Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Δεν πηγαίνει το μυαλό σας!

25 Σεπτεμβρίου 2019 15:21
Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Μπορείτε να αναγνωρίσετε ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι το αγοράκι της φωτογραφίας;

Το παιδικό του άλμπουμ ξεφύλλισε ο αγαπημένος ηθοποιός!

Ο ίδιος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, μια φωτογραφία από την παιδική του ηλικία! Πηγαίνει κάπου το μυαλό σας;

Ο λόγος για τον Πάνο Βλάχο, που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, την φωτογραφία και όπως είναι αναμενόμενο τα like έπεσαν "βροχή"!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει αλλάξει πολύ! Εσείς τι λέτε;

Δείτε την ανάρτηση:

Πάνος Βλάχος - Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τα πιο χαρμόσυνα νέα για το ζευγάρι!

Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου διανύουν την πιο όμορφη περίοδο της ζωή τους! Τα πιο ευχάριστα νέα για το ζευγάρι μόλις πριν λίγο έγιναν γνωστά!

Τι... αλλάζει στην ζωή τους;

Όπως πρόδωσε η ίδια η ηθοποιός - παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μιας και είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης, μετακομίζει σε νέο σπίτι και νέα γειτονιά!

Εννοείται πως μαζί της την ακολουθεί ο αγαπημένος της σύντροφος, Πάνος!

Δείτε το στιγμιότυπο που δημοσίευσε:

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το μήνυμα όλο νόημα στο προσωπικο της λογαριασμό!

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου έγραψε ένα μήνυμα στην προσωπική της σελίδα στο instagram όλο νόημα.Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ευτυχίας που ήταν την Τετάρτη θέλησε να γράψει δύο λόγια.

«Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει και δεν μπορείς να προβλέψεις και να καθορίσεις τίποτα, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να φαντάζεσαι τι σημαίνει «ευτυχία» για σένα! Και αν εξασκήσεις τη φαντασία σου και την κάνεις τόσο δυνατή ώστε να αντιστέκεται σε ότι σε απογοητεύει στην πραγματικότητα τότε σιγά σιγά θα αρχίσεις να δημιουργείς αυτόν τον κόσμο για σένα!

Nα σας θυμήσουμε άλλη μια φωτογραφία απο το λογαριασμό της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου: Το επικό τρολάριστα στον Πάνο Βλάχο που μας έκανε να "λιώσουμε"!

Η τέχνη είναι δημιουργία και ο καθένας μας μπορεί να γίνει καλλιτέχνης δημιουργώντας τον κόσμο μέσα στον οποίο θα είναι ευτυχισμένος! Έναν καλύτερο κόσμο! Έναν κόσμο που θα είσαι περήφανος να ανήκεις! Έναν κόσμο που θα εμπνέει! Έναν κόσμο που θα χαρίζει απλόχερα την ευτυχία και στους άλλους! Έναν κόσμο που η καρδιά θα χτυπάει δυνατά από λαχτάρα, αγάπη, πάθος, γέλιο! Τα έχει πει καλύτερα η Laura Hollick αλλά είπα να μοιραστώ κάτι μαζί σας σήμερα.. η μόνη μέρα που είναι περιττό το «happy» .. International Day of Happiness! #internationaldayofhappiness #happy #createhappiness #keepyourheartalive #keepyourartalive #20march».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share