Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Δείτε την κόρη του Αντώνη Σρόιτερ! Είναι πολύ γλυκιά!

Βρέθηκε καλεσμένη στο δελτίο ειδήσεων!

25 Σεπτεμβρίου 2019 17:49
Δείτε την κόρη του Αντώνη Σρόιτερ! Είναι πολύ γλυκιά!

Ο Αντώνης Σρόιτερ υποδέχθηκε τη μεγάλη του κόρη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, και από όσο βλέπουμε είναι πολύ γλυκιά!

Δείτε επίσης: Ο Αντώνης Σρόιτερ πέταξε την γυναίκα του... (Video)

Ο ίδιος κάθισε στη θέση του κεντρικού παρουσιαστή όπως πάντα, ενώ η Νάντια η οποία ξεκίνησε φέτος την Α’ Δημοτικού, κάθισε στη θέση του καλεσμένου. Αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο θέλησε να το μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram, αναφέροντας μάλιστα πως πρόκειται για την πιο σημαντική προσκεκλημένη που είχε ποτέ.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ανέβασε τη φωτογραφία με την κόρη του στον προσωπικό του λογαριασμό, γράφοντας: «Από αυτήν την καρέκλα έχουν περάσει πρωθυπουργοί, διεθνείς προσωπικότητες, κορυφαίοι επιχειρηματίες. Η πιο σημαντική προσκεκλημένη κάθισε χθες. Και ο μπαμπάς «ψάρωσε» για πρώτη φορά εντός studio #mydoughtermylife».

Αντώνης Σρόιτερ: Είχατε δει ποτέ τους κοιλιακούς του; Αν όχι, ήρθε η ώρα!

Είχατε δει ποτέ τους κοιλιακούς του Αντώνη Σρόιτερ; Ο παρουσιαστής ειδήσεων του ALPHA "ανέβασε" μία φωτογραφία που "τρέλανε" τις γυναίκες!

Ο αγαπημένος παρουσιαστής πιο εντυπωσιακός από ποτέ!

Η αλήθεια είναι πως ο Αντώνης Σρόιτερ έχει πολλές θαυμάστριες και όχι άδικα!

Ο γοητευτικός παρουσιαστής πόσταρε στο instagram μία φωτογραφία από τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών του διακοπών και... τρέλανε τις γυναίκες!

Οι φοβεροί κοιλιακοί του παρουσιαστή στο καλογυμνασμένο κορμί του δεν πέρασαν απαρατήρητοι!

Δείτε τον!

Ο Αντώνης Σρόιτερ πέταξε την γυναίκα του... (Video)

Μία ξεχωριστή μέρα ήταν η χθεσινή για τον Αντώνη Σρόιτερ και την Ιωάννα Μπούκη, καθώς γιόρτασαν τα τρίτα γενέθλιά της μικρότερης κόρη τους, Παυλίνας, με καλεσμένους μικρούς και μεγάλους.

Ο ζεστός και ηλιόλουστος καιρός ευνόησε το πάρτι δίπλα στην πισίνα, αφού οι φίλοι της εορτάζουσας απόλαυσαν το μπάνιο τους και πέρασαν την Κυριακή με τον καλύτερο τρόπο. Το ζευγάρι έλαμπε πραγματικά από ευτυχία!

Τόσο η Ιωάννα Μπούκη όσο και οι φίλες της μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους στο Instagram διάφορα στιγμιότυπα από το pool party, ενώ η περήφανη μαμά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί δημόσια τη χαρά της για τα γενέθλια της πριγκίπισσάς της. Ωστόσο, το highlight του πάρτι ήταν αναμφισβήτητα η στιγμή που ο παρουσιαστής ειδήσεων του Alpha, Αντώνης Σρόιτερ, πήρε αγκαλιά την εντυπωσιακή σύζυγό του, Ιωάννα Μπούκη και χωρίς δεύτερη σκέψη την πέταξε μέσα στην πισίνα με τα ρούχα.

Το εν λόγω στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τους φίλους του ζευγαριού με την Ιωάννα Μπούκη να το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς φίλους της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share