Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο που του στοίχισε!

«Δεν είναι πάντα μια χαρά»!

11 Οκτωβρίου 2019 20:40
Φώτης Σεργουλόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο που του στοίχισε!

Συγκινεί σε συνέντευξη του ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Μίλησε ανοιχτά για τον θάνατο που του στοίχισε, αυτόν της 27χρονης ανιψιάς του.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, ο οποίος κάνει πρεμιέρα με την νέα του εκπομπή σε λίγες ημέρες, μίλησε στο περιοδικό People.

«Όταν ένας άνθρωπος χάνει ένα μέλος της οικογένειάς του πρέπει να το διαχειριστεί. Η περίπτωσή μου δεν είναι η μοναδική. Υπάρχουν τόσοι άνθρωποι που έχουν χάσει αγαπημένα τους πρόσωπα και καλούνται να το διαχειριστούν. Έτσι είναι η ζωή. Δεν είναι πάντα μια χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν στη μετά θάνατον ζωή, ωστόσο ο ίδιος δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών των ανθρώπων: «Δεν είναι κάτι που το πιστεύω. Από την άλλη, δεν ξέρω αν αυτό μου στερεί κάτι».

Φώτης Σεργουλόπουλος: Οι τρυφερές δηλώσεις για τον γιο του και η αποκάλυψη!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έδωσε μια συνέντευξη από καρδιάς στη Ναταλία Γερμανού και στην εκπομπή, "Καλύτερα δε γίνεται"

Ο γνωστός παρουσιαστής, αναφέρθηκε και στο επιχειρηματικό κομμάτι της ζωής του, μιας και το νυχτερινό κέντρο Shamone, αλλά και το εστιατόριο Artisanal, είναι και αυτά στα οποία έχει επικεντρωθεί τα τελευταία χρόνια, αφού απέχει από την τηλεόραση! Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε την απίστευτη αντίδραση του γιου του όταν τον είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση!

«Από μωρό παιδί φαινόταν σαν ενήλικας. Του έδωσα πάρα πολύ χρόνο τώρα που απουσιάζω από την τηλεόραση και περάσαμε πολύ ωραία», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος για τον γιο του.

Στη συνέχεια ο ίδιος θυμήθηκε ένα περιστατικό που τάραξε τον πεντάχρονο γιο του, αναφέροντας:
«Κάποια στιγμή του φώναξα και σοκαρίστηκε. Μου λέει: Μη φωνάζεις... Εκεί κατάλαβα ότι είχα υψώσει πολύ τη φωνή μου. Μου κάνει ερωτήσεις και πάντα του απαντώ. Θα του πω πάντα όμως την αλήθεια.

Μου αρέσει να τον έχω συνέχεια μαζί μου, αλλά πρέπει να έχω κι εγώ χρόνο για εκείνον. Αν έχω δουλειά, δεν μου αρέσει να τον έχω μαζί μου και να μην μπορώ να ασχοληθώ μαζί του εκείνη τη στιγμή. Μου αρέσει να είναι η παρέα μου, τον παίρνω και στα ταξίδια μου»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share