Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2022

Μάρω Κοντού: Αυτή είναι η ηλικία της!

Αποκλείεται!

7 Οκτωβρίου 2019 10:06
Μάρω Κοντού: Αυτή είναι η ηλικία της!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της Μάρως Κοντού;

Η Μάρω Κοντού η αλλιώς Μαριάνθη Κοντού, που είναι το πραγματικό της όνομα, είναι ηθοποιός του θεάτρου και του κινηματογράφου και έχει αφήσει εποχή στην ελληνική τηλεόραση! Χλόη Λιάσκου: Δείτε πως είναι σήμερα η ενζενί του ελληνικού κινηματογράφου!

Μάρω Κοντού ηλικία

Επίσης έχει και πολιτική σταδιοδρομία διατελώντας Δημοτική σύμβουλος Αθηνών και Βουλευτής στην Α΄ Περιφέρεια Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία.

Μάρω Κοντού ηλικία

Η ίδια κατάγεται από τα Ψαρά, ωστόσο γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιουνίου το 1934, που σημαίνει ότι έχει κλείσει τα 85 της χρόνια!

Ο θάνατος της Μάρω Κοντού!

Η Μάρω Κοντού σόκαρε όταν σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε ότι έχει φανταστεί τον θάνατό της.

Η ηθοποιός καλεσμένη της εκπομπής «dot» εξήγησε ότι στα 80 και κάτι δεν θέλει κάποιον σύντροφο στη ζωή της και χαίρεται που ότι ώρα θέλει μπορεί να φτιάξει βαλίτσες και να φύγει με τις φίλες της. Όπως εξομολογήθηκε έχει σκεφτεί και το φινάλε της σε αυτή τη ζωή. Δείτε πώς είναι σήμερα η τηλεοπτική περσόνα του ’70 Αλέκα Μαβίλη!

«Είμαι χορτασμένη, τα έχω ζήσει όλα και περιμένω το φινάλε μου το οποίο έχω ονειρευτεί. Θέλω σε ένα με δύο χρόνια να σταματήσω το θέατρο και να ξεκινήσω τα ταξίδια, Παρίσι, Λονδίνο στην Αμερική που δεν έχω πάει ποτέ. Αυτό το φινάλε ονειρεύομαι, ότι θα ταξιδέψω παντού και θα έχω λεφτά να ξοδεύω, ονειρεύομαι γιατί δεν έχω φράγκο αλλά κάτι μπορεί να γίνει. Όταν θα γυρίσω πολύ κουρασμένη από τα ταξίδια και πέσω στο κρεβάτι θα συμβεί κάτι και θα φύγω, θα πάω σε άλλο πλανήτη».

Υρώ Μανέ: Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της "Φλώρας" από τα Εγκλήματα;

Γνωρίζετε ποια είναι η ηλικία της "Φλώρας" από τα Εγκλήματα; Η Υρώ Μανέ είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο ταλαντούχες και αγαπητές ηθοποιούς της γενιάς της.

H Υρώ Μανέ είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Είναι γνωστότερη για το ρόλο της Φλώρας Μητροπούλου στην τηλεοπτική σειρά Εγκλήματα. Αγνώριστη η ηθοποιός! Δείτε την απίστευτη αλλαγή της!

Υρώ Μανέ ηλικία

Γεννήθηκε στη Χίο και είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών στο τμήμα πολιτικών επιστημών. Σπούδασε υποκριτική στη δραματική σχολή του Θεάτρου Τέχνης. Το 2012 εξελέγη πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, θέση την οποία κατείχε μέχρι το 2014.

Παντρεύτηκε το 1997 και έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Φαίδρα. Ας πάμε όμως στο θέμα μας!

Ξέρετε ποια είναι η ηλικία της; Η Υρώ Μανέ γεννήθηκε το 1961 που σημαίνει πως είναι 58 ετών!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share