Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Κόλαφος» ο Σταμάτης Κραουνάκης: Τι είπε για τον Γιώργο Νταλάρα, Ειρήνη Καζαριάν και την ραπ; (Video)

«Δεν έχω πει “ναι” στο βόλεμα για να μπορώ...»

23 Σεπτεμβρίου 2019 13:50
«Κόλαφος» ο Σταμάτης Κραουνάκης: Τι είπε για τον Γιώργο Νταλάρα, Ειρήνη Καζαριάν και την ραπ;  (Video)

Ο Σταμάτης Κραουνάκης μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το ζήτημα που έχει προκύψει αναφορικά με τα πνευματικά δικαιώματα καθώς και για τη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Γιώργο Νταλάρα. Κραουνάκης κατά Ακριβοπούλου: "Εκανε τηλεόραση σαν το έσχατο κομματόσκυλο"!

Ο μουσικός έστειλε ένα σαφές μήνυμα προς το Υπουργείο Πολιτισμού σε ό,τι αφορά το πολύ σοβαρό θέμα των πνευματικών δικαιωμάτων των δημιουργών, όπως διευκρίνισε:

«Κάτω τα ξερά σας απ’ τους δημιουργούς, θα φάνε πολύ σκούπα στην κεφάλα. Είμαστε πάρα πολύ ενωμένοι, αυτοί είναι γελοίοι. Το θέμα το ξεμπερδέψαμε. Αλλά και το άλλο το αργόστροφο καράβι που είχαν εκεί, η μία η Κονιόρδου που τα χε βρει μ’ αυτήν την κυρία- εξού και την είχα πει μουλάρα- και κατά δεύτερον η κυρία Ζορμπά που κεντούσε το κέντημα και το άφησε στην κρίση. Τέλος! Καταθέσαμε καταστατικό, είναι έτοιμος ο οργανισμός, να υπογράψουν να τελειώνουμε».

Στην ερώτηση εάν πληρώνεται για τα πνευματικά δικαιώματα είπε: «Μάλιστα! Πληρώνομαι! Οι δημιουργοί όχι τα μπουζούκια! Αυτοί που βάζουν τον κ@#ο τους κάτω και σκέφτονται και γράφονται, όχι οι μπουζουκλερές!»

Αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Νταλάρας τον πήγε στα δικαστήρια χωρίς να τον θίξει άμεσα αλλά σήμερα η σχέση τους είναι καλή.

Κλήθηκε να σχολιάσει και την «εμφάνιση» της ραπ: «Είστε τρελοί; 25 χρόνια γίνονται ραπ ρε παιδιά; Ποια καινούρια; Πού ζείτε;».

Μίλησε και για την Ειρήνη Καζαριάν και τη θεατρική της απόπειρα δήλωσε: «Καλή επιτυχία, δεν μπορώ να την κρίνω πριν το κάνει».

Σταμάτης Κραουνάκης: «Το βιβλίο του Ντάνου το “ρούφηξα” μέσα σε ένα βράδυ και με ξεκούρασε κιόλας»

Έχουν γραφτεί πολλά για το βιβλίο του Γιώργου Αγγελόπουλου έχουν ασκηθεί διάφορες κριτικές. Έχει έναν όμως υπέρμαχο του βιβλίου του, τον Σταμάτη Κραουνάκη.

Την αποκάλυψη για τη συνάντησή τους, αλλά και ότι διάβασε το βιβλίο του Ντάνου, έκανε ο ίδιος ο μουσικοσυνθέτης μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο Κόκκινο, «Κόκκινο μοτοσακό».

Όπως εξήγησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όταν είχε βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή στο One, είχε πει μεταξύ άλλων για το βιβλίο: «εντάξει μην πυροβολούμε τους ανθρώπους, ας διαβάσουμε το βιβλίο πρώτα», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να το διαβάσει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τότε του έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα που ήταν και η αφορμή για να συναντηθούν οι δύο άντρες.

Δείτε επίσης: Σάλος με τον Σταμάτη Κραουνάκη και την εμφάνιση του με τσιγάρο σε συναυλία καρκινοπαθών!

Όπως εξήγησε ο Σταμάτης Κραουνάκης, όταν είχε βρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή στο One, είχε πει μεταξύ άλλων για το βιβλίο: «εντάξει μην πυροβολούμε τους ανθρώπους, ας διαβάσουμε το βιβλίο πρώτα», ενώ εξέφρασε την επιθυμία να το διαβάσει. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τότε του έστειλε ένα ευχαριστήριο μήνυμα που ήταν και η αφορμή για να συναντηθούν οι δύο άντρες.

«Κύριε Κραουνάκη σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά λόγια που είπατε για εμένα, θα ήθελα να σας συναντήσω και να σας φέρω το βιβλίο μου. Γιώργος Αγγελόπουλος (Ντάνος)» και την επόμενη ημέρα συναντήθηκαν.

«Το αμέσως επόμενο Σάββατο συναντήθηκα με το παιδί αυτό σε ένα ωραίο τραπεζάκι, τσιμπολογήσαμε, ήπιαμε τα καφεδάκια μας και ο Γιώργος Αγγελόπουλος μου χάρισε το βιβλίο του. Πρέπει να σας πω ότι το παιδί που γνώρισα είναι ένας άνθρωπος σοβαρός, με κουλτούρα, με υγιή σκέψη. Μου έκανε εντύπωση ότι δεν ήθελε να καπνίσει δημόσια, γιατί λέει η εικόνα που δίνουμε στα παιδιά όταν μας βλέπουν με το τσιγάρο δεν είναι σωστή. Το βιβλίο του Ντάνου το “ρούφηξα” μέσα σε ένα βράδυ και με ξεκούρασε κιόλας και μου έδωσε χαρά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share