Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κώστας Καραμανλής: Η άβολη στιγμή που κατέγραψε ο φακός! Ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί!

Έμειναν όλοι κάγκελο!

13 Οκτωβρίου 2019 13:02
Κώστας Καραμανλής: Η άβολη στιγμή που κατέγραψε ο φακός! Ήθελε να ανοίξει η γη και να τον καταπιεί!

Η άβολη στιγμή που κατέγραψε ο φακός! Ήθελε να ανοίξει η γη και να καταπιεί τον Κώστα Καραμανλη!

Πριν από μέρες ο πρώην πρωθυπουργός μαζί με τα παιδιά του Αλέξανδρο και η Αλίκη Καραμανλή, βρέθηκαν στο Ηρώδειο, όπου απόλαυσαν τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου.

Όμως αυτό που ακολούθησε σίγουρα δεν το περίμενε με τίποτα! Ο φακός κατέγραψε τη συνάντηση «κορυφής»...

Την ίδια συναυλία παρακολούθησε και ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος συνοδευόταν από την κόρη του, Μαργαρίτα Παπανδρέου και τον σύντροφό της.

Μάλιστα, μόλις είδε τον Κώστα Καραμανλή, έσπευσε να τον χαιρετίσει.

Ο Κώστας Καραμανλής που καθόταν στις πρώτες θέσεις του έδωσε κι εκείνος το χέρι του φανερά ξαφνιασμένος...

Κώστας Καραμανλής: Δείτε τον σε δημόσια έξοδο με τα δύο του παιδιά! Η Αλίκη είναι ίδια ο πατέρας της!

Πάθαμε πλάκα μόλις είδαμε την κόρη του Κώστα Καραμανλή, Αλίκη. Είναι ίδια ο πατέρας της! Δείτε τους σε δημόσια έξοδο.

Ο Κώστας Καραμανλής έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη δυο παιδιά, τα δίδυμα Αλίκη και Αλέξανδρο τα οποία είναι πλέον 16 ετών (γεννήθηκαν το 2003).

Ο Αλέξανδρος συνοδεύει συχνά τη μητέρα του σε δημόσιες εμφανίσεις, αυτή τη φορά όμως που ο πρώην Πρωθυπουργός πήγε στο Ηρώδειο για να παρακολουθήσει τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου "5 Λαϊκές Μορφές Με Τρόπον Εντόνως Ερωτικόν" ήταν μαζί και με την κόρη του Αλίκη και με το γιο του.

Δείτε τον Κώστα Καραμανλή με τα παιδιά του παρακάτω. Τι λέτε του μοιάζει η κόρη του;

Καραμανλής - Παζαΐτη: Δείτε το μαγευτικό εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε το σύγχρονο παλάτι του Κώστα Καραμανλή και της Νατάσας Παζαΐτη! Αυτό είναι το εντυπωσιακό εξοχικό τους στην Ραφήνα! Ο χωρισμός, τα ποτά και τα ξενύχτια Τι ισχύει για τον Κώστα Καραμανλή και την σύζυγό του;

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;»: Όταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά.

Μερικούς μήνες μετά, Κώστας Καραμανλής και Νατάσα Παζαΐτη, έχουν κάνει δύο παιδιά, δίδυμα μάλιστα (Τον Αλέξανδρο και την Αλίκη) και έχουν στεγάσει την γλυκιά αυτή οικογένεια στο εξοχικό τους στην Ραφήνα!

Το Athensmagazine.gr τρύπωσε στο φρούριο και σας εξασφάλισε φωτογραφία:

Νατάσα Παζαΐτη: Δεν φαντάζεστε τι έκανε πριν γνωρίσει τον Κώστα Καραμανλή!

«Ποια είσαι εσύ; Πώς σε λένε;» Οταν ο Κώστας Καραμανλής ζητούσε να μάθει το όνομα της γλυκιάς φοιτήτριας της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, που βρέθηκε να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο νέο πολιτικό του γραφείο στη Θεσσαλονίκη, το 1988, δεν περνούσε καν από το μυαλό του πού θα οδηγούσε αυτή η γνωριμία… «Νατάσα» απάντησε δειλά η ψιλόλιγνη κοπέλα με τα ξανθά μαλλιά. Έχετε δει τον Κώστα Καραμανλή πριν από 30 χρόνια;

«Νατάσα; Ρωσικό όνομα σε γραφείο Καραμανλή;» ήταν η πρώτη αντίδραση του νεαρού τότε πολιτικού. Δέκα χρόνια μετά, το απόγευμα της 19ης Ιουλίου του 1998, η Νατάσα Παζαΐτη και ο Κώστας Καραμανλήςχόρευαν τον Ησαΐα στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, στην Πρώτη Σερρών.

