Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Γιατί δεν έχουν ίδιο επίθετο;

Δείτε την για πρώτη φορά!

27 Σεπτεμβρίου 2019 10:43
Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της! Γιατί δεν έχουν ίδιο επίθετο;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα!

Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Διαβάστε με την ευκαιρία: Αννίτα Πάνια: Παντρεύτηκε πρώην συνεργάτης της! Δεν πάει ο νους σας...

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Άσχημα νέα για την Αννίτα Πάνια!

Άσχημα φαίνεται πως είναι τα νέα για την Αννίτα Πάνια. O λόγος; Τα νούμερα τηλεθέασης!

Η Αννίτα Πάνια συνεχίζει φέτος την τηλεοπτική της παρουσία από το Open, με την εκπομπή "Αννίτα Κοίτα". Στο σημείο να σας θυμίσουμε την διαγωνιζόμενη του X-Factor είχε εμφανιστεί σε εκπομπή της Αννίτας Πάνια!

Ωστόσο, οι πρώτες δύο εκπομπές της παρουσιάστριας δεν ήταν και τόσο ικανοποιητικές, όσον αφορά τα ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου συγκέντρωσε 4,9%. Δείτε αναλυτικά τα νούμερα παρακάτω:

Απογευματινή ζώνη

OPEN: Αννίτα Κοίτα 4,9

STAR: Τα φιλαράκια 14

ΣΚΑΙ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 19,4

ΑΝΤ1: Ο μπλοφατζής 14,6

Αννίτα Πάνια: "Το παιδάκι μου φρικάρει με..." Για πρώτη φορά αποκαλύπτει!

Μια αποκάλυψη για τον γιο της έκανε η Αννίτα Πάνια η οποία επιστρέφει μέσα από το Open tv.

Η παρουσιάστρια μίλησε στο "Ευτυχείτε" για τα επαγγελματικά της, αλλά και για τη σχέση της με την Άννα Βίσση, ενώ μάλιστα αναφέρθηκε και στον γιο της.

Συγκεκριμένα, σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν την ενοχλούν οι παπαρατσικές φωτογραφίες που είναι με τον γιος της, η παρουσιάστρια απάντησε "Το παιδάκι μου φρικάρει με το μωσαϊκό, δεν είναι ωραίο το μωσαϊκό! Στο σημείο δείτε πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Αννίτα Πάνια: Το άγνωστο επαγγελματικό βήμα της παρουσιάστριας που κανείς δεν ξέρει!

Γνωρίζετε ποιο είναι το επαγγελματικό βήμα που είχε κάνει η Αννίτα Πάνια στο παρελθόν; Κανείς δεν ξέρει!

Μια πολυσχιδής προσωπικότητα όπως η Αννίτα Πάνια λογικό είναι να έχει καταπιαστεί με πολλά πράγματα στη ζωή και την καριέρα της! Άλλος άνθρωπος η Αννίτα Πάνια!

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει εκδώσει και βιβλίο, κάτι που αγνοεί ο περισσότερος κόσμος, αφού έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια! Το 2002 η Αννίτα Πάνια είχε συγγράψει τον βιβλίο με τίτλο "Η εκδίκηση του κ@λόχαρτου". Ποια ήταν η υπόθεση όμως;

"Καλωσήρθατε σ' έναν καινούριο κόσμο. Σ' έναν κόσμο όπου τα μικρά, καθημερινά αντικείμενα έχουν συναισθήματα, λαλιά και προσωπικότητα. Στον κόσμο αυτό, οι βελόνες των πικάπ ερωτεύονται δίσκους ξεχασμένους από το χρόνο μα γλυκόηχους, οι χημικές ουσίες δραπετεύουν από τα εργαστήρια και επαναστατούν, τα παχυντικά συστατικά των γλυκών απενοχοποιούνται και αυτονομούνται... και τα χαρτιά υγείας διεκδικούν μια τιμητική θέση στην Ιστορία - και την κερδίζουν. Τελικά, ο κόσμος των πραγμάτων είναι πραγματικός ή όχι;
Πάντως όπως και να 'χει, αυτός είναι ο κόσμος της Αννίτας...".

Αυτά αναφέρονται στην περιγραφή και όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να το αναζητήσουν από τις εκδόσεις Μοντέρνοι Καιροί. Σίγουρα θα πρόκειται για κάτι ανατρεπτικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share