Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

10+1 διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να κόψουν τα μαλλιά τους αγορέ και πήγαν κόντρα στη μόδα της εποχής

Ειδικά η τελευταία έκλεψε την παράσταση!

14 Οκτωβρίου 2019 10:18
10+1 διάσημες Ελληνίδες που τόλμησαν να κόψουν τα μαλλιά τους αγορέ και πήγαν κόντρα στη μόδα της εποχής

Διάσημες Ελληνίδες: Πολλές γυναίκες προσπαθούν στις μέρες μας να αλλάξουν τα μαλλιά τους και να τα κάνουν πιο προχωρημένα. Δηλαδή, να τα κάνουν να συμβαδίζουν με τα κουρέματα που βρίσκονται την τρέχουσα χρονική περίοδο στη μόδα.

Αυτό βέβαια, συμβαίνει γενικά για όλες τις γυναίκες και φυσικά τις Ελληνίδες, αλλά ανεξαρτήτου επαγγέλματος. Δηλαδή, η συγκεκριμένη τάση έχει να κάνει με την προσωπική επιλογή των γυναικών και όχι για κάποιου είδους υποχρέωση.

Αναφορικά με τις διάσημες Ελληνίδες, τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Ορισμένες διάσημες γυναίκες επιλέγουν κουρέματα, με βάση τα «θέλω» τους. Ωστόσο, υπάρχουν και διάσημες γυναίκες που προχωρούν στην αλλαγή της εξωτερικής εμφάνισής τους και κατ’ επέκταση των μαλλιών τους για άλλους λόγους.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Θα τρομάξετε: 33 διάσημες σταρ του Χόλιγουντ χωρίς make up! (Video)

Αυτοί μπορεί να είναι επαγγελματικοί. Για παράδειγμα, διάσημες γυναίκες ηθοποιοί επιλέγουν να αλλάξουν τα μαλλιά τους για τις ανάγκες κάποιου ρόλου. Πολλές από αυτές τις γυναίκες προσπάθησαν να αλλάξουν το λουκ τους. Δηλαδή, κούρεψαν τα μαλλιά τους πολύ κοντά για ρόλους που το επέβαλαν.

Από την Αλίκη Βουγιουκλάκη μέχρι τη Τζόυς Ευείδη, πολλές ήταν οι γυναίκες που προχώρησαν σε κάποιο αγορέ λουκ για κάποιο ρόλο. Έτσι, μεταμορφώθηκαν σε «αγοροκόριτσα».

Διάσημες Ελληνίδες: Γυναίκες που άλλαξαν το κούρεμα τους σε κοντό

1. Κατιάνα Μπαλανίκα

2 και 3. Βάσια Παναγοπούλου & Αλεξάνδρα Παλαιολόγου

4. Τζόυς Ευείδη


5. Αλίκη Βουγιουκλάκη

6. Ναταλία Γερμανού

Κι άλλες διάσημες Ελληνίδες, με κοντό κούρεμα

7. Έλλη Στάη

8. Ζέτα Μακρυπούλια


9. Εβελίνα Παπούλια

10. Ελένη Ράντου

11. Ελεονώρα Μελέτη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share