Στις αρχές του καλοκαιριού του 1988, ο Κώστας Καραμανλής ξεκινώντας την πολιτική του καριέρα στη Θεσσαλονίκη πιάνει ένα καινούργιο γραφείο, στην Τσιμισκή, για να μπορεί να δέχεται κόσμο. Στη γραμματεία τον βοηθάει η σύζυγος του αδελφού του Γιώργου, Χριστίνα. Οταν εκείνη χρειάζεται να αποχωρήσει για την καλοκαιρινή σεζόν στη Μύκονο, οι επιτελείς του Καραμανλή ζητούν από τη δραστήρια νονά του Δανάη Μπρέντα να τους συστήσει κάποια κοπέλα να βοηθήσει.

Ενα Σάββατο βράδυ, η Νατάσα περνά την πόρτα του πολιτικού γραφείου του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας για να αφήσει το βιογραφικό της. Εκεί πέφτει πάνω στον Κώστα Καραμανλή ο οποίος κοιτώντας την αυστηρά ρωτάει να μάθει πώς τη λένε. Και ήταν αυτό το πρώτο αμήχανο χαμόγελό της, καθώς πρόφερε το όνομά της που του έκλεψε την καρδιά. Ετσι μπήκε η Νατάσα Παζαΐτη στο γραφείο και τη ζωή του Κώστα.

Οι συνεργάτες του νεαρού πολιτευτή μαθαίνουν ότι η κοπέλα κατάγεται από την Επανομή Θεσσαλονίκης και ότι η οικογένειά της ανήκει ιδεολογικά στην Αριστερά, αλλά δίνουν τόπο στην οργή καθώς εκείνη δείχνει συνεσταλμένη και δεν δίνει αφορμές για σχόλια.

Η σχέση της με τον Κώστα Καραμανλή μέχρι τα μέσα του 1990 λέγεται ότι ήταν τυπική, ωστόσο η απόφοιτος του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και μέλος της ΔΑΠ έτρεφε κρυφό θαυμασμό για τον εργοδότη της. Τρυφερά αισθήματα έτρεφε και ο σημερινός πρωθυπουργός για τη νεαρή εθελόντρια στο γραφείο του.

Ωστόσο, περιμένει μέχρι τον Απρίλιο του 1990, οπότε κι εκλέγεται βουλευτής με εντυπωσιακό αριθμό ψήφων, για να φανερώσει στην εκλεκτή της καρδιάς του τον έρωτά του. Το ερωτευμένο ζευγάρι κάνει διακοπές το καλοκαίρι του 1990 στο Μαγγανάρι της Ιου (που έμελλε να γίνει και το μελλοντικό τους καταφύγιο) απολαμβάνοντας βόλτες με το φουσκωτό, βουτιές στο απέραντο γαλάζιο και τρώγοντας φρέσκο ψάρι.

Οι γκρίνιες της οικογένειας Καραμανλή

Είναι τότε που αρχίζουν οι πρώτες γκρίνιες από την οικογένεια Καραμανλή. Η πιο φανατική πολέμιος αυτής της σχέσης είναι η μαμά Αλίκη (που τελικά κατέληξε να γίνει η πιο γλυκιά πεθερά για τη Νατάσα) που προόριζε τον γιο της να πάρει νύφη από μεγάλο τζάκι.

Κάποια φορά που ο Κώστας πήρε τη Νατάσα μαζί του στην Πρώτη Σερρών, η οικογένεια το θεώρησε… ιεροσυλία. Δεν έλειψαν και οι παραινέσεις από τους στενούς φίλους του νεοεκλεγέντα βουλευτή, που τον συμβούλευαν να απομακρυνθεί από κοντά της. Μάταια όμως… Το 1993, ο Κώστας Καραμανλής δείχνει ξεκάθαρα τις προθέσεις του όταν αποφασίζει να συγκατοικήσει με τη Νατάσα στο διαμέρισμα της οδού Μητούδη, στην περιοχή της Ανάληψης Θεσσαλονίκης, όπου έζησαν πέντε ευτυχισμένα χρόνια.

Στιγμή-ορόσημο για το ζευγάρι είναι το έτος 1997 όταν ο Κώστας Καραμανλής εκλέγεται ο νεότερος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Η Νατάσα, όπως πάντα, κυκλοφορεί δίπλα στον σύντροφό της ακόμη και όταν τη σχέση τους πολιορκούν τα φλας της δημοσιότητας!

Την άνοιξη του 1998, η Νατάσσα λέει το μεγάλο «ναι» στην πρόταση γάμου του αγαπημένου της. Το ευχάριστο νέο κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα και στις 19 Ιουλίου του 1998, την πανέμορφη νύφη Νατάσα Παζαΐτη συνοδεύει πλήθος κόσμου στην εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στην Πρώτη Σερρών.

Εκεί περιμένουν με χαμόγελο χαράς ο γαμπρός και οι κουμπάροι του ζευγαριού, ο επιχειρηματίας Τέλης και η σύζυγός του Κλεοπάτρα Θωμοπούλου. Τα 10.000 άτομα που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία του χωριού για να παρακολουθήσουν το μυστήριο πλησίασαν το ζευγάρι, του ευχήθηκαν κι έκαναν λόγο για μια «προσιτή και γλυκιά» νύφη. Τα μπουκάλια τσίπουρο με τα αρχικά των νεόνυμφων έρεαν ασταμάτητα στα ποτήρια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share