Φαίδρα φωτογραφήθηκε μαζί με τη μητέρα της και είναι πολύ όμορφο κορίτσι, με υπέροχο σώμα και αναλογίες μοντέλου: πόσο ύψος έχουν άραγε τα πόδια της;! Bέβαια και η μητέρα της έχει εξαιρετικά ανανεωμένο look και εξίσου καλίγραμμη σιλουέτα.

Δείτε την κούκλα κόρη του Φίλιππου Πλιάτσικα!

Ο πετυχημένος τραγουδιστής, Φίλιππος Πλιάτσικας, έχει αποκτήσει από το γάμο του με τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου μια κόρη που σήμερα είναι 14 ετών και ονομάζεται Κωνσταντίνα!

Δείτε επίσης: Δείτε τι έκανε Έλενα Ασημακοπούλου για την κόρη της!

Πατέρας και κόρη κάνουν συχνά μαζί εξόδους. Αυτή τη φορά ο φωτογραφικός φακός τους εντόπισε στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη που πήγαν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση της ταινίας “Μη χαμηλώνεις τα μάτια”.

Η 14χρονη μαθήτρια που φυσιογνωμικά μοιάζει στον πατέρα της και είναι κούκλα, αλλά και στυλάτη!

Βικτώρια Καρύδα: Η απίστευτη ομοιότητα με την κορούλα της!

Η μικρούλα κόρη της Βικτώρια Καρύδα έχει πάρει ξεκάθαρα από την ίδια, καθώς η ομοιότητά τους είναι πραγματικά απίστευτη!

Τη μικρή Αλεξάνδρα την είχαμε δει όταν βρέθηκε στο πλατό του My Style Rocks στο πλευρό της μανούλας της!

Μετά τη σοκαριστική δολοφονία του Γιάννη Μακρή, η Βικτώρια Καρύδα προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ και βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά της!

Μάλιστα, την περίοδο που η ξανθιά καλλονή βρισκόταν στο My Style Rocks του ΣΚΑΪ και διαγωνιζόταν στο ριάλιτι, είχαμε γνωρίσει και την μικρή της κόρη!

Σε ένα επεισόδιο η Βικτώρια είχε εμφανιστεί πάνω στην πασαρέλα μαζί με την Αλεξάνδρα, η οποία είχε κλέψει τις εντυπώσεις καθώς ήταν ολόιδια η μαμά της!

Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου έγινε 17 χρονών και είναι μία γλυκύτατη δεσποινίδα

Η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου έγινε 17 χρονών και είναι μία γλυκύτατη δεσποινίδα

Είναι η γυναίκα που του έχει πάρει τα μυαλά. Εκείνη που έχει κλέψει για πάντα την καρδιά του και είναι η μεγαλύτερη αδυναμία του. Η κόρη του.


Η Βαλίσια Γκλέτσου ήρθε στον κόσμο πριν από 17 χρόνια. Τόσο ο δημοφιλής πατέρας της όσο και η πανέμορφη μητέρα της Μαρία Μαγγίνα ένιωσαν πραγματικά ευτυχισμένοι. Αυτό είναι το σπίτι του ηθοποιού!

Μπορεί οι γονείς της να έπαψαν να ζουν μαζί όμως φρόντισαν να «χτίσουν» μία πολύ σταθερή και δυνατή σχέση. Μια σχέση που στηρίζεται στην αμοιβαία αγάπη και τον σεβασμό. Έτσι μεγάλωσαν και την κόρη τους η οποία μόλις τελείωσε τις μαθητικές υποχρεώσεις της στη Δευτέρα Λυκείου.

“Όταν λέει, είμαι η κόρη του Γκλέτσου, να τη σέβονται”
Ο ίδιος ο ηθοποιός είχε πει για εκείνη σε παλιότερη συνέντευξή του: «Η Βαλίσια είναι καλή μαθήτρια. Δεν ασχολείται καθόλου με τα πολιτικά, παρά μόνο με τα δικά της θέματα. Ούτε καν βλέπει το σίριαλ, ούτε ξέρει ότι παίζω στην τηλεόραση. Μιλάμε μόνο φιλοσοφικά για θέματα. Ακούει ωραίες μουσικές που μου τις προτείνει. Θέλει να γίνει δικηγόρος. Είναι το πιο σπουδαίο κομμάτι στη ζωή μου. Αν δεν υπήρχε, δεν είχα λόγο να υπάρχω. Θέλω να της αφήσω μια παρακαταθήκη, ένα όνομα. Θέλω όπου πηγαίνει, γι’ αυτό και φροντίζω την υστεροφημία μου, όταν λέει «είμαι η κόρη του Γκλέτσου», να τη σέβονται. Ακόμη και οι εχθροί μου αναγνωρίζουν την τιμιότητά μου και το ότι είμαι αγωνιστής. Είμαι τίμιος αγωνιστής».


Η νεαρή δεσποινίδα Γκλέτσου είναι και εκείνη καλλιτέχνις αφού λατρεύει τη ζωγραφική αλλά και η τέχνη της φωτογραφίας. Μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram αναρτά συχνά φωτογραφίες με… άποψη, όμως όλες είναι ασπρόμαυρες. Το ίδιο και οι δικές της φωτογραφίες όταν ποζάρει μπροστά στον φακό.

Πήγαινε στο Κολέγιο Αθηνών, είναι πράγματι μία πολύ καλή μαθήτρια. Πασχίζει για να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα, όπως βέβαια και όλα τα παιδιά της ηλικίας της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share