Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θα πάθετε σοκ! Αυτό είναι το αυτοκίνητο - τέρας της Δέσποινας Βανδή!

Της πηγαίνει τέλεια!

14 Οκτωβρίου 2019 10:25
Θα πάθετε σοκ! Αυτό είναι το αυτοκίνητο - τέρας της Δέσποινας Βανδή!

Η Δέσποινα Βανδή η αγαπημένη τραγουδίστρια πολλών Ελλήνων αφού έχει ερμηνεύσει αξέχαστα τραγούδια! Τι αυτοκίνητο όμως οδηγεί εκείνη και ο Ντέμης Νικολαίδης;

Πραγματικά πάθαμε σοκ μόλις το είδαμε!

Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί σε έναν επιβλητικό, ταχύτατο και πολύ μεγάλης αξίας «βασιλιά» της ασφάλτου; Κανένας…

Είναι πετυχημένη και δεν φοβάται να τολμήσει στην καριέρα της αφού έχει δοκιμαστεί σε πολλά και διαφορετικά concept! Αυτή την φορά την βλέπουμε ως παρουσιάστρια στο X- Factor κάτι που της πάει πολύ! Είναι άνετη και δεν φοβάται να πει την άποψη της για τους διαγωνιζόμενους!

Πάμε να δούμε όμως τώρα το αυτοκίνητο της!

Porsche Cayenne. Το αμάξι που χιλιοφωτογράφισαν οι παπαράτσι, εξακολουθεί να είναι το αγαπημένο της οικογενείας Νικολαΐδη. Το οδηγούν τόσο η Δέσποινα όσο και ο Ντέμης. Το σε ποιον πηγαίνει καλύτερα, θα το κρίνετε εσείς!

Άσχημα τα νέα για τη Δέσποινα Βανδή!

Μόλις μαθεύτηκαν τα άσχημα νέα για την Δέσποινα Βανδή! Στο πλευρό της όπως πάντα είναι ο Ντέμης Νικολαΐδης!

Σήμερα το πρωί (28/06/19) στην εκπομπή «Happy Day», του AlphaTv ανακοινώθηκε ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Δέσποινα Βανδή αποχωρεί από τον τηλεοπτικό σταθμό Open beyond.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια Δέσποινα Βανδή είχε αγαπήσει πολύ το project που είχε αναλάβει και το γεγονός ότι πλέον δε θα μπορεί να το παρουσιάζει την έχει στεναχωρήσει απίστευτα πολύ. Ο Ντέμης Νικολαΐδης όμως είναι δίπλα της και της συμπαραστέκεται σε αυτήν την δύσκολη στιγμή της ζωής της.

Στην χθεσινή εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Για την Παρέα», ήταν καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους ο οποίος όταν ρωτήθηκε για το πολυσυζητημένο X-Factor, που θα ξεκινήσει σε λίγο καιρό στο Open, δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Δέσποινα Βανδή.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τη σειρά της, σχολίασε πως η Δέσποινα Βανδή, είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό, ΣΚΑΪ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λύγισε ο Νίκος Χατζηνικολάου: Στην αγκαλιά άλλης γυναίκας! Φωτογραφία ντοκουμέντο!

Όχι μην πηγαίνει το μυαλό σας στο κακό! Δεν έκανε κάποια "αταξία" ο Νίκος Χατζηνικολάου! Άλλωστε όπου σταθεί κι όπου βρεθεί ο δημοσιογράφος διατυμπανίζει τον έρωτά του για την σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη!

Απλά ο παρουσιαστής ειδήσεων του ΑΝΤ1 φιλοξένησε στον ραδιοφωνικό του σταθμό, Real Fm, την Δέσποινα Βανδή και δεν δίστασε να βγάλει μια φωτογραφία μαζί της και να την ποστάρει στο διαδίκτυο!

"Ευκαιρία για απόδραση από την προεκλογική ένταση των ημερών και για μια ανθρώπινη,αλλά και ουσιαστική συνέντευξη με την μοναδική @desp1navandi #realfm978 #vandi", ανέφερε χαρακτηριστικά!

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share