Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου!

Σε ποιον μοιάζει;

17 Οκτωβρίου 2019 13:02
Αυτός είναι ο γιος της Σοφίας Αλιμπέρτη και του Γιάννη Πάριου!

Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννης Πάριος είχαν αποκτήσει δύο γιους. Ο ένας εξ αυτών, ο μεγαλύτερος γιος είναι ο Μιχαήλ – Άγγελος Βαρθακούρης. Το παιδί έκανε τις σπουδές του στη σκηνοθεσία, ασχολείται με τη φωτογραφία και είναι μια καλλιτεχνική φύση.

Αυτό το διάστημα ο 25χρονος νεαρός βρίσκεται στην Πάρο με τη μητέρα του, η οποία από το 2013 έχει μετακομίσει μόνιμα εκεί. Στο σημείο δείτε την Σοφία Αλιμπέρτη με μαγιό!

Ο Μιχαήλ-Άγγελος είναι πολύ χαμηλών τόνων και προτιμάει να μην εκθέτει τη ζωή του στα φώτα της δημοσιότητας.

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε πολύ χαμογελαστό και ευδιάθετο στο cafe της μητέρας του. Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει διακοσμήσει το καφέ της με φωτογραφίες του ίδιου του Μιχαήλ – Άγγελου.

Με αυτούς τους γονείς δεν θα μπορούσε να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σοφία Αλιμπέρτη: Αυτή είναι η ηλικία της! Πάθαμε πλάκα!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Σοφίας Αλιμπέρτη; Πάθαμε πλάκα!

Η Σοφία Αλιμπέρτη (κατά κόσμον Σοφία Παρλαμά) υπήρξε μια από τις πιο διάσημες Ελληνίδες ηθοποιούς, η απόλυτη τηλεοπτική φαντασίωση των ανδρών τη δεκαετία του 1990 και ταυτόχρονα ένα από τα πιο προβεβλημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, καθώς ήταν παντρεμένη με τον σπουδαίο Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός έχει επιλέξει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφασίζοντας να ζήσει μόνιμα στην Πάρο, Πάμε όμως στο θέμα μας! Ξέρετε πόσο ετών είναι; Αγνώριστη η Σοφία Αλιμπέρτη! Πώς είναι σήμερα η ηθοποιός;

Γεννήθηκε στην Κέρκυρα στις 3 Μαρτίου το 1966 που σημαίνει πώς είναι 53 ετών! Πάθατε πλάκα; Εμείς να δείτε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share