Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τόλης Βοσκόπουλος: Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του! Είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Είναι κούκλα!

15 Οκτωβρίου 2019 11:10
Τόλης Βοσκόπουλος: Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του! Είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Πάθαμε πλάκα με την 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου, είναι ίδια η Άντζελα Γκερέκου!

Η 18χρονη κόρη του Τόλη Βοσκόπουλου μαζί του στη σκηνή του θεάτρου Άλσος
Η Μαρία Βοσκοπούλου είναι ο καρπός του έρωτα του τραγουδιστή με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει αποκτήσει από το γάμο του με την Άντζελα Γκερέκου μια κόρη, τη Μαίρη η οποία είναι σήμερα 18 ετών και το καλοκαίρι τελείωσε το Λύκειο.

Η Μαίρη βρίσκεται πολύ συχνά στα κέντρα που εμφανίζεται ο πατέρας της και είναι ιδιαίτερα εκδηλωτική μαζί του καθώς του έχει μεγάλη αδυναμία και αυτό φαίνεται.

Αυτή τη φορά, το Τόλης Βοσκόπουλος τραγουδούσε στη σκηνή του θεάτρου Άλσος, και η κόρη του ανέβηκε πάνω τον αγκάλιασε και τον συνεχάρη πάρα πολύ θερμά.

Τραγικές ώρες για τον Τόλη Βοσκόπουλο!

Δύσκολες ώρες πέρασε ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά από λοίμωξη του αναπνευστικού που είχε και τον οδήγησε στο νοσοκομείο...

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε», το βράδυ της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου, ο ίδιος έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου, βρέθηκε στο νοσοκομείο 251 της αεροπορίας, καθώς ταλαιπωρούνταν από οξεία βρογχίτιδα.

Όπως δήλωσε άνθρωπος από το οικογενειακό του περιβάλλον,, στο νοσοκομείο έκανε κάποιες εξετάσεις που βγήκαν καλές και δεν χρειάστηκε να κάνει εισαγωγή. Του χορηγήθηκε ενδοφλέβια αντιβίωση και είναι ήδη πολύ καλύτερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Κέρκυρα: Αυτός είναι ο 52χρονος παιδοκτόνος!

Οι παραστάσεις του μιούζικαλ Μαριχουάνα Στοπ αναβλήθηκαν μέχρι και την επόμενη Κυριακή καθώς ο ρόλος του Τόλη Βοσκόπουλου είναι ιδιαίτερα απαιτητικός.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η ομάδα της ευχήθηκαν στον Τόλη Βοσκόπουλο γρήγορη ανάρρωση και καλή επάνοδο, αφού σύντομα ο Τόλης θα επιστρέψει!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share