Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Έλενα Ράπτη: Ο "φύλακας άγγελος", η επιθυμία της για ένα παιδί και τα όνειρα που έχει κάνει! (Video)

Μίλησε ανοιχτά για όλα στην συνέντευξη που έδωσε!

14 Οκτωβρίου 2019 12:14
Έλενα Ράπτη: Ο

Η Έλενα Ράπτη έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε ανοιχτά για την επιθυμία της να κάνει ένα παιδί και για το όνειρα που έχει!

Η ίδια μίλησε στο Πρω1νό του ANT1 και στον Άρη Καβατζίκη για το ευτυχές γεγονός. Όπως η ίδια εξομολογήθηκε τα πράγματα έγιναν όπως τα ονειρεύτηκε, με τον αγαπημένο της και αγαπημένα συγγενικά και φιλικά πρόσωπα. Δείτε ακόμα: Έσπασαν ξανά το αυτοκίνητό της Έλενας Ράπτη!

«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δε θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας. Ήταν προεκλογική περίοδος και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα το ανακοινώσαμε.

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, να είναι αυτός που ταιριάζει περισσότερο κοντά όνειρο που είχες. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και προχώρησα σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο «φύλακας άγγελός» μου.

Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει και να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί ένα χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει», ανέφερε μεταξύ άλλων η Έλενα Ράπτη.

Δεν φαντάζεστε ποια είναι η ηλικία της Έλενας Ράπτη!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Έλενας Ράπτη; Εμείς ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε!

Η Έλενα Ράπτη είναι Ελληνίδα πολιτικός της Νέας Δημοκρατίας, μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου από το 2004. Έχει διατελέσει μέλος στην Εθνική Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Έλενα Ράπτη παντρεύτηκε τον κούκλο αγαπημένο της! Θα πάθετε πλάκα με το νυφικό!

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το Αρσάκειο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Ελληνικού Πολιτισμού του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάσθηκε ως ελεύθερη επαγγελματίας στο χώρο των οπτικοακουστικών συστημάτων επικοινωνίας.

Πάμε όμως στο θέμα μας! Η όμορφη Έλενα Ράπτη, γεννήθηκε στις 9 Μαΐου το 1975 που σημαίνει ότι 44 ετών! Μείνατε άφωνοι; Εμείς να δείτε!

Έλενα Ράπτη: Άκρως αποκαλυπτικές φωτογραφίες που κολάζουν! Με μικροσκοπικό μαγιό σε μια σπάνια εμφάνιση!

Η όμορφη βουλευτής της Ν.Δ, απαθανατίστηκε πριν καιρό να κάνει το μπάνιο της στην παραλία Χρυσοπηγή της Χαλκιδικής, με μαγιό που αναδείκνυε το καλλίγραμμο και αψεγάδιαστο κορμί της, το περασμένο καλοκαίρι!

Απολαύστε υπεύθυνα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share