Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή είναι η πιο ευαίσθητη πλευρά του! Λιώσαμε!

Δεν τον έχουμε ξαναδεί ποτέ έτσι!

10 Οκτωβρίου 2019 12:20
Θοδωρής Αθερίδης: Αυτή είναι η πιο ευαίσθητη πλευρά του! Λιώσαμε!

Ο Θοδωρής Αθερίδης στην πιο ευαίσθητη πλευρά του! Δείτε τον να ταΐζει τον εγγονό του με μπιμπερό και σίγουρα θα λιώσετε και εσείς!

Στην εν λόγω φωτογραφία που ο ίδιος ανάρτησε, έχει στην αγκαλιά του τον νεογέννητο εγγονό του και τον ταΐζει με μπιμπερό! Υπενθυμίζεται ότι η κόρη του, Φωτεινή, κρατάει εδώ και και λίγο καιρό στην αγκαλιά της το παιδάκι της....

"Την εποχή που είχα αρχίσει να συμβιβάζομαι με την ώριμη εκδοχή μου, τα τριαντατέσσερα μου χρόνια στο επάγγελμα που -αλίμονο- σαν χθες μου φαίνεται η φοίτηση μου στην σχολή, που εδώ και χρόνια έπαψα να είμαι ο «μικρός» στους θιάσους, παράλληλα με την προσφώνηση στον πληθυντικό των μαθητών μου, αυτήν την εποχή που εμπέδωσα πως μετά τα πενήντα έχει άλλη ομορφιά η ζωή, συνέβη…. Και συνέβη όμορφα σαν δώρο-πάντα εξ ορισμού είναι δώρο η ζωή. Ξανά έγινα μικρός. Μικρός πραγματικά, όχι κατά την γνώμη μου. Όχι ταπεινά μικρός.
Όπως λέμε «πόσο μικρός απέναντι στα θαύματα της ζωής". Σ´ αυτό ούτως ή άλλως είμαστε όλοι όχι μικροί, αμελητέοι θα έλεγα.Εννοώ μικρός μικρός.

Μικρός για παππούς!!! Ξαναέγινα μικρός σε κάτι. Κι είναι τόσο σημαντικό αυτό το κάτι. Τόσο σημαντικό που είναι σημείο αναφοράς. Έτσι λοιπόν Νοιώθω μικρός και πάλι, νεαρός, πολλά υποσχόμενος που τόσο μου άρεσε και το χα πεθυμησει. Να είμαι «πολλα υποσχόμενος"….. έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Θοδωρής! Δείτε την σχετική ανάρτηση:

Καρύδη – Αθερίδης: Το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Αίγινα και το μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα!

Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι χτισμένο από πέτρα σε ψηλό σημείο και έχει θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη έχει «ανεβάσει» πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το ησυχαστήριό της. Μάλιστα γείτονες έχουν τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελισάβετ Κωνστατινίδου. Την ίδια περίοδο αγόρασαν τα εξοχικά τους ώστε να είναι όλοι μαζί τα καλοκαίρια τους.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share