Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιωάννα Τούνη: Το καινούργιο της σπίτι μοιάζει με... παλάτι!

Νέα αρχή στη ζωή της!

13 Οκτωβρίου 2019 09:50
Ιωάννα Τούνη: Το καινούργιο της σπίτι μοιάζει με... παλάτι!

Το καινούργιο σπίτι της Ιωάννας Τούνη μοιάζει με... παλάτι!

Η πολυσυζητημένη παίκτρια του My style rocks τον τελευταίο καιρό έχει γυρίσει σελίδα στη ζωή της τόσο στα αισθηματικά της αφού χώρισε πρόσφατα με τον αθλητή Νώντα Παπαντωνίου όσο και στην καθημερινότητα της!

Η όμορφη Θεσσαλονικιά πρόσφατα μετακόμισε από το παλιό της σπίτι σε ένα νέο μέσα στο κέντρο της πόλης και πραγματικά μείναμε άφωνοι με το εσωτερικό του!

Η ίδια φαίνεται πολύ ενθουσιασμένη με την αλλαγή και αυτό το δείχνει ανεβάζοντας φωτογραφίες μέσα στο διαμέρισμα και από όσο βλέπουμε μπορούμε να πούμε πως μοιάζει σαν ένα μικρό σύγχρονο παλατάκι!

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ιωάννα Τούνη: Όλα όσα είπε για τη νέα της σχέση! «Περνάω...»

Η Ιωάννα Τούνη έκανε τις πρώτες δηλώσεις της για τη νέα της σχέση, αλλά μίλησε και για τον πρώην σύντροφό της, Νώντα Παπαντωνίου. Ιωάννα Τούνη: Νέα αρχή μετά το χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου

Η όμορφη Θεσσαλονικιά έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο σόου μόδας το ΣΚΑΪ, «My Style Rocks» και έγινε αγαπητή από το κοινό με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο της.

Εδώ και λίγο καιρό η εντυπωσιακή Ιωάννα Τούνη έκανε γνωστό πως έχει χωρίσει με τον Νώντα Παπαντωνίου, με πλήθος κόσμου να σπεύδει να μάθει όσα περισσότερα μπορεί για την αιτία του χωρισμού τους.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της όταν ερωτήθηκε αν έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση η Ιωάννα Τούνη δε θέλησε να δώσει πληροφορίες και έτσι απάντησε:

«Είμαι καλά, δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου».

Όσο για τις φήμες που θέλουν τον Νώντα να έχει νέα σχέση δεν ενδιαφέρεται καν να τη σχολιάσει, αφού απάβτησε ως εξής:

«Περνάω σούπερ. Να είναι καλά. Έχουμε πολύ καλή σχέση».

Ιωάννα Τούνη: Δείτε πώς ήταν μαθήτρια Λυκείου! Θα πάθετε πλάκα!

Η Ιωάννα Τούνη είναι μια από τις εντυπωσιακότερες παρουσίες στην ελληνική Showbiz. Μετά τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του «My style Rocks» κατάφερε να γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα.

Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί πως ήταν μαθήτρια, αυτή η γυναίκα που κολάζει το αντρικό κοινό;

Στις φωτογραφίες που ακολουθούν βλέπουμε μια Τούνη πραγματικά αγνώριστη. Σκούρα μαλλιά, άλλη μύτη και παιδικό στυλ, δεν θυμίζουν σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσω του ΣΚΑΪ.

Η σέξυ φωτογράφηση της Ιωάννας Τούνη!

Με μία φωτογραφία από το εξωτικό Μπαλί και τις πρόσφατες διακοπές της, εκεί, υποδέχτηκε το Φθινόπωρο η Ιωάννα Τούνη. Η ξανθιά καλλονή και πρώην παίκτρια του «My style rocks», μετά το χωρισμό της από τον Νώντα Παπαντωνίου, έχει αφοσιωθεί στους φίλους και στη δουλειά της.

Έτσι, εκτός από τις φωτογραφίσεις για τη σειρά με ρούχα που έχει, είχε να δημοσιεύσει αρκετές εβδομάδες κάποια προκλητική φωτογραφία, όπως συνήθιζε. Η απάντηση, βέβαια, ήρθε πριν λίγες ώρες με ένα ενσταντανέ στο οποίο φαίνονται τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share