Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, κριτής σε talent show! (Video)

Θα παρουσιάζει ο Νίκος Κοκλώνης

14 Οκτωβρίου 2019 10:15
Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, Άντζελα Δημητρίου, κριτής σε talent show! (Video)

Μετά από την «καταιγίδα» των τηλεοπτικών επιστροφών, στις μικρές μας οθόνες θα δούμε ξανά το «Just the 2 of us» με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και μία τεράστια έκπληξη στην κριτική επιτροπή. Όταν Άντζελα Δημητρίου και Έφη Σαρρή δοκίμασαν να πάνε Eurovision και... δεν τα πήγαν τόσο καλά! (Video)

Η Λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, η Άντζελα Δημητρίου, θα είναι μέλος της κριτικής επιτροπής, όπως αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης το πρωί της Δευτέρας στη «Φωλιά των Κου Κου».

Μετά από πολλές τηλεοπτικές προτάσεις, η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια θα κρίνει τα ζευγάρια που θα συμμετάσχουν στην αναβίωση του talent show που βλέπαμε πριν από λίγα χρόνια στο Mega.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το γνωστό σόου θα προβάλλεται στο OPEN από τον Ιανουάριο του 2020.

Άντζελα Δημητρίου: Πόσα χρόνια έχει να κάνει σeξ;

Η Άντζελα Δημητρίου καλεσμένη στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού, αποκάλυψε ότι τα τελευταία τρία χρόνια, δεν έχει κάνει σεξ.

«Πόσα χρόνια έχεις να κάνεις σεξ; Tρία; Ψευτρόνι!», της είπε με χιούμορ ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εγώ δεν λέω ψέματα. Σου το ορκίζομαι. Δεν σου κάνω πλάκα», απάντησε η λαίδη του ελληνικού τραγουδιού.

«Εσύ;», τη ρώτησε ο Πέτρος Κωστόπουλος. «Εγώ ναι! Δηλαδή, δεν το κατάλαβα; Να σου πω έχουμε ανάγκη από ένα όργανο για να σου το πω πιο ωμά;». Αποκάλυψη για την Άντζελα Δημητρίου: "Είναι κακό να σκοτώνεις κάτι, αλλά δεν γινόταν να έχω..."

Σοκ: Έτσι είναι το πραγματικό πρόσωπο της Άντζελας Δημητρίου!

Η αγαπημένη τραγουδίστρια Άντζελα Δημητρίου πολλές φορές προκαλεί με τις δηλώσεις της και τα περίεργα που "πετάει"!

Ξέρουμε όλοι πόσο περιποιείται τον εαυτό της και αυτό γιατί δεν θέλει να έχει καμία ατέλεια απάνω της!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share