Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο σοκ για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Τι συνέβη;

7 Οκτωβρίου 2019 11:42
Τροχαίο σοκ για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Τροχαίο σοκ είχε ο αγαπημένος ηθοποιός Απόστολος Γκλέτσος! «Άγιο» είχε ο Απόστολος Γκλέτσος καθώς βγήκε σώος και αβλαβής από σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε!

Σύμφωνα με το Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρώην Δήμαρχος Στυλίδας κατευθύνονταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του το αγριογούρουνο. Το ατύχημα συνέβη στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής καθώς έβρεχε καταρρακτωδώς. Επική γκάφα της ΕΡΤ: Πώς κατάφερε να μπερδέψει τον δημοσιογράφο της με τον... Απόστολο Γκλέτσο!

Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές. Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.

Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.

Απόστολος Γκλέτσος: Αυτό είναι το σπίτι του ηθοποιού!

Αυτό είναι το σπίτι του Απόστολου Γκλέτσου και πραγματικά μέσα από τις φωτογραφίες φαίνεται απίστευτο!

Ο ηθοποιός τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να αφήσει σε δεύτερη μοίρα την υποκριτική και να ασχοληθεί με τα κοινά.

Στη Στυλίδα περνάει τον περισσότερο χρόνο του πλέον ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο ηθοποιός ο οποίος κατάγεται από ένα χωριό έξω από τη Λαμία, αγαπάει πάρα πολύ τον τόπο του και κάθε φορά που μπορεί τον βοηθάει και τον στηρίζει με κάθε τρόπο. Πασίγνωστος Έλληνας πολιτικός απαντά αν είχε ερωτική σχέση με τον... Γκλέτσο!

Οι κάτοικοι του χωριού τον αγαπάνε πάρα πολύ, θεωρούν πως είναι πράγματι δικό τους παιδί και χαίρονται που ενδιαφέρεται για το καλό του τόπου τους. Στις φωτογραφίες που ακολουθούν θα δείτε αποκλειστικά το πατρικό σπίτι του Απόστολου, στο οποίο ζουν οι δικοί του και ενίοτε ο ίδιος άλλοτε μόνος του και άλλοτε με τη μονάκριβη κόρη του.

Δείτε φωτογραφίες από το σπίτι του:

Πανέμορφη: Αυτή είναι η κόρη του Απόστολου Γκλέτσου

Ο Απόστολος Γκλέτσος έχει μία κόρη 17 χρονών που απέκτησε με τη Μαρία Μαγγίνα.

Η Βασιλεία του μοιάζει αρκετά και έχει καλλιτεχνική φλέβα καθώς της αρέσει πολύ η φωτογραφία και όπου κι αν πάει έχει μαζί τη φωτογραφική της μηχανή. Δεν θα πιστεύετε πώς είναι σήμερα η κόρη του Φαίδωνα Γεωργίτση!

Δείτε φωτογραφίες που ποστάρει κατά καιρούς:

Απόστολος Γκλέτσος: Τους άφησε όλους άφωνους με αυτό που αποκάλυψε πριν το τέλος του Τατουάζ! Ανατροπή!

O Aπόστολος Γκλέτσος μίλησε στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δε γίνεται» για τη συνεργασία του με τον Ανδρέα Γεωργίου και έκανε μία μεγάλη αποκάλυψη πριν το τέλος του Τατουάζ.

Ο ηθοποιός έχει πάρει την απόφαση.

«Ναι ξέρω τι θα κάνω την επόμενη χρονιά. Έχουμε μιλήσει με τον μικρό Γεωργίου», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος ο οποίος τόνισε πως αν δεν γίνει περιφερειάρχης τότε θα είναι κανονικά στη νέα του σειρά.

Στη συνέχεια αποθέωσε τον Γεωργίου για τη δουλειά του και την εκπληκτική πορεία του Τατουάζ.

Δείτε το βίντεο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share