Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Μπακογιάννης:"Προσπαθούμε όσο γίνεται να..."! Μίλησε ανοιχτά για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη!

Τι είπε;

16 Οκτωβρίου 2019 08:13
Κώστας Μπακογιάννης:

Για τον γάμο του με την Σία Κοσιώνη μίλησε ανοιχτά ο Κώστας Μπακογιάννης. "Προσπαθούμε όσο γίνεται να...", είπε μεταξύ άλλων.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Τάσου Τρύφωνος. Με την ευκαιρία διαβάστε: Ο Μπακογιάννης ξεκίνησε δυναμικά στον Δήμο Αθηναίων! Προτεραιότητα του η καθαριότητα!

Αναφέρθηκε στην πολιτική σκηνή, αλλά και στην προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα στον γάμο του με την Σία Κοσιώνη.

"Καταφέραμε να κρατήσουμε άριστες σχέσεις με την πρώην σύζυγο μου γιατί τα παιδιά μας είναι πάνω από όλα. Είναι η απόλυτη προτεραιότητα της ζωής μας" σχολίασε χαρακτηριστικά για τις σχέσεις που διατηρεί με την πρώην σύζυγο του.

Όσον αφορά την Σία Κοσιώνη, ο Κώστας Μπακογιάννης είπε πως "προσπαθούμε να κρατάμε όσο γίνεται πιο μακριά την προσωπική μας ζωή από τον τηλεοπτικό ή φωτογραφικό φακό… Το παλεύουμε…"

Ένα... παλάτι για την Σία Κοσιώνη: Αυτό είναι το "σπίτι" της!

Μία φωτογραφία από το καινούργιο της "σπίτι", δημοσίευσε πριν καιρό η Σία Κοσιώνη στο Instagram!

Η Σία Κοσιώνη ωστόσο δεν ανέβασε το.... κανονικό της σπίτι αλλά την επαγγελματική στέγη της στο ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα φέτος παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ από ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο στούντιο και φυσικά ανέβασε περήφανη σχετική φωτογραφία στο Instagram! Χαμογελάει ξανά η Σία Κοσιώνη!

Δείτε την ανάρτηση:

Σία Κοσιώνη: Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει!

Εσείς γνωρίζετε τι έχει σπουδάσει η Σία Κοσιώνη; Δεν φαντάζεστε...

Η Σία Κοσιώνη έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Κώστα Μπακογιάννη...Πέρα όμως από αυτό είναι και επαγγελματίας στον χώρο της δουλειάς της. Επιστροφή... στην τραγωδία για τη Σία Κοσιώνη! Δύσκολες στιγμές!

Σοβαρή και πάντα μετρημένη στις κινήσεις της. Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις σπουδές της πάνω στην δημοσιογραφία. Δεν σταματά όμως εκεί, αφού πέρα από αυτό έχει κάνει και κάποιες άλλες σπουδές που είναι άγνωστο στους περισσότερους...

Αποφοίτησε λοιπόν από το τμήμα Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στη Θεσσαλονίκη άρχισε και τη σταδιοδρομία της μέσω του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και του τύπου.

Σπούδασε όμως και οικονομικά στο London School of Economics και πραγματοποίησε μεταπτυχιακό με θέμα "New Media, Information and Society".

Σία Κοσιώνη ηλικία: Δεν φαντάζεστε πόσο χρονών είναι!

Η Σία Κοσιώνη είναι μια πετυχημένη δημοσιογράφος, αλλά και μια εξαιρετική σύζυγος και μαμά.

Η δημοσιογράφος του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, μπορεί να έχει ένα σωρό υποχρεώσεις, ωστόσο όπως έχει πει και η ίδια τα σαββατοκύριακα αφιερώνεται εξ ολοκλήρου στην οικογένειά της.

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πόσο χρονών είναι η Σία Κοσιώνη;

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Το μεγάλο ψέμα γύρω από την δεύτερη εγκυμοσύνης της!

Η δημοσιογράφος είναι 39 ετών! Ναι, καλά ακούσατε...Έχει γεννηθεί στις 17 Μαΐου του 1980!

Είναι μια γυναίκα που προσέχει πάντα τον εαυτό της, καθώς πάντα βγαίνει περιποιημένη από το σπίτι της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share