Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Χαμός στο «Πρωινό»! «Τρέλανε κόσμο» η Σκορδά! (Video)

«Φωτιά» στο στούντιο!

9 Οκτωβρίου 2019 12:12
Χαμός στο «Πρωινό»! «Τρέλανε κόσμο» η Σκορδά! (Video)

Η Φαίη Σκορδά έκανε μία διαφορετική έναρξη στην εκπομπή της από αυτές που μας έχει συνηθίσει! Αποκάλυψη για τη Φαίη Σκορδά: Δείτε τι πρέπει να έχει ο άνδρας των ονείρων της!

Ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του «προκάλεσε» την παρουσιάστρια να χορέψει στην έναρξη του Πρωινού το τραγούδι της Λένας Ζευγαρά «Έλα Έλα».

Εκείνη φυσικά το έκανε, φορώντας ένα εντυπωσιακό κόκκινο βινύλ κολάν και τους «τρέλανε» όλους στο πλατό με το τσιφτετέλι της. Δίπλα της χόρευε και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος!

Η Φαίη αφού αποδέχθηκε την «πρόκληση» του Μουτσινά, προκάλεσε και εκείνη με τη σειρά της τον Νίκο να φορέσει το ίδιο κολάν στην εκπομπή του.

"Έχω ένα πρόβλημα υγείας που...": Σοκάρει η Φαίη Σκορδά!

Το έκανε η Φαίη Σκορδά και μέτρησε το λίπος της! Δεν φαντάζεστε πόσο έχει στο σώμα της και μάλιστα το αποκάλυψε στον αέρα!

Η Φαίη, είχε καλεσμένο τον διατροφολόγο Κωνσταντίνο Ξένο και δεν δίστασε να ανέβει σε ζυγαριά! Η Φάιη λοιπόν μέτρησε όχι μόνο το λίπος της αλλά... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

Φαίη Σκορδά: Πιο απλή και όμορφη από ποτέ! Όλες οι λεπτομέρειες για το ντύσιμό της!

Αποκλειστικές φωτογραφίες από την βόλτα της Φαίης Σκορδά με τους γιους της! Πιο απλή και όμορφη από ποτέ η παρουσιάστρια.

H Φαίη Σκορδά πριν ξεκινήσει την εκπομπή και παρά τις εξαντλητικές συσκέψεις και πρόβες έβρισκε τρόπους για να αποβάλλει το απόλυτα δικαιολογημένο άγχος της και η πιο σίγουρη λύση ήταν να περνά χρόνο με τους γιους της.

Έτσι για ακόμη μια φορά ξεχώρισε με την εμφάνιση της και το μοναδικό της στιλ! Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για το ντύσιμό της στο Youweekly.gr!

Φαίη Σκορδά: Παραλίγο να πέσει στα σταφύλια! Την κράτησαν οι συνεργάτες της! (Βίντεο)

Παραλίγο να πέσει στα σταφύλια η Φαίη Σκορδά. Στο τσακ την έπιασαν οι συνεργάτες της στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Θρίλερ στο πλατό: Κατέρρευσε ο Γιώργος Παπαδάκης (video)

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένους στην εκπομπή της έναν γυναικείο συνεταιρισμό όπου ξενάγησε τους τηλεθεατές στα παραδοσιακά προϊόντα του σταφυλιού.

Μάλιστα, στην εκπομπή πατούσαν σταφύλια για να βγάλουν το χυμό τους. Μαζί με την κοπέλα του συνεταιρισμού «έπιασε» δουλειά και η Φαίη Σκορδά με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τον Άρη Καβατζίκη.

Έτσι λοιπόν, την ώρα που η παρουσιάστρια χόρευε και έκανε μια στροφή, γλίστρησε με αποτέλεσμα να πέσει και στο τσακ να την πιάσουν για να μην ακουμπήσει πάνω στα σταφύλια.

Όπως ήταν επόμενο, η παρουσιάστρια γέλασε, αφού είναι γνωστή πως είναι απρόσεκτη. Μάλιστα, η ομάδα της, της είχε φτιάξει την περασμένη σεζόν ένα βιντεάκι με όλες της φορές που έχει κάνει "ζημιά".

Πηγή: youweekly.gr

Γιώργος Λιάγκας: Αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά! Τι του είπε;

Την συζήτηση που είχε με την Φαίη Σκορδά, αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του, λέγοντας μάλιστα και τι του είπε.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει χωρίσει, ωστόσο κρατάει πολύ καλές σχέσεις, αφού έχουν αποκτήσει και δυο παιδιά, τον Γιάννη και τον Δημήτρη. Δείτε τα απίστευτα νούμερα τηλεθέασης που έκανε ο παρουσιαστής στην πρεμιέρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας με αφορμή την παρουσίαση του προγράμματος του ΣΚΑΙ, αναφέρθηκε στην παρουσίαση του ΑΝΤ1, αλλά και τους ρόλους που είχε ο κάθε παρουσιαστής αλλά και ηθοποιός του καναλιού.

«Μίλησα με την Φαίη χθες και μου είπε “έβαλα πάνω από 50 ποτά”. Ήταν κανονικά δεν είναι ψέματα αυτό», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share