Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν: "Έκλαψα και μάζεψα τα κόκαλα της..." (Video)

Η περιγραφή του θα σας κάνει να δακρύσετε!

15 Οκτωβρίου 2019 17:25
Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν:

Συγκλονίζει ο Ερρίκος Πετιλόν! Καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρέθηκε ο Ερρίκος Πετιλόν, με αφορμή τη βιογραφία του που έχει επιμεληθεί η Σοφία Στεκουλέα και θα κυκλοφορήσει σύντομα.

Ο Ερρίκος Πετιλόν ανατριχιάζει με την εξομολόγησή του! Μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Έσκαψα με τα χέρια μου τον λάκκο της μητέρας μου»!

Ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα αφορά στις τελευταίες ώρες της μητέρας του.

«Έσκαψα το λάκκο με τα χέρια μου. Την βρήκα σε μία κλινική στην Κυψέλη να αργοπεθαίνει. Σκιά του εαυτού της. Δάκρυσε μόλις με είδε, προσπάθησε να μου χαμογελάσει. Έπεσα πάνω της κι ήθελα να χωθώ. Ένιωθα και πάλι τίποτα γιατί δεν μπορούσα να τη βοηθήσω. "Πάρε με παίδί μου από εδώ". Μόνο αυτό μου είπε και συνέχισε να με κοιτά μες τα μάτια, λες να με γνωρίσει, λες να με χορτάσει. Έκλαψα πάνω της κι έπειτα μάζεψα τα κόκκαλά της, την πήρα στα χέρια μου, την κράτησα μη και μου σπάσει, μη και την πονέσω. Την πήγα στο σπίτι που θεωρούσε σπίτι της, στην αδελφή μου, τη Ρόζα, στην Κηφισιά. Παρέμεινα δίπλα της να της κρατώ το χέρι, να την κοιτώ να κοιμάται. Ελάχιστες οι ώρες μας και σιωπηλές. Ο θάνατος δεν έχει λόγια.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Δεκαπενταύγουστος, 1995, στις 11 το βράδυ, έσβησε στην αγκαλιά μου. Άνοιξε τα μάτια της με κοίταξε και είπε: "Ποιος θα το πίστευε; Ο Ερρίκος" κι έπειτα μου χαμογέλασε, έγειρε το κεφάλι της στο στήθος μου κι έφυγε ήρεμη. Ποτέ δεν ξέχασα το χαμόγελό της εκείνο. Ποτέ δεν ξέχασα το βλέμμα της εκείνο. Ποτέ δεν ξέχασα τα τελευταία της λόγια. "Ποιος θα το πίστευε; Ο Ερρίκος". Πόσες ερμηνείες έχω δώσει από ποτέ» γράφει στο βιβλίο του το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής.

Τόλης Βοσκόπουλος: Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του! Είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Η 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μαζί του στη σκηνή του θεάτρου Άλσος
Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου μια κόρη, τη Μαίρη η οποία είναι σήμερα 18 ετών και το καλοκαίρι τελείωσε το Λύκειο.

Η Μαίρη βρίσκεται πολύ συχνά στα κέντρα που εμφανίζεται ο πατέρας της και είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική μαζί του καθώς του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται.

Αυτή τη φορά, το Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, και η κόρη του ανέβηκε πάνω τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη πάρα πολύ θερμά.

Ερρίκος Πετιλόν: H ανακοίνωση για την απόπειρα ληστείας!

Η επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ερρίκος Πετιλόν για την απόπειρα ληστείας έσκασε μόλις τώρα!

Η υπόθεση με τη ληστεία στην οποία ενεπλάκη ο Ερρίκος Πετιλόν έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης τον τελευταίο καιρό.

Ο Ερρίκος Πετιλόν, μαζί με ένα ακόμη άτομο, κινούνταν με μηχανή στον κεντρικό δρόμο της Αθήνας και φέρονται να επιχείρησαν να κλέψουν την τσάντα μιας γυναίκας που εκείνη την ώρα περπατούσε αμέριμνη στην περιοχή. Τι απαντάει για την εις βάρος του κατηγορία; Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share