Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τζένη Καρέζη: Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε την εγγονή της!

Σαν 2 σταγόνες νερό!

18 Οκτωβρίου 2019 13:23
Τζένη Καρέζη: Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε την εγγονή της!

Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε την εγγονή της αγαπημένης Τζένης Καρέζη! Μοιάζουν σαν 2 σταγόνες νερό!

Βλέποντας κανείς την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη δε μπορεί παρά να παραδεχτεί πως όλα τελικά είναι θέμα γονιδίων. Και όπου υπάρχει γονίδιο της Καρέζη, η επιτυχία είναι δεδομένη…

Με την ευκαιρία δείτε την ανατριχιαστική φωτογραφία της νεκρής Τζένης Καρέζη 23 χρόνια μετά τον θάνατό της!

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα σε κάθε της κίνηση μιας και η ομορφιά της είναι σχεδόν… εξωπραγματική.

Η Τζένη Junior θυμίζει πολύ την αξέχαστη Τζένη του ελληνικού κινηματογράφου, με την ίδια να γνωρίζει καλά πως η ομορφιά της είναι αδύνατον να μην σχολιαστεί.

Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε εμείς: «Και ο Θεός έπλασε τη Τζένη»…

Άκρως γοητευτικός ο 21χρονος γιος του Κώστα Καζάκου! Θα πάθετε σοκ!

Η γοητεία του ηθοποιού Κώστα Καζάκου δεν κρύβεται ούτε και εκείνη του 21χρονου γιού του Αλέξανδρου! Ο Κώστας Καζάκος είναι εδώ και 17 χρόνια είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Τζένη Κόλλια. Στο γάμο αυτό έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο ηθοποιός που είναι πλέον 83 ετών έχει και ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο από τον πρώτο του γάμο με την αείμνηστη ηθοποιό Τζένη Καρέζη.

Ο γιος του Αλέξανδρος που είναι πλέον 21 ετών. Ασχολείται με τη μουσική και έχει μια μπάντα της οποίας το όνομα είναι Oxygen Band. Αποκαλύψεις-σοκ από Ελληνίδα ηθοποιό: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης!»

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσει την παράσταση ‘Ο φτωχούλης του Θεού’ όπου και απαθανατίστηκε με την οικογένειά του από τους φωτογράφους:

Φωτογραφία ντοκουμέντο: Η Τζένη Καρέζη μαζί με τον πρώτο της άντρα Ζάχο Χατζηφωτίου!

Μια σπάνια φωτογραφία βρήκαμε για την Τζένη Καρέζη μαζί με τον πρώτο της σύζυγο Ζάχο Χατζηφτίου!

Ο γάμος τους αποτέλεσε κοσμικό γεγονός και πρώτη είδηση στις εφημερίδες. Το ζευγάρι είχε γνωριστεί μόλις λίγους μήνες νωρίτερα, στο Λονδίνο.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου ζούσε τότε στο Παρίσι και είχε βρεθεί στην αγγλική πρωτεύουσα για επαγγελματικούς λόγους, ενώ η λαμπερή πρωταγωνίστρια ταξίδεψε εκεί για λόγους «καλλιτεχνικής ενημερώσεως», όπως έγραφε το ρεπορτάζ της εποχής.

Η αφρόκρεμα του ελληνικού θεάτρου και κινηματογράφου έδωσε το «παρών», μαζί με πολιτικούς και επιχειρηματίες της εποχής. Ηχηρή απουσία ήταν αυτή της Αλίκης Βουγιουκλάκη που δεν ήταν στη λίστα των καλεσμένων. Ο ανταγωνισμός τους ήταν σφοδρός εκείνη την περίοδο.

Τη μέρα του γάμου η Αλίκη βρισκόταν στο Λονδίνο, όπου έδωσε και συνέντευξη για το B.B.C. Συνολικά οι επίσημοι καλεσμένοι ήταν 500. Οι ακάλεστοι έφτασαν τους 5.000. Η παρουσία τους ήταν τόσο έντονη, που η χωροφυλακή αναγκάστηκε να πάρει ειδικά μέτρα για να τους περιορίσει.

Αυτήν την φορά όμως βρήκαμε μια κοινή τους φωτογραφία να παρακολουθούν τον φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ ηθοποιών και δημοσιογράφων στο Γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας το 1963!

Δείτε την φωτογραφία που βρήκε η ομάδα του Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share