Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

«Πριν την Ιλένια δεν είχα κάνει...»

10 Οκτωβρίου 2019 07:40
Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον χωρισμό: «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο!»

Πριν από σχεδόν δύο εβδομάδες ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε γνωστό μέσω του «Πρωινού» ότι μετά από πέντε χρόνια σχέσης, χώρισε με την Ιλένια Ουίλιαμς.

Το μεσημέρι της Τετάρτης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον χωρισμό. Φυσικά η παρουσιάστρια δε γινόταν να μην τον ρωτήσει για αυτό. Χαμός στο Πρωινό με την Φαίη Σκορδά! Την έλουσαν με σοκολάτα! «Με προκάλεσες γιατί...» (video)

«Χώρισες», είπε μονολεκτικά η Ελένη, δίνοντας το σύνθημα. «Δεν είναι για να στεναχωριόμαστε, την αγαπώ πολύ την Ιλένια, ξέρω ότι κι εκείνη με αγαπάει, έχει μια εξαιρετική οικογένεια, απλά οι σχέσεις από ένα σημείο και μετά ή προχωρούν ή σταματούν. Ζούσαμε μαζί τα τελευταία 3 χρόνια. Μετακόμισα στην Κηφισιά γιατί η Ιλένια έκανε 45 λεπτά από τον Κηφισό, είχε τρελαθεί, έπρεπε να είμαστε και κοντά στους γονείς, αν το προχωρούσαμε ένα βήμα θα ήταν και δίπλα στους γονείς της», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Μια φράση που είπε στη συνέχεια ο παρουσιαστής, προκάλεσε μια ιδιαίτερη αντίδραση από την πλευρά της Ελένης Μενεγάκη, με τον Δημήτρη να απαντάει: «Φαντάσου να προχωρούσαμε ακόμα ένα βήμα παραπέρα και να κάναμε και ένα παιδί και να ήταν τα πράγματα τώρα ακόμα πιο δύσκολα και για το παιδί. Με φοβίζει να φέρω έναν άνθρωπο στον κόσμο και να μην είμαι σωστός απέναντί του». Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πάλι καλά δεν σκότωσα κανέναν...»! - Η απίστευτη on air αποκάλυψη για το τροχαίο!

Η Ελένη Μενεγάκη τον διέκοψε πριν καν εκείνος ολοκληρώσει τη φράση του και είπε: «Μην κάνετε δηλώσεις γι’ αυτά τα θέματα όλοι σας πριν αποκτήσετε τα δικά σας παιδιά και μετά κάποιοι από εσάς, όπως και κάποιοι από εμάς, προχωράτε σε μια επόμενη φάση ζωής που λέγεται «διαζύγιο – ξεκίνημα από τον αρχή» και ό,τι έχεις πει για τους άλλους τα λούζεσαι! Οπότε μη μιλάμε γι’ αυτά. Μπορεί να έχεις τα ιδανικά σενάρια στο μυαλό σου και στα εύχομαι, αλλά ζούμε με το σήμερα, με τα υπαρκτά και ας βλέπουμε και τι γίνεται σήμερα. Δεν σημαίνει ότι όλοι θα ξεφύγουμε από αυτό.

«Έπεφτα στα πατώματα, μετά κέρατο… Έπεφτα με τα μούτρα», αποκάλυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε έκπληκτη: «Δεν μπορώ να φανταστώ ότι απιστούσες εσύ…». «Εγώ απιστούσα; Έτρωγα κέρατο. Έχω φάει αρκετά. Εντάξει… όλοι έχουμε φάει. Μόνο η Ελένη δεν έχει φάει…», κατέληξε γελώντας ο Δημήτρης.

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Απίστευτες δηλώσεις για την απιστία από την σύντροφό του!

Απίστευτες δηλώσεις on camera από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και για την απιστία από την σύντροφό του!

Απίστευτες ατάκες είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποκάλυψε ότι τον απάτησε η σύντροφός του!

«Ανεξαρτήτως δουλειάς, έχουμε ο καθένας τον δικό του χρόνο. Δηλαδή αν η Ιλένια θέλει να βγει με τις φίλες της ή εγώ με τους δικούς μου φίλους… » ανέφερε αρχικά στο Happy Day!

Να σας θυμίσουμε: Δημήτρης Ουγγαρέζος: "Μετανιώνω για αυτά που έκανα..."

«Είμαστε μαζί, απλά στις 10 ώρες, θα είμαστε έξι ώρες μαζί και τις τέσσερις ώρες θα είμαι εγώ με τους φίλους μου κι εκείνη με τους δικούς της.

Σίγουρα προσέχω τα πάντα περισσότερο για να μην εκτεθούμε. Μη μας πουν ότι γίνεται κάτι το οποίο το έχουν καταλάβει όλοι οι άλλοι εκτός από μένα. Αλλά είναι και στον άνθρωπο αυτό, έχω εμπιστοσύνη στην Ιλένια…

Φυσικά και μου έχει συμβεί να ξέρουν όλοι ότι η σύντροφός μου με απατάει κι εγώ όχι, ήταν αργά. Όταν το έμαθα ήταν αργά. Δεν είχα κοιτάξει κινητό, αν το είχα κάνει ίσως να είχα διασώσει κάποια πράγματα», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μας άφησε άφωνους!

Πηγή: youweekly.gr

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Ο θάνατος που τον "τσάκισε"! - «Ένιωθα ότι...»!

Ο θάνατος που "τσάκισε" τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο αγαπημένος παρουσιαστής μίλησε ανοιχτά για αυτό το γεγονός και αποκαλύπτει πως ένιωθε!

Πριν από περίπου τρεις μήνες έφυγε από την ζωή ο μπαμπάς του Δημήτρη Ουγγαρέζου. Ο παρουσιαστής μιλάει για τον θάνατο του και ραγίζει καρδιές.

Βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στο Open tv και αναφέρθηκε στο γεγονός.

Να σας θυμίσουμε:Δύσκολες ώρες για Έλληνα παρουσιαστή! - Τι συνέβη;

«Αφήνω τον εαυτό μου να το δεχτεί, να το ζήσει όταν θέλει και όταν πρέπει. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να μπω γρήγορα μέσα στην δουλειά, γιατί ένιωσα πολύ αυτή την ανάγκη. Ένιωθα ότι βυθιζόμουν μέσα στον εαυτό μου και χανόμουν, οπότε προτίμησα να μπω στην ρουτίνα μου και όταν τα πράγματα είναι ώριμα λογικά θα μου βγει…Δεν το πιέζω όμως… θα πάρει τον χρόνο του», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share