Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Δεν έχω την νόσο του Κρον, αλλά...!" Μίλησε ανοιχτά για το πρόβλημα της η Κατερίνα Παπουτσάκη! (Video)

Η μητέρα δύο παιδιών που δεν την σταματάει τίποτα!

11 Οκτωβρίου 2019 14:54

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στο Πρωινό για το πρόβλημα υγείας που περνάει, το οποίο όπως εξήγησε είναι ψυχοσωματικό. Η ταλαντούχα ηθοποιός που είναι και μητέρα δύο παιδιών έδωσε μια ολιγόλεπτη αλλά άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη!

Πραγματικά τι κι αν έχει μωρό παιδί δεν σταματάει να είναι ενεργή στις επαγγελαμτικές υποχρεώσεις και να συμμετάσχει στην θεατρική παράσταση που θα υποδυθεί την Μαρία Κάλλας! Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτό είναι το δωμάτιο του γιου της!

Επίσης ανέφερε ότι δέχτηκε πολλές τηλεοπτικές προτάσεις τις οποίες απέρριψε λόγω έλλειψης χρόνου!

Δείτε το βίντεο στο Athensmagazine.gr:

Κατερίνα Παπουτσάκη: Με καυτό μαγιό χωρίς ίχνος μακιγιάζ! Πλούσια προσόντα

Η ζέστη και οι υψηλές θερμοκρασίες αυτών των ημερών οδηγούν όλους όσους βρίσκονται στις πόλεις στις πιο κοντινές παραλίες ή στις πισίνες. Η Κατερίνα Παπουτσάκη μπορεί να παραμένει στην Αθήνα, αφού οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του συζύγου της, Παναγιώτη Πιλαφά, τους κρατάνε εδώ, όμως προσπαθεί να περνά όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο με τα παιδιά της.

Αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός έχει αφοσιωθεί εξ΄ολοκλήρου στα παιδιά της, αφού η επιστροφή της στο θέατρο θα γίνει από Οκτώβρη. Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη από το μαιευτήριο!

Έτσι λοιπόν, το μεσημέρι της Δευτέρας, η Κατερίνα Παπουτσάκη απόλαυσε το μπάνιο της σε πισίνα μαζί με τους δύο από τους τρεις άντρες της ζωής της, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα αλλά και με μία φίλη της. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός μπορεί να γέννησε πριν από τρεις μήνες, όμως έχει χάσει σχεδόν όλα τα κιλά και έχει επανέλθει στο βάρος που είχε πριν μείνει έγκυος.

Ωστόσο, αυτό που μας τράβηξε την προσοχή είναι το πληθωρικό μπούστο της. Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια κούκλα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Kατερίνα Παπουτσάκη: Βγήκε από το μαιευτήριο ευτυχισμένη!

Το δεύτερο αγγελούδι της έφερε στον κόσμο την Δευτέρα 4 Μαρτίου η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η αγαπημένη ηθοποιός και ο σύζυγός της Παναγιώτης Πιλάφας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς κρατάνε στην αγκαλιά τους τον δεύτερο γιο τους, ο οποίος μάλιστα θα ονομαστεί Κίμωνας!

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της, «Ευτυχείτε» πρόβαλε αποκλειστικά πλάνα κατά την έξοδο της όμορφης οικογένειας από το μαιευτήριο.

«Ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά» ήταν οι δηλώσεις της Κατερίνας Παπουτσάκη, η οποία έλαμπε από ευτυχία.

Δείτε το video:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share