Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τραγουδιστής παγκόσμιας φήμης περιμένει 4ο παιδί!

Το 4ο παιδί με τον σύντροφο του!

30 Σεπτεμβρίου 2019 15:32
Τραγουδιστής παγκόσμιας φήμης περιμένει 4ο παιδί!

Ένα ακόμα μέλος θα αποκτήσει η οικογένεια του Ρίκι Μάρτιν, και είναι πιο χαρούμενος από ποτέ. O 47χρονος τραγουδιστής και ο σύζυγός του Χουάν Γιόζεφ περιμένουν το τέταρτο παιδί τους, όπως ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο ετήσιο δείπνο της Human Rights Campaign, στην Washinghton.

Δείτε επίσης: Θρήνος! Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή!

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο τραγουδιστής βραβεύτηκε ενώ στη κοινό ήταν τα 11χρονα αγόρια τους, Ματέο και Βαλεντίνο. Το ζευγάρι έχει και μια κόρη, την 8 μηνών Λουτσία, η οποία παρέμεινε στο σπίτι με τη γιαγιά της.

“Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε η δύναμή μου, με εμπνεέται κάθε μέρα και μου δίνετα κίνητρο να συνεχίσω νακάνω αυτό που κάνω. Είστε καταπληκτικοί” είπε στην ομιλία του ο Ρίκι Μάρτιν και την οικογένειά του.

Το ζευγάρι απέκτησε τα τρία παιδιά του με παρένθετη μητέρα και αυτό θα συμβεί και με το τέταρτο. Ο τραγουδιστής,όπως είναι γνωστό, έχει πει πολλές φορές στο παρελθόν για την επιθυμια του να αποκτήσει πολλά παιδιά!

Πέθανε στα χέρια πασίγνωστου τραγουδιστή ο νεογέννητος εγγονός του!

Μια ασύλληπτη τραγωδία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή και η είδηση προκαλεί θρήνο.

Το βρέφος έφυγε από τη ζωή μόλις δέκα ημέρες μετά την γέννηση του και η οικογένεια του δεν μπορεί να συνέλθει.


«Kai Love /15/19 – 9/25/19: Ο γιος μου Kai έφερε τόση αγάπη και θετικότητα στον κόσμο αυτό. Η ενέργειά του θα υπάρχει για πάντα και οι δέκα μέρες αγάπης μαζί του, θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς. Ας δοξάσουμε την ζωή και ας δείχνουμε την αγάπη μας όσο είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε», έγραψε ο γιος του και πατέρας του παιδιού.


Μιλάμε για τον εγγονό του Snoop Dog. Ο 25χρονος γιος του Corde Broadus έχασε το νεογέννητο γιο του δέκα ημέρες αφού ήρθε στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.

Πέθανε γνωστός ηθοποιός!

Πέθανε γνωστός ηθοποιός και επικρατεί θλίψη στην showbiz με την τραγική είδηση. Ήταν μόνο 59 ετών.

Τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του. Να σας θυμίσουμε και τον θάνατο του 24χρονου αθλητή.

Σε ηλικία 59 ετών πέθανε σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TMZ ο Robert Garrison, ο οποίο έγινε γνωστός από τον ρόλο του Tommy στην κινηματογραφική ταινία «Karate Kid», .Επίσης είχε πολλές συμμετοχές σε πολλές τηλεοπτικές σειρές όπως «MacGyver», «Columbo» και «Coach».

Βρέθηκε νεκρός ο 46χρονος Γιώργος Πεσματζόγλου!

Θρήνος έχει ξεσηκωθεί με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός στα 46 του ο Γιώργος Πεσματζόγλου!

Ο Γιώργος γεννήθηκε στη Πάτρα το 1972. Ήταν το δεύτερο παιδί του Αναστασίου και της Ελένης Πεσματζόγλου.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε: Σοκ στην Φθιώτιδα: Ο πατέρας δούλευε στον κήπο και ο δικηγόρος ασελγούσε την 8χρονη κόρη του! (Video)

Τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια ζούσε μεταξύ Ελλάδας και Κούβας, όπου και εργαζόταν ως ταξιδιωτικός πράκτορας. Οι συγγενείς και όλοι όσοι τον γνώριζαν, θα τον αποχαιρετήσουν αύριο στις 16:00 μμ, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στο 1ο Δημοτικό Κοιμητηρίου Πατρών.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share