Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποια Πέγκυ Καρρά; Δεν φαντάζεστε με ποια ηθοποιό της σειράς έχει παιδί στην πραγματικότητα ο Μάνθος Φουστάνος!

Αποκλείεται! Δεν πάει το μυαλό σας!

27 Σεπτεμβρίου 2019 14:06
Κωνσταντίνου και Ελένης: Ποια Πέγκυ Καρρά; Δεν φαντάζεστε με ποια ηθοποιό της σειράς έχει παιδί στην πραγματικότητα ο Μάνθος Φουστάνος!

Ο Βασίλης Κούκουρας αγαπήθηκε πολύ μέσα από τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που έχει φανατικό κοινό μέχρι και σήμερα.

Οι ατάκες του «μοναδική μου αγάπη» και «έχω και πόρσε, πάμε μια βόλτα», λέγονται ακόμη και προκαλούν γέλιο.
Αυτό που δεν ξέρουν οι περισσότεροι για τον Βασίλη Κούκουρα είναι ότι έχει παιδί με μία από τις ηθοποιούς που έκαναν γκεστ στη σειρά. Ο ηθοποιός έχει ένα παιδί με την Κατερίνα Σασλή, η οποία είχε υποδυθεί την Ρουμάνα σε ένα από τα επεισόδια της σειράς.

Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο «Εμείς και Εμείς» του Mega, που η Κατερίνα Σασλή υποδυόταν την «Κατερίνα» το κορίτσι του «Χάμπου».

«Είχα προτάσεις και ευκαιρίες να δημοσιοποιήσω το θέμα, αλλά δεν ήθελα, ήθελα να προστατέψω το παιδί και τη σχέση μας. Δεν ήθελα να γίνει αδηφάγο στα Μέσα. Το παιδί, όταν εισπράξει δημοσιότητα, δεν ξέρεις τι επίπτωση θα έχει μέσα του, πώς θα το αντιμετωπίσει και πώς θα του βγει στην πορεία», έχει πει χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κούκουρας, ο οποία τα τελευταία χρόνια έχει δεσμό με την ηθοποιό Βάνα Ραμπότα.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Τόσα χρήματα έδωσαν στον Μπιμπίλα για να ξαναπαίξει τον «Λάκη Φουρτουνάκη»!

Ο ρόλος του Λάκη Φορτουνάκη στο «Κωνσταντίνου και Ελένης» ήταν σταθμός για τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο ηθοποιός ήταν καταπληκτικός στο επεισόδιο που έπαιξε τον γκέι Κρητικό χασάπη και ο εμβληματικός αυτός ρόλος του από τη σεζόν 1999-2000 τον ακολούθησε και σε αρκετές από τις επόμενες δουλειές του.

Ο ηθοποιός μίλησε στο παρελθόν σε τηλεοπτική εκπομπή και θυμήθηκε την περίπτωση που του ζητήθηκε να παίξει έναν αντίστοιχο ρόλο, πάρα πολύ μικρό, με ιδιαίτερα μεγάλη αμοιβή.

O ρόλος είχε μόλις πέντε ατάκες, λίγα χρόνια μετά από αυτόν του Λάκη Φορτουνάκη, πληρώθηκε όμως αδρά.

«Θα σας πω ένα μικρό παράδειγμα από μένα, γιατί δεν θέλω να μιλάω για τους άλλους. Είχα φτάσει στο σημείο να παίρνω για ένα γκεστ, μικρό κιόλας γκεστ, να… μπαίνεις και να βγαίνεις, 5.000 ευρώ. Σήμερα, ούτε 500. Στη “Νταντά”, εκεί είχα κάνει το πιο μικρό γκεστ που πληρώθηκε και ακριβά. Αν ήταν μεγαλύτερο, θα έπαιρνα πιο πολλά. Στη “Νταντά”, λοιπόν, που έπαιζε η Μαρία Λεκάκη, είχα πάρει 5.000 ευρώ για να ανοίξω μια πόρτα. Έκανα ένα γκέι, άνοιξα την πόρτα και είπα πέντε ατάκες. Σήμερα, όμως, δεν παίρνεις ούτε 500. Άλλοι έπαιρναν 15.000, 20.000…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Κωνσταντίνου και Ελένης: Δείτε την original σκηνή με την Βλαχάκη γιαγιά και τις λίρες που δεν προβλήθηκε ποτέ! (video)

Το επεισόδιο «Η Εξηνταβελόνα» του «Κωνσταντίνου και Ελένης» βρίσκεται σίγουρα στη λίστα με τα αγαπημένα σας.

Δικαίως, καθώς θεωρείται ένα από τα πιο «διαφορετικά» και απολαυστικά της σειράς ολόκληρης, με την Ελένη Ράντου να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας ως τσιγγούνα… εκατομμυριούχος.

Χαρακτηριστικότερη σκηνή όλων είναι αυτή στην οποία βλέπουμε την Ελένη να ξυπνά γερασμένη παρέα με τις «λιρίτσες της» εν έτει 2060 πανέτοιμη να… ζήσει τη ζωή της! Το όνειρο, δηλαδή, της Ελένης το οποίο την έκανε ξανά φυσιολογικό άνθρωπο.

Η συγκεκριμένη σκηνή έφτασε στους τηλεθεατές πολύ διαφορετική από άποψη επεξεργασίας και φίλτρων με σκοπό να φαίνεται παλιά, με αποτέλεσμα δύσκολα να μπορούμε να τη φανταστούμε στην αρχική της μορφή.

Ο ΑΝΤ1 πρόβαλλε κάποια στιγμή την αρχική λήψη στο special επεισόδιο με το υλικό των παρασκηνίων. Ωστόσο, οι περισσότεροι όχι απλά δεν την έχουν δει μα ούτε καν γνώριζαν την ύπαρξή της.

Ιδού! Στο κάτω μέρος δεξιά του βίντεο θα δείτε πώς προβλήθηκε τελικά ώστε να κάνετε τη σύγκριση.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share