Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

"Δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν μπορώ..." Συγκλονίζουν τα λόγια γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού!

Μίλησε ανοιχτά για την δύσκολη οικονομική κατάσταση της!

11 Οκτωβρίου 2019 13:19

Συγκλονίζουν τα λόγια γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που την γνωρίσαμε από παλιά ελληνική τηλεοπτική σειρά! Η ίδια είχε μιλήσει ανοιχτά για την δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία βρισκόταν!

Στα Κλεμμένα Όνειρα την γνωρίσαμε ως μια δυναμική γυναίκα που έχει πάρει τη ζωή στα χέρια της κι έχει καταφέρει να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί. Η Λίλη Τσεσματζόγλου δεν διαφέρει και πολύ από την τηλεοπτική Βίκυ. Είναι η ίδια και στην καθημερινότητά της δυναμική, αφού λόγω εποχής δουλεύει σε δύο δουλειές για να τα βγάλει πέρα οικονομικά. «Όλη μου η ζωή ήταν τραγική!» Συγκλονίζουν τα λόγια του Γιώργου Αρμένη! (Video)

Ωστόσο, και πάλι αισθάνεται τύψεις κάθε φορά που αποκτά ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, παρά το γεγονός ότι… το δικαιούται αφού εργάζεται από το πρωί μέχρι το βράδυ.

«Πρόσφατα συζητούσα με μια φίλη μου και έλεγα ότι είναι τρομακτικό να δουλεύω από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην μπορώ, για παράδειγμα, να αγοράσω ένα ζευγάρι παπούτσια χωρίς να νιώθω ενοχές. Μπορεί να κάνω δύο δουλειές αλλά τα χρήματα δεν φτάνουν για να πω ότι «ζω σαν άνθρωπος». Τα έξοδα είναι υπερβολικά πολλά και η ζωή ασύλληπτα ακριβή. Άλλες φορές το αντιμετωπίζω με ψυχραιμία και το ρίχνω στην τρελή και άλλες με βαραίνει» είπε η γνωστή ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξη της!

Άκρως γοητευτικός ο 21χρονος γιος του Κώστα Καζάκου! Θα πάθετε σοκ!

Η γοητεία του ηθοποιού Κώστα Καζάκου δεν κρύβεται ούτε και εκείνη του 21χρονου γιού του Αλέξανδρου! Ο Κώστας Καζάκος είναι εδώ και 17 χρόνια είναι παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του Τζένη Κόλλια. Στο γάμο αυτό έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Ο ηθοποιός που είναι πλέον 83 ετών έχει και ένα γιο, τον Κωνσταντίνο Καζάκο από τον πρώτο του γάμο με την αείμνηστη ηθοποιό Τζένη Καρέζη.

Ο γιος του Αλέξανδρος που είναι πλέον 21 ετών. Ασχολείται με τη μουσική και έχει μια μπάντα της οποίας το όνομα είναι Oxygen Band. Αποκαλύψεις-σοκ από Ελληνίδα ηθοποιό: «Χώρισα γιατί ο άντρας μου βγήκε σατράπης!» (Video)

Πατέρας και γιος βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για να παρακολουθήσει την παράσταση ‘Ο φτωχούλης του Θεού’ όπου και απαθανατίστηκε με την οικογένειά του από τους φωτογράφους:

Θα τα χάσετε: Η εγγονή της Τζένης Καρέζη είναι ίδια εκείνη! Μείναμε άφωνοι!

Βλέποντας κανείς την κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη δε μπορεί παρά να παραδεχτεί πως όλα τελικά είναι θέμα γονιδίων. Και όπου υπάρχει γονίδιο της Καρέζη, η επιτυχία είναι δεδομένη…

Η εγγονή της Τζένης Καρέζη καταφέρνει να τραβά τα βλέμματα σε κάθε της κίνηση μιας και η ομορφιά της είναι σχεδόν… εξωπραγματική.

Ένα πράγμα μπορούμε να πούμε εμείς: «Και ο Θεός έπλασε τη Τζένη»…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share