Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόβλημα είχε μετά την εγκυμοσύνη της!

Τι συνέβη;

11 Οκτωβρίου 2019 17:50
Ελένη Μενεγάκη: Αυτό το πρόβλημα είχε μετά την εγκυμοσύνη της!

Η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε το πρόβλημα που είχε μετά την εγκυμοσύνη της, με αφορμή μια σκηνή από την σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα».

Η παρουσιάστρια του Alphatv ανέφερε πως μετά από την γέννα, όσο ωραίο και ναι είναι ένα κορμί, δεν είναι ξανά το ίδιο. Ελένη Μενεγάκη: Δύσκολες ώρες για τον άντρα της! Καταρρακωμένος...

«Αυτοί οι σεναριογράφοι της Μουρμούρας κάπως έρχονται και πέφτουν μέσα στα θέματά μας. Χθες λοιπόν έβλεπα την Κλέλια Ρένεση στη Μουρμούρα, η οποία είχε πέσει μπρούμητα σε ένα κρεβάτι και ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης από πάνω, προσπαθούσε να της κουμπώσει το φερμουάρ. Γιατί γυναίκα μετά από γέννα, όσο ωραίο και να είναι το κορμί της… Ε δεν είναι το ίδιο. Είναι αυτό που λέω. Μη με ρωτάτε για τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη. Πείτε μου με το λίπος τι γίνεται. Εμένα το πρόβλημά μου δεν ήταν το βάρος. Ήταν πως θα ξεπρηστεί αυτό (περιφέρεια)» είπε, μεταξύ άλλων, η Ελένη Μενεγάκη.

Αγνώριστη! Δείτε την Ελένη Μενεγάκη στα 26 της!

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης αφού έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών! Από πολύ μικρή έχει μπει στις τηλεοπτικές οθόνες των σπιτιών μας χαρίζοντας λάμψη και κέφι τα σπίτια πολλών Ελλήνων!

Ακόμα και αν αλλάζει τηλεοπτική ζώνη δεν χάνει το σταθερό τηλεοπτικό κοινό της! Eλένη Μενεγάκη: Στο περίπτερο με 10ποντο και κολλητό λευκό παντελόνι!

Βέβαια εμείς βρήκαμε μια φωτογραφία της όταν ήταν 26 χρόνων και παρουσίαζε το Mega Banga το 1994, ένα τηλεπαιχνίδι του Mega!

Πόσο έχει αλλάξει όμως από τότε η Ελένη Μενεγάκη;

Μάλλον πολύ αφού είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών πια και μια γυναίκα με πολλές υποχρεώσεις που δεν ξεχνάει ποτέ την εμφάνιση της! Όπως βλέπεται η παρουσιάστρια είναι λίγο πιο αδύνατη με μακριά καστανά μαλλιά σε αντίθεση με το ξανθό που έχει σήμερα!

Όπως και είναι μικρή ή μεγάλη εμάς μας αρέσει!

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share