Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ρούλα Κορομηλά: Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της!

Τι έπαθε η παρουσιάστρια;

13 Οκτωβρίου 2019 13:24
Ρούλα Κορομηλά: Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της!

Δεν βγαίνει πια έξω από το σπίτι της πια η Ρούλα Κορομηλά!

Τα τελευταία χρόνια η κορυφαία παρουσιάστρια έχει επιλέξει να μην εμφανίζεται στην τηλεόραση, τουλάχιστον μπροστά από τις κάμερες με αποτέλεσμα να κάνουμε καιρό να την δούμε... Αυτό βέβαια έχει επιλέξει η ίδια να κάνει αφού όπως φαίνεται θέλει να βρει την ηρεμία της...

Αφορμή σε αυτό στάθηκε και η δημοσίευση που έκανε πριν κάποιες ώρες αναφέροντας χαρακτηριστικά:

''Κάποιες φορές η καλύτερη έξοδος είναι αυτή που δεν χρειάζεται να πάς πουθενά...'' Αφήνοντας έτσι να εννοηθεί πως επιλέγει να μείνει σπίτι της απολαμβάνοντας την ηρεμία της και ένα ποτήρι κόκκινο κρασί...

Δείτε τη δημοσίευση...

Τρελά ερωτευμένη η Ρούλα Κορομηλά: Αυτός είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά!

Αυτός είναι ο άνδρας που έχει κλέψει την καρδιά της Ρούλας Κορομηλά! Είναι τρελά ερωτευμένη η παρουσιάστρια....

Η ίδια μπορεί τα τελευταία χρόνια να απέχει από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, ωστόσο επικοινωνεί σχεδόν καθημερινά με τους θαυμαστές της μέσα από τα social media.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια μοιράζεται πολλές στιγμές της καθημερινότητάς της με τους διαδικτυακούς της φίλους, στους προσωπικούς της λογαριασμούς. Δημόσια εξομολόγηση από τη Ρούλα Κορομηλά!

Αυτή τη φορά, η Ρούλα Κορομηλά έκανε μία αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία και δήλωσε πως είναι ερωτευμένη, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πρόσωπο που της έκλεψε την καρδιά.

"Αν κλέβω κάτι από την ντουλάπα του είναι τα πουκάμισά του... Τα αγαπώ γιατί είναι άνετα και έχουν το άρωμά του", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που συνόδευε την φωτογραφία στην οποία ποζάρει φορώντας ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Δείτε την παρακάτω δημοσίευση.

Ωστόσο, εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr πριν καιρό σας είχαμε αποκαλύψει κάποια πράγματα για τον άνδρα που της έχει πάρει την καρδιά.

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία, γύρω στα 50, ο οποίος δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το χώρο της showbiz, ενώ η Ρούλα Κορομηλά έχει αποφασίσει να μη μας δείξει τίποτα από εκείνον.

Ρούλα Κορομηλά: Αυτή είναι η ηλικία της παρουσιάστριας! Θα πάθετε πλάκα!

Θα πάθετε πλάκα μόλις μάθετε την ηλικία της Ρούλας Κορομηλά!

Η παρουσιάστρια, πάντα πρόσεχε την εξωτερική της εμφάνιση, ενώ τα τελευταία χρόνια μπορούμε να πούμε ότι έχει προσηλωθεί στη γυμναστική και έχει ένα σώμα που ζηλεύει κάθε γυναίκα. Δείτε την όμως και γυμνή στο κρεβάτι!

Έχετε αναρωτηθεί πόσο χρονών είναι;

Η Ρούλα Κορομηλά γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου 1957 που σημαίνει ότι είναι 62 ετών. Ναι, καλά είδατε! Η αλήθεια είναι πως δεν της φαίνεται καθόλου!

Σπιταρόνα: Αυτή είναι η μονοκατοικία της Ρούλας Κορομηλά!

Είναι η σπιταρόνα της. Όσο άγχος και πίεση αν έχει η Ρούλα Κορομηλά μπαίνει στην μονοκατοικία της στην Κηφισιά και τα ξεχνά όλα.

Κάθε πρωί βγαίνει στον τεράστιο καταπράσινο κήπο της προκειμένου να απολαύσει το καφέ της και τα παιχνίδια με τον γάτο της Oscar. Η ίδια δεν διστάζει να πετά τις ψιλοτάκουνες γόβες της και να αναλαμβάνει χρέη κηπουρού προκειμένου να περιποιηθεί τα λουλούδια της. Στο εσωτερικό του σπιτιού κυριαρχεί το ξύλο και τα γήινα χρώματα με την επιβλητική σκάλα στο σαλόνι να κλέβει την παράσταση. Επίσης γνωρίζετε για το σπίτι της Ρούλας Κορομηλά που είχε στη Μύκονο;

Η κουζίνα είναι πραγματικά ολυμπιακών διαστάσεων καθώς θέλει να έχει τον χώρο που χρειάζεται για να δημιουργεί. Αν και η μαγειρική δεν είναι από τις αγαπημένες της συνήθειες, όταν μπαίνει στο δεύτερο βασίλειό της -όπως αποκαλεί την κουζίνα- της - του δίνει και καταλαβαίνει. Εκεί είναι το μέρος άλλωστε δημιουργεί πεντανόστιμα γλυκά για τους φίλους της. Επίσης μπορείτε να δείτε την εντυπωσιακή πισίνα της!

Ενώ στο σαλόνι με τα εντυπωσιακά χαλιά και τους αναπαυτικούς καναπέδες, είναι εκεί όπου περνά πολλές ώρες συζητώντας και απολαμβάνοντας τον ζεστό καφέ της ή τη θαλπωρή από το εντυπωσιακό τζάκι της. Η παρουσιάστρια αγαπά να στολίζει το σπίτι της βάζοντας αξεσουάρ από τα ταξίδια και τα νησιά που έχει πάει. Στα μπάνια του σπιτιού κυριαρχεί το λευκό χρώμα που γεμίζει την παρουσιάστρια αισιοδοξία. Επίσης στο σπίτι της Ρούλας υπάρχει ένα ειδικό δωμάτιο το οποίο το έχει διαμορφώσει σε αίθουσα γυμναστικές όπου και κάνει τις προπονήσεις της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share