Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βάσω Λασκαράκη: Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο της! Δείτε τι είπε!

Σοκαριστικό!

18 Οκτωβρίου 2019 17:03
Βάσω Λασκαράκη: Τοποθέτησαν βόμβα στο αυτοκίνητο της! Δείτε τι είπε!

Έβαλαν βόμβα στο αυτοκίνητο του Λευτέρη Σουλτάτου και της Βάσως Λασκαράκη! Όλες οι λεπτομέρειες από το ζευγάρι!

Δείτε και αυτό: Βάσω Λασκαράκη: Έδωσε 128 ευρώ και πήρε αυτό το... πλεκτό!

Ο γνωστός σεφ, Λευτέρης Σουλτάτος επέστρεψε στην Αθήνα για να επισκεφτεί την σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για μία περιπέτεια όπου βιώνουν!

Συγκεκριμένα, το ερωτευμένο ζευγάρι, έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις και πήγε για έναν μεσημεριανό καφέ.

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε μέσα από Instastories που δημοσίευσε πως την ώρα που πήγαιναν να πάρουν το αμάξι τους, τους ενημέρωσαν πως υπήρχε ενημέρωση για βόμβα.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Χαίρομαι που γύρισες επιτέλους στην Αθήνα, να πιούμε έναν καφέ μαζί… Και παρκάραμε το αμάξι και πάμε να το πάρουμε και τι μας λένε; Έχουν βάλει βόμβα!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: Youweekly.gr

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Λασκαράκη και του Σουλτάτου!

Έχουν κήπο σαν πάρκο στο σπίτι τους, η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος! Αυτό είναι και υπάρχουν φωτογραφίες από μέσα!Παλάτι!

Είναι πλέον ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και... είναι αρκετά ενεργοί χρήστες στα social media! Κατά καιρούς έχει τύχει κι έχουν δημοσιεύσει φωτογραφίες είτε από το εσωτερικό είτε από το εξωτερικό του σπιτιού που μένουν μαζί μετά τον γάμο και εμείς μαζέψαμε τα στιγμιότυπα αυτά και σας τα παρουσιάζουμε! Φαίνονται λεπτομέρειες από τους σπίτι τους που είναι πολύ όμορφες. Δημόσια αποκάλυψη από την Βάσω Λασκαράκη!Τι είπε για δεύτερο παιδί;

Το προηγούμενο σπίτι της ηθοποιού είχε ωραία βεράντα αλλά όχι κήπο κι αυτό όπως θα δείτε έχει έναν όμορφο κήπο με τον σκύλο τους να αλωνίζει. Τζάκι και φαγητό με θέα το χιονισμένο τοπίο περιλαμβάνει η ημέρα τους τον χειμώνα. Η ηθοποιός και ο σεφ πόσταραν φωτογραφίες και βίντεο αρκετά συχνά!

Πάθαμε πλάκα: Αυτή είναι η ηλικία της Βάσως Λασκαράκη!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Βάσως Λασκαράκη; Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε!

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της, αφού μετά τον χωρισμό από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, έκανε το επόμενο βήμα στη ζωή της και παντρεύτηκε τον Λευτέρη Σουλτάτο, στην Κρήτη!

Ωστόσο διανύει και μια τέλεια περίοδο στα επαγγελματικά της, αφού μετά το τέλος της πετυχημένης καθημερινής σειράς "Το Σόι μου", συνεχίζει στον Alpha με τη σειρά "Έρωτας μετά",η οποία "σκίζει" στα νούμερα τηλεθέασης.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Γνωρίζετε την ηλικία της;

Η Βάσω (Βασιλική) Λασκαράκη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 19 Οκτωβρίου το 1979 που σημαίνει ότι έχει "πατήσει" τα 39! Μείνατε άφωνοι;;; Εμείς να δείτε! Ούτε καν που της φαίνεται!

Το όνειρο που βγήκε αληθινό... για τον Λευτέρη Σουλτάτο και την Βάσω Λασκαράκη!

Η Βάσω Λασκαράκη με τον σύζυγο της Λευτέρη Σουλτάτο είναι πολύ ερωτευμένοι και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία! Ο θαυμασμός και η αγάπη που τρέφει για την γυναίκα του ο διάσημος σεφ είναι μεγάλη! Πολλές φορές εκφράζει την αγάπη του στο instagram!

Ποιο είναι όμως το όνειρο που βγήκε αληθινό για το ζευγάρι;

Ο Λευτέρης Σουλτάτος και η Βάσω Λασκαράκη μετά τον γάμο τους όποτε είχαν ευκαιρία αφιέρωναν χρόνο στον εαυτό τους και έκαναν ταξίδια!

Η φωτογραφία απόδειξη είναι αυτή που ανέβασε στο instagram ο Λευτέρης Σουλτάτος στις κοινές διακοπές τους! Αναφέρει ότι το όνειρο του βγήκε αληθινό και εννοούσε την σύζυγό του!

Δείτε την ανάρτηση εδώ:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share