Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Απίστευτη αποκάλυψη: Η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Το γνωρίζατε;

13 Οκτωβρίου 2019 15:28
Απίστευτη αποκάλυψη: Η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Η σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Αρχικά για να μην παρεξηγηθούμε δεν μιλάμε για ερωτική σχέση του Νίκου Χατζηνικολάου με πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια, αλλά για... δεσμό ανάμεσα στον δημοσιογράφο και την Άννα Βίσση!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ως γνωστόν, είναι παντρεμένος δύο φορές και η γυναίκα του είναι η Κρίστη Τσολακάκη!

Η κόρη της γνωστής Ελληνίδας χορεύτριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ έχει παντρευτεί τον έμπειρο παρουσιαστή και έχουν χτίσει μαζί μια αγαπημένη οικογένεια!

Γι' όσους δεν το γνωρίζουν ωστόσο η Κρίστη Τσολακάκη στο παρελθόν ήταν υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Άννας Βίσση! Σήμερα οι σχέσεις τους είναι οι καλύτερες δυνατές, όπως φαίνεται και στην παρακάτω φωτογραφία!

Αγνώριστος ο Νίκος Χατζηνικολάου: Η φωτογραφία που μας άφησε άφωνους!

Έπεσε στα χέρια μας μια φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου που μας άφησε άφωνους! Είναι πραγματικά αγνώριστος!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας επιτυχημένος και καταξιωμένος δημοσιογράφος με μεγάλη καριέρα στα ΜΜΕ και ειδικά στην τηλεόραση! Ο ίδιος έχει αφήσει το στίγμα του στη δημοσιογραφία, ωστόσο υπάρχουν και στιγμές που θα ήθελε να ξεχάσει...Χωρίς... λόγια ο Νίκος Χατζηνικολάου! Τι συνέβη;

Μία από αυτές είναι φυσικά τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση, από τη συχνότητα του Mega, αφού και ο ίδιος έχει παραδεχθεί ότι επρόκειτο για σπουδαίο σχολείο για αυτόν.

Ωστόσο η εμφάνισή του τότε δεν είχε καμία σχέση με αυτό που μάθαμε και συνηθίσαμε...

Αλήθεια, τον θυμάστε τότε; Όσοι είστε αυτής της ηλικίας βέβαια. Μάλλον ο ίδιος θα ήθελε να ξεχάσει τον εαυτό του εκείνα τα χρόνια...

Τέρας: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του Νίκου Χατζηνικολάου!

Εσείς έχετε δει το αυτοκίνητο -τέρας- του Νίκου Χατζηνικολάου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις το δείτε!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο!

Πρόσφατα ο φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 το οποίο και είναι πανάκριβο! Διέρρευσαν "απαγορευμένη" φωτογραφία του Νίκου Χατζηνικολάου!

Απλά δείτε το στο Athensmagazine.gr:

Δεν φαντάζεστε από που κατάγεται ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Ξέρετε ποια είναι η καταγωγή του Νίκου Χατζηνικολάου; Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr ψάξαμε, βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε όσα δε ξέρετε για τον παρουσιαστή του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1!

Ο Νίκος Χατζηνικολάου γεννήθηκε στις 9 Οκτωβρίου 1962 στην Αλεξανδρούπολη. Ο πατέρας του, Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα δεκαέξι του χρόνια ζούσε στη Θεσσαλονίκη.

Μετακόμισε στην Νέα Σμύρνη το 1978 και το 1980 πέρασε με πανελλήνιες εξετάσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στα μαθητικά χρόνια του δούλεψε ως γραμματέας της μαθητικής παράταξης της ΝΔ (ΜΑΚΙ) και στα φοιτητικά ήταν επικεφαλής της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.

Δεν ολοκλήρωσε τις σπουδές του - ήδη ως φοιτητής άρχισε να εργάζεται στην έντυπη δημοσιογραφία.

Πρωτοέγραψε μικρά άρθρα στη τοπική εφημερίδα "Φωνή της Νέας Σμύρνης" ενώ ήταν ακόμα στην τελευταία τάξη του λυκείου.

Ξεκίνησε την δημοσιογραφική του καριέρα στα μέσα της δεκαετίας του 1980, στην εφημερίδα Μεσημβρινή ως φοιτητής. Ασχολήθηκε με το πολιτικό ρεπορτάζ και σε νεαρή ηλικία κέρδισε το βραβείο του Ιδρύματος Μπότση, για την επιτυχία της συνέντευξης του Ευάγγελου Αβέρωφ. Στα ηλεκτρονικά μέσα ξεκίνησε κάνοντας εκπομπή στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84. Ανακοίνωσε την ευτυχία ο Νίκος Χατζηνικολάου!

Από το 1989 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Mega Channel. Για 12 χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή Ενώπιος ενωπίω και παράλληλα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2003, όπου και παραιτήθηκε μετά από διαφωνία. Επίσης, εκτός από τη Μεσημβρινή έχει συνεργαστεί με τις εφημερίδες Ακρόπολη της Κυριακής, Έθνος και με τα περιοδικά ΕΝΑ και Status.

Το 2006 ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha TV, όπως και του ραδιοφωνικού σταθμού Alpha 98.9 πριν ενταχθούν στη DEMCO και τον Δημήτρη Κοντομηνά.

Μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου του 2007 παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV μαζί με την δημοσιογράφο Μάρα Ζαχαρέα. Επίσης είχε αναλάβει δύο ακόμη ενημερωτικές εκπομπές του σταθμού, τις Αντιγνωμίες και τα Πρόσωπα. Οι Αντιγνωμίες περιείχαν αναλύσεις επίκαιρων ειδήσεων, κυρίως πολιτικών ενώ τα «Πρόσωπα» ασχολούνταν με συνεντεύξεις διάσημων και αρκετά καταξιωμένων προσώπων.

Τον Μάρτιο του 2007 υπέγραψε ετήσιο συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό Alter Channel, για την παρουσίαση του καθημερινού κεντρικού δελτίου ειδήσεων και παράλληλα την ενημερωτική εκπομπή "Πρόσωπο με πρόσωπο" μέχρι τα τέλη του 2011 όπου ο σταθμός ανέστειλε τη λειτουργία του οριστικά.

Το 2007 ίδρυσε τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real FM 97.8 στην Αθήνα (πρώην Βερόνικα) που έχει την έδρα του στο Μαρούσι, Real FM 107.1 στη Θεσσαλονίκη (πρώην Safari FM) και την Κυριακάτικη εβδομαδιαία εφημερίδα Real News.

Από τις 16 Σεπτεμβρίου 2013 ήταν κεντρικός σχολιαστής στο δελτίο Ειδήσεων του Star Channel με τη Μάρα Ζαχαρέα. Παρέμεινε στο κανάλι μέχρι το 2016.

Από τις 30 Ιανουαρίου 2017 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, όπως ανακοίνωσε ο σ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share