Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Σοκ!

7 Οκτωβρίου 2019 22:57
Η αποκάλυψη του Δημήτρη Παπανώτα που άφησε άφωνο τον Νίκο Μουτσινά! (Video)

Στο «Καλό Μεσημεράκι» βρέθηκε καλεσμένος το απόγευμα της Δευτέρας ο Δημήτρης Παπανώτας, όπου με τις αποκαλύψεις που έκανε για το «Happy Day» και τις τηλεοπτικές προτάσεις που είχε, άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοικτό. Νίκος Μουτσινάς: Δεν φαντάζεστε τι έχει κάνει στο σώμα του!

«Δεν την πήρα εγώ την απόφαση. Ουσιαστικά, ήταν απόφαση του καναλιού. Είχαμε συζητήσει κάποια πράγματα με την παραγωγή για την επόμενη χρονιά και η νέα διοίκηση του καναλιού αποφάσισε ότι δεν θα γίνουν αυτά τα πράγματα. Κι εγώ αποφάσισα ότι εφόσον υπάρχουν κι άλλες προτάσεις -και πέρυσι πήγε να συμβεί κάτι ανάλογο το καλοκαίρι. Θα μπορούσα να έχω κάνει και τη δική σου εκπομπή, ξέρεις… Αλλά τελικά πήγες εσύ. Δεν τα ξέρεις αυτά;» αναρωτήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας, με τον έκπληκτο Νίκο Μουτσινά να απαντάει με χιούμορ: «Να πούμε ένα ευχαριστώ στον Δημήτρη Παπανώτα!».

«Με το Happy Day δεν έκλεισε ακριβώς ο κύκλος και στεναχωριέμαι που μου λείπουν τα παιδιά. Ήταν μια παρέα που δεθήκαμε σε προσωπικό επίπεδο. Υπάρχει ένα δέσιμο, το οποίο δεν μπορείς να φανταστείς. Μου λείπουν τα παιδιά», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Νικός Μουτσινάς: Το πιο πολύτιμο δώρο που πήρε!

Ο Νίκος Μουτσινάς πήρε το πιο πολύτιμο δώρο και έκανε μια κίνηση που δεν περίμεναν! Έγινε μόλις τώρα και σας έχουμε λεπτομέρειες!

Ο Νίκος, είναι ένας από τους καλύτερους παρουσιαστές της γενιάς του! Αν και αυτό πρόκειται για αλήθεια, κοινώς αποδεκτή, πολλοί τον αμφισβήτησαν! Έλεγαν ότι στον ΣΚΑΙ θα πατώσει και ότι δεν θα τα καταφέρει να σταθεί!


Ο ίδιος, τους διέψευσε πανηγυρικά και η τηλεθέαση μίλησε! Το δυναμικό κοινό χτες, τον αντάμειψε με ένα 23,8 σε σύνολο τηλεθέασης, ενώ σε τέταρτο έφτασε μέχρι και το 31,2%! Φυσικά, από τον σταθμό υποκλίθηκαν μπροστά του και με το δίκιο τους...

Δείτε τα εκπληκτικά τέταρτα της εκπομπής του:

19.2
18.9
25.4
23.7
31.2
24.3

ΣΚΑΙ: Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά! Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης!

Έγινε το αδιαχώρητο μετά την πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά στο κανάλι ΣΚΑΙ! Έβαλε "φωτιά" με τα νούμερα τηλεθέασης, έσπασε τα κοντέρ και απέδειξε ποιος πραγματικά είναι!

Δείτε επίσης: Όλα στη φόρα για τον Νίκο Μουτσινά! Τι συνέβη;

Το "Καλό Μεσημεράκι" το μεσημέρι της Δευτέρας είπε το πρώτο καλησπέρα στο τηλεοπτικό κοινό και η εμφάνιση του Μουτσινά ήταν, όπως πάντα, απίστευτη αφού βγήκε στον αέρα με ένα τέλειο κοστούμι και άρχισε να χορεύει!

Σύμφωνα με τα νούμερα που κατέγραψαν τα μηχανάκια της ABG το κοινό ανυπομονούσε να τον δει αφού σε δυναμικό έφτασε το 21,8 με απίστευτα τέταρτα:

20,5

20,7

18,6

22,1

25,9

16,8

Για να δούμε θα καταφέρει να κρατήσει σταθερά τα νούμερα αυτά ή ήταν απλά η πρώτη μέρα;

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 23,0
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 17,9
ΑLPHA: Αστέρια στην άμμο 14,1
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 15,2
ΣΚΑΙ: Καλό Μεσημεράκι 21,6

OPEN: Μεσημέρι yes 5.9

Ωστόσο ένα αναπάντεχο γεγονός στάθηκε αφορμή για να γίνει διακοπή της εκπομπής νωρίτερα από το προκαθορισμένο!

Έτσι λοιπόν, ο επίσημος λογαριασμός της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» στο Instagram, δημοσίευσε ένα Instastory και ενημέρωσε τους τηλεθεατές, πως η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί λόγω... διακοπής ρεύματος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share