Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τις "Σαββατογεννημένες" και το "Πάρα πέντε" που δεν περίμενε κανείς!

Πάθαμε σοκ!

16 Οκτωβρίου 2019 10:43
Ελένη Ράντου: Η αποκάλυψη για τις

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ελένη Ράντου τόσο για την ζωή της όσο και για τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε τις "Σαββατογεννημένες" και το "Πάρα πέντε"!

Είχε πολλά να θυμηθεί από τις συμμετοχές της σε πολύ δημοφιλή και αγαπητά σίριαλ. Μπορεί να την απολαμβάνουμε καθημερινά στην επανάληψη του ΑΝΤ1 και την σειρά του Χάρη Ρώμα "Κωνσταντίνου και Ελένης" αλλά λατρεύουμε όταν αποκαλύπτει μικρά μυστικά!

Τι ανέφερε για Σαββατογεννημένες – Παρά Πέντε:

Όταν τελείωσαν οι Σαββατογεννημένες, μας είχε ζητήσει ο Γιώργος Καπουτζίδης και στις τρεις, να κάνουμε και οι τρεις μαζί τον ρόλο της Μακρυπούλια. Ουσιαστικά, ένα πνεύμα… Γιατί μου λέει: «Κάθομαι να γράψω το καινούριο και μου έρχεται απευθείας η δική σας εικόνα». Τον είχα συμβουλεύσει να ξεκολλήσει από τη δική μας εικόνα και στην καινούρια του δουλειά να πάει με καινούρια συστατικά, με καινούρια υλικά.

Ελένη Ράντου: "Κόντεψα να λιποθυμήσω όταν έμαθα για τον θάνατο του..."

Συγκλονίζουν τα λόγια της αγαπημένης ηθοποιού Ελένης Ράντου! Συγκεκριμένα, μιλώντας σε συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα:

«Είχαμε πολλές απώλειες δυστυχώς, με πιο πρόσφατη αυτή του Λαυρέντη. Δεν βρίσκω λόγια για το χαμό του και ξέρω πως αυτό που θα πω θα είναι λιγότερο από αυτό που αισθάνομαι. Είναι μεγάλη απώλεια για εμάς, είναι, κυρίως, μεγάλη απώλεια για τους δικούς του, είναι απώλεια για τη μουσική. Ηταν ένας πολύ σπουδαίος τραγουδοποιός ο Λαυρέντης. Κι ένα σπουδαίο, ξεχωριστό, αγαπημένο πλάσμα. Δημήτρης Σταρόβας: Συγκίνησε τους πάντες η εξομολόγησή του για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα!

«Κόντεψα να λιποθυμήσω όταν έμαθα για τον θάνατο του Λαυρέντη»

«Με τον Σάκη Μπουλά, που ήταν επίσης ένας δικός μας άνθρωπος, το περιμέναμε με έναν τρόπο. Εδώ ήταν σφαλιάρα, κόντεψα να λιποθυμήσω όταν το άκουσα, δεν το χώραγε ο νους μου», συνέχισε η γνωστή ηθοποιός. «Δεν ταλαιπωρήθηκε, δεν έχασε την αξιοπρέπειά του. Γι’ αυτούς που μένουν, όμως, είναι πάρα πολύ άγριο και σκληρό. Μου φάνηκε πως έχασα ένα κομμάτι από τον εαυτό μου, με την απώλεια του Λαυρέντη. Ξέρεις τι άλλο είναι άγριο; Να χάσεις άτομα που αγαπάς, ενώ ζουν. Αυτά τα άτομα που φεύγουν και δεν σε θυμούνται. Είναι πολύ σκληρό κι αυτό. Και δύσκολα αντέχεται», κατέληξε.

Ελένη Ράντου: Αυτός είναι ο λόγος που δεν βλέπει το "Κωνσταντίνου και Ελένης"!

Η αγαπημένη ηθοποιός Ελένη Ράντου αποκάλυψε τον λόγο που δεν θέλει να βλέπει σε επανάληψη όλα αυτά τα χρόνια την αγαπημένη σειρά "Κωνσταντίνου και Ελένης"! Τι δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός σε παλαιότερη της συνέντευξη;

Η γυναίκα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου μίλησε ανοιχτά για τους λόγους που δεν θέλει να βλέπει την μακροβιότερη σειρά της τηλεόρασης!

«Μου το είχε πει και η Ελένη Μενεγάκη κάποτε, ότι “όταν είσαι στην εκπομπή μου, ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου”. Δεν τις πολυβλέπω τις επαναλήψεις γιατί δεν μου αρέσει γενικά η προσκόλληση στο πίσω. Πρέπει να κοιτάς μπροστά. Και το τώρα πρέπει να κοιτάς. Εντάξει, μου αρέσει που έχω μεγαλώσει», είπε η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Tέλος το μαρτύριο της! Το δημόσιο ευχαριστώ

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός ήταν σε άθλια κατάσταση αφού είχε χάσει το σκυλάκι της!

Οι φίλοι της στο Facebook, τη «βομβάρδισαν» με σχόλια και υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να τη βοηθήσουν.

Τα νέα τελικά είναι ευχάριστα καθώς η Ελένη Ράντου βρήκε τον αγαπημένο της φίλο!
Εκείνη φυσικά θέλησε να ευχαριστήσει τον άνθρωπο που συνέβαλε στην ευτυχή κατάληξη αυτής της περιπέτειας και δημοσίευσε ένα ευχαριστήριο μήνυμα στα social media!

Δείτε τη νέα ανάρτηση της ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share