Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Can Yaman: Η απάντησή του για την άσεμνη χειρονομία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης!

Τι είπε ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός θεός»

25 Σεπτεμβρίου 2019 13:41
Can Yaman: Η απάντησή του για την άσεμνη χειρονομία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης!

Η απάντησή του Can Yaman για την άσεμνη χειρονομία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Φτερωτός Θεός» ήρθε στην Ελλάδα και προκάλεσε αναστάτωση.

Όχι μόνο με την εμφάνισή του αλλά και με μία άσεμνη κίνηση που έκανε ενώ βρισκόταν στην Ακρόπολη. Ο Can Yaman συνηθίζει να σηκώνει τα γυαλιά του με το μεσαίο δάχτυλο και όταν έκανε τη συγκεκριμένη κίνηση ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να σηκώνει το δάχτυλο και δημιουργήθηκε παρεξήγηση.


Ο ηθοποιός καλεσμένος της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» εξήγησε πως την κίνηση τη συγκεκριμένη την κάνει συχνά και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για άσεμνη κίνηση θέλοντας να προκαλέσει.

«Πρέπει να έχετε τρελαθεί αν νομίζετε πως θα έκανα κάποια απρεπή κίνηση. Στη σειρά αυτές τις κινήσεις τις κάνω συχνά και αν την δεις θα το παρατηρήσεις».

Φτερωτός Θεός: Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό (25/9) επεισόδιο!

Η Σανέμ ονειρεύεται το μέλλον στο πλευρό του Τζαν! Καταιγιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό (25/9) επεισόδιο της σειράς του ΣΚΑI, "Φτερωτός Θεός"! Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης!

Επεισόδιο 59

Ο Τζαν κάνει ένα πολύ όμορφο δώρο στη Σανέμ για τα γενέθλια της και εκείνη αφήνει τον εαυτό της να ονειρευτεί ένα άλλο μέλλον για τους δυο τους, αν και αρχικά φάνηκε να αποδέχεται πως θα μείνουν μόνο φίλοι. Η Λεϊλά έρχεται πιο κοντά με τον Οσμάν και αυτός αρχίζει να ελπίζει για κάτι παραπάνω.

Φτερωτός Θεός: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Επεισόδιο 60

Ο Τζαν περιμένει από τους συνεργάτες του φρέσκες και πρωτότυπες ιδέες για μια καμπάνια αθλητικών προϊόντων, όμως κανείς δεν προτείνει κάτι εμπνευσμένο. Έτσι, αποφασίζει να οργανώσει μια ομαδική εξόρμηση στη φύση για όλους τους υπαλλήλους της εταιρείας, ώστε να μπουν στο πνεύμα της καμπάνιας που σχεδιάζουν.

Επεισόδιο 61

Η μητέρα του Τζαν και του Εμρέ μπαίνει ανάμεσά τους για να βελτιώσει την σχέση τους, όμως η παρέμβαση της θα περιπλέξει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Το προσωπικό της «Υπέροχης Ιδέας» βρίσκεται στο δάσος σε αναζήτηση δημιουργικών ιδεών. Ξαφνικά καταφτάνει και ο κύριος Φάμπρι...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share