Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σοφία Βόσσου: «Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και έχω να κάνω έρωτα 4 χρόνια»

Μίλησε ανοικτά!

15 Οκτωβρίου 2019 14:26
Σοφία Βόσσου: «Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες και έχω να κάνω έρωτα 4 χρόνια»

Η Σοφία Βόσσου μίλησε στην κάμερα του Πρω1νό ANT1 και μεταξύ άλλων αποκάλυψε την ηλικία της, μίλησε για τις αισθητικές επεμβάσεις και αποκάλυψε πόσα χρόνια απέχει από το σεξ! Η τραγουδίστρια ανέφερε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν έχει σχέση και τόνισε:

«Δεν είμαι ερωτευμένη. Με φλερτάρουν νεότεροι άνδρες, αλλά τι σημαίνει αυτό. Δεν σημαίνει κάτι η ηλικία. Είμαι ένας άνθρωπος που μπορώ να ερωτευτώ και μικρότερό μου και μεγαλύτερο. Δεν έχω ταμπέλες στη ζωή μου. Τώρα είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω βρεθεί μόνη μου. Είναι τέσσερα χρόνια. Έχω ανάγκες σαν γυναίκα. Δεν είναι η ώρα να τις καλύψω. Δες τις καλύπτω γιατί δεν μπορώ αυτό το sex partner. Με ενοχλεί πάρα πολύ. Δεν κάνω σεξ τέσσερα χρόνια, τέσσερα χρόνια καλόγρια. Θα κάνω όταν έρθει η ώρα, όταν γεμίσει η ψυχή μου. Αυτό το πράγμα το δοκίμασα, αλλά δεν μου βγήκε, ένιωσα άσχημα. Παντρεύτηκα λόγω της μάνας μου που ήταν αυστηρή. Δεν ήθελα γάμο ποτέ. Δεν είμαι του σπιτιού» και δεν δίστασε να αναφέρει: «Η εικόνα μου αλλάζει με το χρόνο γι’ αυτό και υπάρχουν οι γιατροί, αλλά όχι να πάω στο γιατρό και να γίνω σα ροφός… μόνο μποτοξάκι κάνω…»!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Αγνώριστη η Σοφία Βόσσου! (photos)

Η Σοφία Βόσσου είναι μια τραγουδίστρια που πάντα με εκπλήσσει, ευχάριστα, με την βελούδινη και σπάνια φωνή της. Όσο χρόνια και να περάσουν πάντα μα πάντα την απολαμβάνουμε.

Η ίδια πάντα εκκεντρική και πρωτοπόρα τώρα μας εξέπληξε με κάτι άλλο....

Ο λόγος...Η απίστευτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

«Δεν θέλω ούτε να την βλέπω» Το κράξιμο πασίγνωστης τραγουδίστριας στην Τατιάνα Στεφανίδου!

Σε πρόσφατη συνέντευξη της είδαμε ότι η Σοφία Βόσσου έκοψε πολύ κοντό το μαλλί και το έβαψε....ρόζ!

Δείτε τη φωτογραφία!

Τι λέτε της πάει;

Σοκάρει πασίγνωστη τραγουδίστρια: "Ξεκόλλησαν τα πόδια μου από τη λεκάνη"!

Πάθαμε σοκ από το περιστατικό που αποκάλυψε η τραγουδίστρια.

Ο λόγος για την Σοφία Βόσσου η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν.

Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε πως μέχρι τα πέντε της χρόνια είχε τα δύο της πόδια σε γύψο. Όπως τόνισε, ο γιατρός της τράβηξε τα πόδια τα οποία βγήκαν από τη λεκάνη.

Ποιο είναι το πιο μεγάλο «σκαμπίλι» που έχεις φάει;

Πολλά, τι να λέω τώρα. Μέχρι πέντε ετών ήμουν σ’ ένα γύψο, διότι γεννήθηκα με συγγενές εξάρθρωμα. Με τράβηξε ο γιατρός και βγήκαν τα ποδαράκια μου από τη λεκάνη μου. Δεν το ανακάλυψαν οι γιατροί, γιατί τότε δεν έκαναν εξετάσεις, αν έκαναν μέχρι 40 ημερών, θα κόλλαγε αυτό. Το ανακάλυψαν αργότερα, επειδή δεν μπορούσα να περπατήσω, και μ’ έβαλαν σ’ ένα γύψο πέντε χρόνια για να κολλήσουν τα πόδια. Ήμουν κολλημένη στο γύψο κι ευτυχώς κόλλησαν τα πόδια και κάνω χορογραφίες σήμερα.

Έχεις κάποια ανάμνηση από αυτό, τι θυμάσαι;

Θα σου φανεί περίεργο, αλλά έχω, γιατί με καταπίεσε πολύ όλο αυτό κι έχει μείνει στην ψυχούλα μου. Το ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ, ενώ θυμάμαι τον εαυτό μου στο καρεκλάκι, να βλέπω έξω να παίζουν τα παιδάκια και να στεναχωριέμαι. Ήταν πολύ ζόρικο και περισσότερο για τη μανούλα μου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share