Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια..." Σοκάρει ο Χάρης Ρώμας!

Τρομερή εξομολόγηση!

17 Οκτωβρίου 2019 10:33

Ο Χάρης Ρώμας έκανε μία απίστευτη εξομολόγηση, όπου μεταξύ άλλων είπε: "Ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια πέτρα στο λαιμό και να πάω να πέσω"!

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή του από την τηλεόραση μετά το "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο", αλλά και στην επιστροφή του με το "Καφέ της Χαράς".

Με την ευκαιρία διαβάστε: Χάρης Ρώμας: Σύμφωνο συμβίωσης μετά από 9 χρόνια έρωτα! Το πρόσωπο μυστήριο, οι όροι και η αντίδραση!

Είπε χαρακτηριστικά:

"Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει στις 17 Ιανουαρίου. Έφυγα από την τηλεόραση πριν τη κρίση, ακριβώς γιατί αισθανόμουν ένα βάρος. Από την τηλεοπτική μου πορεία είχα ταυτιστεί με την έννοια του τηλεοπτικού σταρ, ήμουν ένας πρωταγωνιστής με μεγάλες επιτυχίες. Είχα φτάσει σε σημείο να με πνίγει αυτό.

Αισθανόμουν ότι είχα υποχρέωση απέναντι στη θεατρική μου πορεία να γράψω θεατρικά έργα. Πήρα την απόφαση να φύγω μετά το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, το είπα στην Άννα Χατζησοφιά, ότι θέλω να κάνουμε κάτι διαφορετικό, το Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο, να αφήσουμε ένα στίγμα τέτοιο και να αποχαιρετήσουμε, τουλάχιστον για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ήταν δύσκολη απόφαση γιατί και τα λεφτά ήταν καλά και η σχέση μου με την Άννα ήταν μια σχέση ζωής. Τώρα η σχέση μας είναι σαν να μην έχει περάσει μια μέρα. Τότε κι εκείνη σοκαρίστηκε γιατί αλλάζει η ζωή, αλλάζει η καθημερινότητά σου. Μου έλειψε η τηλεόραση και όταν αποφάσισα να γυρίσω, κανείς δεν με περίμενε.

Ζητάω κάποιες προϋποθέσεις στη δουλειά και γι’ αυτό δεν δούλεψα με το Epsilon, γιατί δεν υπήρχε καμία προϋπόθεση. Ήταν η πλήρης καταστροφή της αισθητικής. Ήταν αυτό που λες… ας αυτοκτονήσω, ας βάλω μια πέτρα στο λαιμό και να πάω να πέσω".

Θα πέσετε από τα σύννεφα: Δείτε με ποια ηθοποιό από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" τα είχε ο Χάρης Ρώμας

Κωνσταντίνου και Ελένης: Κανείς δεν το ήξερε αυτό- Δείτε φωτό…

Χάρης Ρώμας: Ένα όνομα, μια ιστορία.

Με ποια ηθοποιό είχε σχέση τελικά ο Χάρης Ρώμας;

Η ηθοποιός, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα.

Διαβάστε με την ευκαιρία στο Athensmagazine.gr: "Κωνσταντίνου και Ελένης" - ντοκουμέντο: Έτσι ήταν την πραγματικότητα το σπίτι! Φωτογραφία πίσω από τις κάμερες

Ακόμα και οι φανατικοί του «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα ξαφνιαστούν στο άκουσμα της είδησης πως ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μία από της ηθοποιούς που έκαναν guest εμφάνιση στο θρυλικό νεοκλασικό του Αμαρουσίου.

Δείτε πιο κάτω τι έχει δηλώσει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να την έχει παντρευτεί.



Και το όνομα αυτής, Μαριάννα Λαγουρού. Στην περίπτωση που το όνομα αυτό δεν σας θυμίζει κάτι, τι θα λέγατε για το… Θεοδώρα Σκοπελούζου;

Καλά καταλάβατε. Ο λόγος για την όμορφη απατεώνισσα (και εθισμένη στον τζόγο) γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού:

«Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share