Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάθαμε πλάκα με τις φωτογραφίες του πατέρα του!

Μήπως το έχει παρακάνει;

6 Οκτωβρίου 2019 14:33
Κωνσταντίνος Βασάλος: Πάθαμε πλάκα με τις φωτογραφίες του πατέρα του!

Οι φωτογραφίες του πατέρα του Κωνσταντίνου Βασάλου ανατριχιάζουν σε σημείο που μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι του συμβαίνει άραγε;

Δείτε επίσης: Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ερμηνεύει Καρρά! (Video)

Ο πατέρας του Κωνσταντίνου Βασάλου, Γιάννης Βασάλος, ασχολείται ενεργά με το bodybuilding και είναι πολύ επιτυχημένος σε αυτό.

Ωστόσο η τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram προκάλεσε αναστάτωση και σχόλια.

Είναι κατανοητό ότι ασχολείται με το bodybuiligs και η όλη φιλοσοφία αυτού του επαγγέλματος είναι το γυμνασμένο κορμί, αλλά πολλοί είναι αυτοί που άρχισαν να αναρωτιούνται μήπως το έχει παρακάνει λίγο, αφού αν παρατηρήσει κανείς τις φωτογραφίες θα δει πως τα χέρια και το το στήθος του κοντεύουν να... «εκραγούν»!

Δείτε την φωτογραφία που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων:

Πηγή: Youweekly.gr

Κωνσταντίνος Βασάλος: Σπάει την σιωπή του για τον χωρισμό με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz!


Ωστόσο, πρόσφατα ξέσπασαν ξανά φήμες που θέλουν το ζευγάρι να έχει χωρίσει και μάλιστα ο χωρισμός τους να είναι οριστικός!

Ενώ ανά διαστήματα γράφονται κι ακούγονται πολλά. Τις ημέρες, μάλιστα, κυκλοφορούν διάφορα δημοσιεύματα που θέλουν να ακολουθούν χωριστούς δρόμους.

Το πρωί του Σαββάτου 2 Μαρτίου ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε για πρώτη φορά on camera σχετικά με αυτές τις φήμες αναφέροντας: «Γράφουν ότι παντρεύτηκα, ότι αγόρασα σπίτι στη Βούλα κ.ά.. Ένα από αυτό είναι ότι χώρισα. Παιδιά, με την Ευρυδίκη είμαι, δεν έχω χωρίσει» είπε και συνέχισε: «Είμαστε μαζί!».

Δείτε το σχετικό βίντεο:


Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από τα γραφεία του ALPHA με πρωταγωνιστές, ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τονΚωνσταντίνο Βασάλο!

Το Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια βρέθηκε στο κανάλι για την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται", και αφού τελείωσε τις υποχρεώσεις της ήρθε ο - αγαπημένος της - Κωνσταντίνος να την πάρει αλλά κάπου εκεί έγινε το έλα να δεις με το ζευγάρι και το Youweekly.gr θα σας μεταφέρει όλο το πιπεράτο περιστατικό μέσα από το Vanda's blog. Διαβάστε παρακάτω...


Η Ευρυδική Βαλαβάνη, όπως μου μετέφερε η πηγή μου, όταν σχόλασε δεν έφυγε από το κανάλι απευθείας καθώς περίμενε την σχέση της να έρθει να την πάρει! Η αλήθεια είναι πως έμεινε στο κανάλι μιάμιση ώρα παραπάνω περιμένοντας τον Βασάλο να φτάσει στον ALPHA κι από ένα σημείο και μετά, όπως μου μεταφέρθηκε, το χαμόγελό της έσβησα και την θέση του πήραν πολλά, μα πολλά νεύρα!

Η παρουσιάστρια καθόταν μόνη της και μιλούσε για αρκετή ώρα στο τηλέφωνο! Με ποιον; Άγνωστο! Πάντως τα νεύρα της όλο και χειροτέρευαν! Από μακρυά φαινόταν πως είχε ένταση στον τόνο της φωνής της και οι κινήσεις της ήταν αρκετά αμήχανες! Σε κάποια φάση, μάλιστα, η πηγή μου, μου μετέφερε χαρακτηριστικά πως "Την άκουσα να ... τα ρίχνει τα γαλλικά της στο τηλέφωνο! χα,χα" , μου αποκάλυψε το άτομο που μου μετέφερε το όλο σκηνικό...

Αφού πέρασε η μιάμιση ώρα, λοιπόν, ο Βασάλος έφτασε και την περίμενε έξω από το κανάλι αλλά τον πήρε κι αυτόν η μπάλα καθώς είχε καθυστερήσει αρκετά να πάει να την πάρει κι εκείνη ήταν ήδη νευριασμένη από το τηλεφώνημα που την τάραξε νωρίτερα και μπήκε στο αμάξι με κατεβασμένα τα μούτρα!

Χαρακτηριστικά μου μεταφέρθηκε πως "Τον είδε από μακριά κι όσο πλησίαζε στο αυτοκίνητο τόσο τον κοιτούσε με επικριτικό βλέμμα και κουνούσε ειρωνικά το κεφάλι!".

Για να μην σας τα πολυλογώ, το αμάξι έφυγε με την παρουσιάστρια να φαίνεται πως φωνάζει! Τώρα αν φώναζε στον έρωτά της ή αν του μετέφερε με ένταση το περιστατικό που την τάραξε νωρίτερα δεν ξέρουμε, γιατί τα παράθυρα ήταν κλειστά και δεν ακουγόταν τίποτα! Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως δεν ήταν μια καλή ημέρα για την Ευρυδίκη...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share