Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σάλος με τον Can Yaman: Η άσεμνη χειρονομία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και μπροστά από την ελληνική σημαία!

Τα σχόλια δικά σας!

24 Σεπτεμβρίου 2019 14:23
Σάλος με τον Can Yaman: Η άσεμνη χειρονομία στον ιερό βράχο της Ακρόπολης και μπροστά από την ελληνική σημαία!

Τι και αν ο ελληνικός λαός του έδειξε την αγάπη του κατά την άφιξή του στην Αθήνα, ο Cam Yaman διάλεξε την πιο... άβολη στιγμή για να δείξει τον χαρακτήρα του!

Ο πρωταγωνιστής της σειράς "Φτερωτός Θεός", ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στην χώρα μας, επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης τον ιερό βράχο της Ακρόπολης και προκάλεσε με μια άσεμνη χειρονομία!

Συγκεκριμένα ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του με φόντο την... ελληνική σημαία! Ακόμα και να μην είναι σκοπό να προβάλει το εθνόσημο, σίγουρα η κίνησή του να πράξει κάτι τέτοιο πάνω σε ένα τόσο ιερό, για την χώρα μας και την ανθρωπότητα γενικότερα, το κάνει από μόνο της... σκάνδαλο!

Και η φωτογραφία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας σάλο και οργή εναντίον του νεαρού Τούρκου ηθοποιού.

Δείτε την φωτογραφία ντοκουμέντο στο Athensmagazine.gr:

Φτερωτός Θεός: Καταιγιστικές οι σημερινές (24/9) εξελίξεις!

Καταιγιστικές οι σημερινές εξελίξεις (24/9) στην τουρκική σειρά του ΣΚΑΪ, "Φτερωτός Θεός"! Ο Τζέι Τζέι παθαίνει πάλι κρίση πανικού! Στο σημείο να σας θυμίσουμε τι είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (23/09).

Διαβάστε αναλυτικά το επεισόδιο:

Επεισόδιο 58

Η Αϊχάν επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Τζέι Τζέι στο σπίτι του για έκπληξη, εκείνος όμως αντί να χαρεί παθαίνει για άλλη μια φορά κρίση πανικού! Η Ντερέν περιμένει τον Τζαν για να πάνε μαζί σε μια συναυλία, όμως αυτός έχει κλειστεί στο ασανσέρ της εταιρείας μαζί με τη Σανέμ!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share