Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πλάκα κάνεις: Κι όμως αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά! Και ΔΕΝ είναι δίδυμοι!

Αν είναι δυνατόν! Αποκλείεται

14 Οκτωβρίου 2019 14:24
Πλάκα κάνεις: Κι όμως αυτός είναι ο αδελφός του Σάκη Ρουβά! Και ΔΕΝ είναι δίδυμοι!

Και όμως ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι μοναχοπαίδι, αλλά έχει αδερφό και μάλιστα μοιάζουν σαν δίδυμοι!

Οι δύο άντρες αν και έχουν αρκετά χρόνια διαφορά, μιας και ο Αποστόλης είναι μικρότερος εμφανισιακά μοιάζουν τόσο που θα μπορούσαμε κάλλιστα να πούμε ότι είναι δίδυμοι!

Ο Απόστολος είναι ο μικρότερος από τα τρία αδέλφια Ρουβά και μέχρι σήμερα έχει χαράξει τη δική του, ανεξάρτητη επαγγελματική πορεία.

Επί χρόνια δούλευε σε διάφορα μαγαζιά στην Κέρκυρα, ενώ από τα περασμένα Χριστούγεννα εργάζεται ως μετρ σε εστιατόριο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, στο Μοναστηράκι.

Αδελφός του Σάκη; Πώς το καταλάβατε;» απαντά -πάντα με την ίδια συστολή- κάθε φορά που κάποιος θαμώνας τον αναγνωρίζει. Βέβαια, ο ίδιος ο Απόστολος Ρουβάς προτιμά σαφώς να περνά απαρατήρητος, θεωρώντας ότι τα συγγενικά του πρόσωπα, όποια και αν είναι αυτά, δεν έχουν καμία θέση στη δουλειά του.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αδύνατον: Έτσι ήταν ο Σάκης Ρουβάς πριν τον… Ψινάκη!

Αντίθετα από τον αδελφό του, ο οποίος εγκατέλειψε νωρίς την Κέρκυρα, ο Απόστολος Ρουβάς αποφάσισε να ζήσει στη γενέτειρά του καθώς του άρεσε να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και τους παιδικούς του φίλους. Ακολουθώντας δε το παράδειγμα του Σάκη, από μικρός άρχισε να ασχολείται με τα σπορ, χτίζοντας σταδιακά το καλογυμνασμένο του κορμί.

Δείτε την Κάτια Ζυγούλη εντελώς άβαφη: Φωτογραφίες ατημέλητη όπως την βλέπει ο Σάκης Ρουβάς όταν ξυπνάει!

Ύστερα από την απλή γυμναστική ακολούθησαν οι πολεμικές τέχνες, το kick boxing και το καράτε, αθλήματα στα οποία o Απόστολος Ρουβάς ξεχώρισε για την τεχνική και την πειθαρχία του.

Ωστόσο, αυτό που πραγματικά λατρεύει είναι ο χορός, μια τέχνη που παραμένει το μεγάλο πάθος του ακόμη και σήμερα. Ξεκίνησε την ενασχόλησή του δειλά με κάποια μαθήματα στην Κέρκυρα, συνέχισε όμως πιο εντατικά στην Αθήνα και αφού δοκίμασε διάφορα είδη, κατέληξε σ’ αυτό που του ταιριάζει περισσότερο, τους λάτιν χορούς.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν καλά κάνουν λόγο για ένα αυθεντικό ταλέντο, έναν χορευτή ο οποίος θα μπορούσε να κάνει μεγάλη καριέρα. Ο ίδιος, όμως, φαίνεται ότι μένει διακριτικά στην άκρη, αφήνοντας τον χώρο του θεάματος στον σταρ αδελφό του, τον οποίο υπεραγαπά. Αντίθετα απ’ ό,τι θα επιθυμούσαν οι κακεντρεχείς και συνωμοσιολόγοι, ο Σάκης και ο Απόστολος έχουν από παιδιά μια εξαιρετική σχέση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share