Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: Το ποσό της αμύθητης περιουσίας της θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Τελικά πόσο πλούσια είναι;

13 Οκτωβρίου 2019 17:54
Αθηνά Ωνάση: Το ποσό της αμύθητης περιουσίας της θα σας κάνει να παραμιλάτε!

Τελικά πόσο πλούσια είναι η Αθηνά Ωνάση; Ποιο είναι το ποσό της αμύθητης περιουσίας της; Η Αθηνά Ωνάση όλα αυτά τα χρόνια χαρακτηρίζεται ως η «χρυσή» κληρονόμος και όχι άδικα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ η Αθηνά Ωνάση έχει περιουσία που υπολογίζεται ότι ξεπερνά τα 800.000.000 δολάρια! Αθηνά Ωνάση: Η ζωή ''κόλαση'' πριν το διαζύγιό της!

Αυτή είναι η ζωή της Αθηνάς Ωνάση σε αριθμούς…

– 217 τραπεζικοί λογαριασμοί

– έχει πάνω από 150.000 δολάρια σε ράβδους χρυσού

– όταν ο Τιερί Ρουσέλ διαχειριζόταν την περιουσία της, έπαιρνε ως ανήλικη 30.000 δολάρια το μήνα

– εισέπραξε 9.000.000 δολάρια από την πώληση 44 κοσμημάτων της μητέρας της, Χριστίνας Ωνάση

– από την πώληση ενός διαμαντιού 38 καρατίων εισέπραξε 4.500.000 δολάρια

– πήρε 12.000 ευρώ από την πώληση μια μινιατούρας Ρολς Ρόις

– ο γάμος της με τον Ντόντα κόστισε 600.000 ευρώ

– από την πώληση ενός ακινήτου 1.600 τ.μ. στο Σάο Πάολο εισέπραξε 12.000.000 ευρώ

– όταν έχασε το κινητό της τηλέφωνο στη Βαρκελώνη, έδινε 5.000 ευρώ σε όποιον της το παραδώσει

– 14.000.000 ευρώ εισέπραξε από την πώληση του διαμερίσματος της Χριστίνας Ωνάση στο Παρίσι

– είχαν δαπανηθεί 700.000 για να ντύσουν το διαμέρισμα με φύλλα Χρυσού

– πούλησε μια βίλα στο Σεν Μόριτζ μαζί με έναν πίνακα Μονέ για 7.000.000 ευρώ

– πήρε 150.000.000 ευρώ για να δώσει τον Σκορπιό

Παλάτι: Αυτό είναι το σπίτι της Αθηνάς Ωνάση!

Είστε έτοιμοι να δείτε φωτογραφίες από το σπίτι που έμενε η Αθηνά Ωνάση με τον Αλβάρο; Μοιάζει με... παλάτι!

Πρόκειται για μια υπερπολυτελή κατοικία 480τμ στην Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών! Η έπαυλη είναι χτισμένη μέσα σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων και διαθέτει 4 υπνοδωμάτια, 6 μαρμάρινα μπάνια, μια μοντέρνα κουζίνα και φυσικά όλες τις ανέσεις που η εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση “επιβάλλεται” να έχει. Στο σημείο ξέρετε πόσο πλούσια είναι τελικά η Αθηνά Ωνάση;

Η κατοικία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί κλασική με πινελιές μοντέρνου. Από το εξωτερικό της μας προδιαθέτει για ένα αρκετά ακριβό και κλασικό σπίτι χολιγουντιανών προδιαγραφών. Το στοιχείο της πέτρας χρησιμοποιείται σε αρκετά σημεία της οικίας ενώ το γκρι και το λευκό είναι τα χρώματα που κυριαρχούν στην εξωτερική όψη της έπαυλης.

Το εσωτερικό της πάλι, είναι εξαιρετικά φωτεινό εξαιτίας των μεγάλων παραθύρων και των χρωματικών επιλογών που προσδίδουν ζεστασιά στο χώρο. Από τα ομορφότερα σημεία του σπιτιού είναι η αυλή με τους φοίνικες και την πισίνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Αθηνά Ωνάση: Αυτή είναι η ηλικία της! Δεν φαντάζεστε!

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της Αθηνάς Ωνάση;

H Αθηνά Ωνάση είναι η μοναδική απόγονος του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση (1950-88) και του τέταρτου συζύγου της, Τιερί Ρουσσέλ. Ψυχολογικά προβλήματα για την Αθηνά Ωνάση!

Γεννήθηκε στο Νεϊγύ του Σηκουάνα, στη Γαλλία. Τον Δεκέμβριο του 2005 παντρεύτηκε στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας, με τον συναθλητή της, ιππέα Αλβάρο Αλφόνσο ντε Μιράντα Νέτο. Το 2016 έχουν εμφανιστεί πληροφορίες για διαζύγιο μεταξύ των δύο ιππέων.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του, Μαριάν "Γκάμπυ" Λαντχάγκε, μοντέλο από τη Σουηδία και μητέρα τριών ακόμα παιδιών του Ρουσσέλ. Παρακολούθησε βασική σχολική εκπαίδευση γαλλικού προτύπου στη Λοζάννη και ολοκλήρωσε το Μπακαλορεά το καλοκαίρι του 2003.

Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Η Αθηνά Ωνάση γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου το 1985 που σημαίνει ότι είναι 34 ετών!

Αθηνά Ωνάση: Η ζωή ''κόλαση'' πριν το διαζύγιό της!

Η ζωή ''κόλαση'' πριν το διαζύγιό της Αθηνάς Ωνάση...

Ο Αλβάρο τον πρώτο καιρό της σχέσης του με την Αθηνά Ωνάση, αλλά και την πρώτη περίοδο του γάμου τους ήταν απόλυτα πιστός και ερωτευμένος μαζί της.

«Είχε εκτιμήσει πόσο τον στήριξε στο μεγάλωμα της κόρης του, την οποία αντιμετώπισε σαν δικό της παιδί», αναφέρει το δημοσίευμα πορτογαλικού site το οποίο έφερε στη φόρα πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Στη συνέχεια αποκαλύπτεται το τραγικό γεγονός που έφερε τη μεγάλη ανατροπή στη σχέση του ζευγαριού και τη σταδιακή φυγή του Αλβάρο από τη σχέση που τον οδήγησε στην αγκαλιά άλλων γυναικών.

Στα δύο πρώτα χρόνια του γάμου τους η Αθηνά Ωνάση έμεινε έγκυος. Κάτι που από τη μία τη χαροποίησε απίστευτα, καθώς θα προχωρούσε στη δημιουργία της δικής της οικογένειας με τον Αλβάρο, από την άλλη όμως την άγχωσε και τη στρέσαρε απίστευτα.

«Η Αθηνά άργησε να αποκαλύψει στον Αλβάρο την εγκυμοσύνη της, γιατί φοβόταν», αποκαλύπτει πηγή που βρισκόταν κοντά στο ζευγάρι, σύμφωνα και πάλι με το δημοσίευμα του πορτογαλικού περιοδικού, ενώ όταν η Ωνάση ανακοίνωσε στο σύζυγο της το χαρμόσυνο νέο, τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα, καθώς οι συμβουλές του να προσέχει και να ξεκουράζεται την άγχωσαν ακόμα περισσότερο.

Το κακό τελικά που φοβόταν η Αθηνά ήρθε: Απέβαλε ένα βράδυ μετά από φρικτούς πόνους και αιμορραγία. Διακομίσθη στο νοσοκομείο, αλλά ήταν πολύ αργά. Το παιδί είχε χαθεί χωρίς ευτυχώς να κινδυνέψει ούτε μια στιγμή η ζωή της ίδιας.

Βυθίστηκε στην κατάθλιψη

Ο Αλβάρο μετά το χαμό του παιδιού στάθηκε στο πλευρό της, όμως από την πλευρά της συνέβη ακριβώς το αντίθετο. Απομακρύνθηκε από εκείνον βυθιζόμενη στην κατάθλιψη και σύμφωνα με τις φήμες της εποχής στη νευρική ανορεξία.

«Το σπίτι τους στη Βραζιλία μετατράπηκε σε νεκροταφείο», αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει ακόμα.

Η Αθηνά μετά από μια περίοδο ανάρρωσης, απέφευγε να συζητήσει το θέμα και αφοσιώθηκε στα άλογά της.

Όταν όμως ο Αλβάρο επέμεινε, η Αθηνά του πέταξε τη μεγάλη βόμβα:

Δεν ήθελε να ξαναπροσπαθήσουν να κάνουν παιδί γιατί φοβόταν την κατάρρα των Ωνάσηδων.

Κάπου εκεί ξεκίνησε να γράφεται το τέλος της πολύκροτης σχέσης.

Τα ταξίδια του Αλβάρο με διάφορες προφάσεις γίνονταν όλο και πιο συχνά και σε αυτά έβρισκε παρηγοριά και ευχαρίστηση στην παρέα άλλων γυναικών.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αθηνά Ωνάση γνώριζε από την πρώτη στιγμή τα πάντα, αλλά δεν την ενδιέφερε, γιατί ήταν βυθισμένη στην κατάθλιψη, την οποία προσπαθούσε να ξεπεράσει με ιππασία, συνεδρίες ψυχοθεραπείες αλλά και την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Όταν τελικά ένιωσε καλύτερα και προσπάθησε να διεκδικήσει και πάλι το σύζυγό της, ήταν πλέον πολύ αργά. Ο Αλβάρο είχε χάσει κάθε ενδιαφέρον για εκείνη και για την κοινή τους ζωή και την έβλεπε απλά το πορτοφόλι. Έτσι, μετά την αποκάλυψη της απιστίας μπήκε μπροστά το διαζύγιο. Με τον Ντόντα να έχει ήδη κάνει έναν ακόμη γάμο με τη Βραζιλιάνα δημοσιογράφο Ντενίζ Σεβέρο και την Αθηνά να παραμένει μόνη της και απομονωμένη στο Βέλγιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share