Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Χρήστος Λούλης-Έμιλυ Κολιανδρή: Η λαμπερή έξοδος του ζευγαριού και η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά τους

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

9 Οκτωβρίου 2019 10:42
Χρήστος Λούλης-Έμιλυ Κολιανδρή: Η λαμπερή έξοδος του ζευγαριού και η σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά τους

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης παντρεύτηκαν το 2008. Έγιναν γνωστοί από διάφορες τηλεοπτικές σειρές. Μάλιστα, συμμετείχαν και σε πολλές θεατρικές παραστάσεις. Πρόκειται για δύο διακριτικές παρουσίες, οι οποίες δεν απασχολούν τα Μ.Μ.Ε. για την προσωπική ζωή τους.

Το γεγονός πως είναι ζευγάρι, αποτελεί έκπληξη για πολύ κόσμο. Η Έμιλυ και ο Χρήστος έχουν δύο παιδιά. Τα ονόματα αυτών είναι Σμαράγδα και Αλέξανδρος. Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει πολύ καιρό να εμφανιστεί σε σειρά της Ελληνικής τηλεόρασης. Μία από τις συμμετοχές της ήταν στη σειρά «Τέσσερις». Αυτή ήταν σε σενάριο και σκηνοθεσία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Κατερίνα Καραβάτου - Κρατερός Κατσούλης: Ευχάριστα νέα για το ζευγάρι!

Την τριετία 2012 έως 2015 είχε συμμετάσχει σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές της Κύπρου. Το 2012 – 2013 είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Εκείνο το καλοκαίρι». Την ακόλουθη σεζόν έπαιξε στη σειρά «Όνειρο ήταν». Από το 2014 έως και το 2015 συμμετείχε στη σειρά «Το δαχτυλίδι της φωτιάς».

Τη φετινή σεζόν πρωταγωνιστεί στη σειρά δράματος του ΑΝΤ1 «Έρωτας Μετά». Σε αυτή ερμηνεύει το ρόλο της Ηλέκτρας Δούκα. Ο Χρήστος Λούλης σε συνέντευξη στη Real News, ανέφερε πως έχει αδυναμία στην κόρη του, Σμαράγδα. Όσον αφορά τον Αλέξανδρο, εκείνος αποτελεί την αδυναμία της μητέρας του.

Χρήστος Λούλης – Έμιλυ Κολιανδρύ: Φωτογραφίες από το ζευγάρι και σπάνια φωτογραφία από τα παιδιά του, η οποία δημοσιεύτηκε από τον Χρήστο Λούλη στο Instagram

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share