Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό της!

Η πρώτη γλυκιά φωτογραφία!

24 Σεπτεμβρίου 2019 17:28
Φωτεινή Αθερίδου: Δείτε την πρώτη φωτογραφία με το μωρό της!

Η Φωτεινή Αθερίδου έκανε την πρώτη της δημοσίευση με τον νεογέννητο γιο της και είπε δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, φεύγοντας ευτυχισμένη!

Δείτε επίσης: Ευχάριστα νέα για τον Θοδωρή Αθερίδη!

Η όμορφη ηθοποιός πριν από λίγες ημέρες έγινε μανούλα και πλέον κρατάει στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα!

Η Φωτεινή Αθερίδου μαζί με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Μαγκλάρα περνάνε την ομορφότερη φάση της ζωής τους και είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η Φωτεινή Αθερίδου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και έκανε την πρώτη της δημοσίευση μαζί με τον νεογέννητο γιο της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram.

Έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας:

«Επόμενη στάση - σπίτι μας! Ευχαριστούμε θερμά το ΡΕΑ για την πανέμορφη φιλοξενία του ! Ευχαριστώ τη γιατρό μου Κατερίνα Δημιτσικογλου που ήταν δίπλα μας μέχρι σήμερα ! Φεύγω ευτυχισμένη ! Κάτι καινούργιο ξεκινάει!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Πηγή: Youweekly.gr

Καρύδη – Αθερίδης: Το εντυπωσιακό σπίτι τους στην Αίγινα και το μπαλκόνι με τη μαγευτική θέα!

Είναι κοντά στην Αθήνα μπορούν εύκολα να κάνουν μικρές αποδράσεις. Πρόκειται για ένα υπέροχο σπίτι χτισμένο από πέτρα σε ψηλό σημείο και έχει θέα το απέραντο γαλάζιο.

Η ηθοποιός Σμαράγδα Καρύδη έχει «ανεβάσει» πολλές φωτογραφίες και βίντεο από το ησυχαστήριό της. Μάλιστα γείτονες έχουν τον Γιώργο Καπουτζίδη και την Ελισάβετ Κωνστατινίδου. Την ίδια περίοδο αγόρασαν τα εξοχικά τους ώστε να είναι όλοι μαζί τα καλοκαίρια τους.

Δείτε φωτογραφίες από το εντυπωσιακό σπίτι στο Athensmagazine.gr:

Τρισευτυχισμένος ο Θοδωρής Αθερίδης: Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη!

Όλη η αλήθεια για το μωρό με την Σμαράγδα Καρύδη! Αποκάλυψε ο ίδιος ο Θοδωρής Αθερίδης τι συμβαίνει με την σχέση τους και για ποιον λόγο δεν θα κάνουν παιδί.

Ο ηθοποιός είχε παραχωρήσει στο παρελθόν μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως με την Σμαράγδα ταίριαξαν γιατί δεν είχαν στα πλάνα τους πως θέλουν να κάνουν παιδί!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share