Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μάρκος Σεφερλής: Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του!

Αποκλείεται!

8 Οκτωβρίου 2019 10:33
Μάρκος Σεφερλής: Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του!

Εσείς ξέρετε ποια είναι η ηλικία του Μάρκου Σεφερλή; Θα πάθετε πλάκα! Εμείς εδώ στο Athensmagazine.gr, ψάξαμε,βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε την ηλικία του αγαπημένου ηθοποιού.

Ο Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Κόρινθο, από όπου και κατάγεται. Η μητέρα του ονομάζεται Χαρίκλεια Σεφερλή ενώ ο πατέρας του,Σωτήρης Σεφερλής,πέθανε το 2004. Έχει επίσης έναν αδερφό, τον Δημήτρη και μία αδερφή,την Φωτεινή. Απίστευτη αποκάλυψη για... χωρισμό Σεφερλή - Τσαβαλιά!

Μετά το λύκειο μετακόμισε στην Αθήνα και σπούδασε υποκριτική στην ανώτερη σχολή δραματικής τέχνης Μαίρη Βογιατζή-Τράγκα, από όπου αποφοίτησε με Άριστα. Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και έμειναν στην ιστορία οι μεταμφιέσεις του στην επιτυχία TAXI.

Πάμε όμως να δούμε πότε γεννήθηκε!

Ο αγαπημένος ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου το 1968, που σημαίνει πως είναι 51 ετών! Πάθατε πλάκα; Λογικό είναι αφού ούτε καν που του φαίνεται!

Tη θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Tη θυμάστε; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην γυναίκα του Μάρκου Σεφερλή!

Θυμάστε την Έλσα Μιχαλακοπούλου, που ήταν παντρεμένος ο Μάρκος Σεφερλής πριν από την Έλενα Τσαβαλιά; Δείτε πώς είναι σήμερα…

Η αλήθεια είναι πως μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να τη δούμε, είναι σαν να μην έχει περάσει από πάνω της ούτε μία μέρα!

Ποιος Σεφερλής; Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας της Έλενας Τσαβαλιά!

Αυτός είναι ο άντρας που παράτησε η Έλενα Τσαβαλιά για τα μάτια του Μάρκου Σεφερλή! Ο άγνωστος γάμος της σε φωτογραφίες ντοκουμέντο!

Ο πρώτος γάμος της Έλενας Τσαβαλιά δεν είναι ένα γεγονός της ζωής της στο οποίο αναφέρεται, αφού έχει γυρίσει σελίδα και έχει βρει τον άντρα της ζωής της στο πρόσωπο του Μάρκου Σεφερλή και ζουν ευτυχισμένοι.

Ο πρώτος σύζυγος της ηθοποιού και παρουσιάστριας, δεν έχει καμία σχέση με τον καλλιτεχνικό χώρο και ο γάμος τους έγινε στις 15 Ιανουαρίου του 1999 στον Άγιο Δημήτριο του Παλαιού Ψυχικού, με κουμπάρους τους ηθοποιούς Αθηνά Μαυρομάτη και Βασίλη Ζωνόρο.

Ο επιχειρηματίας Αργύρης Τσέλλος ήταν ο άντρας που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την Έλενα Τσαβαλιά. Ο γάμος τους δεν κράτησε πολύ, αφού η ίδια η ηθοποιός έχει πει σε συνέντευξή της ότι γνωρίστηκε με τον Μάρκο Σεφερλή το 2001…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share